INTERNATIONAL Vantaa
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

INTERNATIONAL Vantaa

Bedste udlejningsbiler i Vantaa , Finland. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

INTERNATIONAL Vantaa

INTERNATIONAL biludlejning i Vantaa

INTERNATIONAL i Vantaa
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
8.5
/10
Fremragende
8
/10
Samlet værdi for pengene
8.7
/10
Renlighed
8.7
/10
Service ved udlejningsskranke
8.1
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.7
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 250+ kundeanmeldelser

Vantaa biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra International Supplier i Vantaa blev gennemgået af mere end 250+ kunder med en bedømmelse på 8.5/10. Den billigste bil fra International Supplier i Vantaa er Ford Fiesta i Økonomi biludlejningsklassen. Dens pris er kun 94,16 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Finland. Den billigste Økonomi bil fra International Supplier i Vantaa er tilbydes af Ford Fiesta til 94,16 $ pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Vantaa med en gennemsnitlig score på 8.2/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Ford Fiesta fra Økonomi biludlejningsklassen til 48,34 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Finland, som er Økonomi, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Vantaa er Ford Fiesta, prissat til 48,34 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Ford Fiesta. Dens pris starter fra 29,26 $ pr. dag ved Scandia Rent, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.2/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Vantaa er Ford Ka fra SIXT Rent A Car. Dens pris er kun 28,13 $ pr. dag. SIXT Rent A Car er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om INTERNATIONAL i Vantaa

INTERNATIONAL
Info & Kontakter
Firmanavn: International Supplier
Adresse: Valokaari 8, Helsinki, 00750
Telefon: +358-20-1122534
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Bedømmelse: 8.5/10, hvilket er Fremragende

INTERNATIONAL biludlejningssteder i nærheden af Vantaa

INTERNATIONAL biludlejning i lufthavne i nærheden

INTERNATIONAL biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Vantaa

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Espoo 23.63 km / 14.68 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Vantaa Få billige priser for INTERNATIONAL biludlejning