ENTERPRISE Grantley Adams Lufthavn

10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

ENTERPRISE Grantley Adams Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Grantley Adams Lufthavn (BGI), Barbados. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

ENTERPRISE Grantley Adams Lufthavn

Lej ENTERPRISE Grantley Adams Lufthavn

Grantley Adams Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Enterprise i Grantley Adams Lufthavn blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Enterprise i Grantley Adams Lufthavn er Chevrolet Spark i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 46,11 US$ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra SUV biludlejningsklassen i Grantley Adams Lufthavn og af Økonomi biludlejningsklassen i Barbados. Den billigste SUV bil fra Enterprise i Grantley Adams Lufthavn er Suzuki Vitara til 79,04 US$ pr. dag. Den billigste Økonomi bil fra Enterprise i Grantley Adams Lufthavn er tilbydes af Toyota Yaris Sedan til 59,02 US$ pr. dag.

  Stoutes Car Rental LTD. er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Grantley Adams Lufthavn med en gennemsnitlig score på 9/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Stoutes Car Rental LTD. er Chevrolet Spark fra Mini biludlejningsklassen til 32,46 US$ pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Grantley Adams Lufthavn er SUV med priser ved Stoutes Car Rental LTD. startende fra 42,41 US$ pr. dag for en Suzuki Jimny.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Barbados, som er Økonomi, den billigste bil fra Stoutes Car Rental LTD. i Grantley Adams Lufthavn er Kia Picanto, prissat til 34,62 US$ pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Barbados, er Drive-A-Matic (gennemsnitlig score på 8.5/10 vurderet af 250+ kunder). Den billigste SUV-bil i Grantley Adams Lufthavn er Suzuki Jimny, med priser startende fra 49,27 US$ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Kia Picanto. Dens pris starter fra 39,57 US$ pr. dag ved Drive-A-Matic, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.5/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Grantley Adams Lufthavn er Chevrolet Spark fra Alamo. Dens pris er kun 31,40 US$ pr. dag. Alamo er ikke blevet anmeldt af vores kunder endnu, vær den første til at gøre det!

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om ENTERPRISE i Grantley Adams Lufthavn

ENTERPRISE
Info & Kontakter
Firmanavn: Enterprise
Adresse: GRANTLEY ADAMS INTL AIRPORT, ARRIVALS TERMINAL, CHRIST CHURCH, BB16000
Telefon: 2462284646
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.

ENTERPRISE biludlejningssteder i nærheden af Grantley Adams Lufthavn

ENTERPRISE biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Grantley Adams Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Grantley Adams Lufthavn Få billige priser for ENTERPRISE biludlejning