Varevogn Udlejning Innsbruck Lufthavn
10
00
10
00
Varevogn Udlejning Innsbruck Lufthavn

Varevogn Udlejning Innsbruck Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Innsbruck Lufthavn (INN), Østrig. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Varevogn biludlejning i Innsbruck Lufthavn

GLOBAL RENT A CAR i Innsbruck Lufthavn
GLOBAL RENT A CAR
GLOBAL RENT A CAR
8.8
/10
Fremragende
8.3
/10
Samlet værdi for pengene
9.2
/10
Renlighed
8.8
/10
Service ved udlejningsskranke
9
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.7
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 100+ kundeanmeldelser

Innsbruck Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Varevogn-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Innsbruck Lufthavn. Den billigste Varevogn-bil tilbydes af Opel Meriva fra Flizzr i Innsbruck Lufthavn. Dens pris starter fra 37,89 € pr. dag.

  Hvis du vil leje en Varevogn-bil fra den højest vurderede udbyder i Innsbruck Lufthavn, skal du kigge på Global-Rent-A-Car. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.8/10. Varevogn-bilen fra Global-Rent-A-Car i Innsbruck Lufthavn med den lavest mulige pris er Opel Combo. Den koster dig omkring 43,59 € pr. dag.

  Global-Rent-A-Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Innsbruck Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.8/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Global-Rent-A-Car er Fiat Panda fra Mini biludlejningsklassen til 26,06 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Østrig, som er Kompakt, den billigste bil fra Global-Rent-A-Car i Innsbruck Lufthavn er Opel Astra, prissat til 38,03 € pr. dag.

  Den billigste Kompakt-bil tilbydes af Global-Rent-A-Car (bedømt til 8.8/10 af 100+ kunder). Bilen er Opel Astra, som er prissat til 38,03 € pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Fiat Tipo. Dens pris starter fra 53,17 € pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.1/10, baseret på over 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Innsbruck Lufthavn er Fiat 500 fra Thrifty Car Rental. Dens pris er kun 23,02 € pr. dag. Thrifty Car Rental er blevet anmeldt af mere end 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.4/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Varevogn biludlejningspriser i Innsbruck Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Flizzr
Flizzr
fra 31 € fra 38 €
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
fra 26 € fra 27 € fra 99 € fra 44 €
MegaDrive
MegaDrive
fra 34 € fra 35 € fra 102 € fra 45 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 37 € fra 56 € fra 160 € fra 143 € fra 82 € fra 45 € fra 80 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 23 € fra 37 € fra 43 € fra 108 € fra 55 € fra 51 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 47 € fra 446 € fra 469 € fra 62 € fra 84 €
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
fra 29 € fra 162 € fra 230 € fra 84 € fra 119 €
Europcar
Europcar
fra 51 € fra 52 € fra 61 € fra 41 € fra 55 € fra 85 € fra 62 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 52 € fra 218 € fra 242 € fra 115 € fra 249 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 50 € fra 50 € fra 212 € fra 153 € fra 131 € fra 107 €
Interrent
Interrent
fra 32 € fra 33 € fra 40 €

Varevogn biludlejningssteder i nærheden af Innsbruck Lufthavn

Varevogn biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Innsbruck Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Innsbruck Lufthavn Få billige priser for Varevogn biludlejning