Eksotisk Biludlejning Beirut

10
00
10
00
Eksotisk Biludlejning Beirut

Eksotisk Biludlejning Beirut

Bedste udlejningsbiler i Beirut , Libanon. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Lej Eksotisk Beirut

Beirut biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Cabriolet-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Beirut. Den billigste Cabriolet-bil tilbydes af Mini Cooper Convertible fra Budget Car Rental i Beirut. Dens pris starter fra 75,76 US$ pr. dag.

  Hvis du vil leje en Cabriolet-bil fra den højest vurderede udbyder i Beirut, skal du kigge på AVIS Car Rental. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 50+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.5/10. Cabriolet-bilen fra AVIS Car Rental i Beirut med den lavest mulige pris er Mini Cooper Convertible. Den koster dig omkring 81,03 US$ pr. dag.

  AVIS Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Beirut med en gennemsnitlig score på 8.5/10 baseret på mere end 50+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra AVIS Car Rental er Renault Sandero fra Økonomi biludlejningsklassen til 23,47 US$ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Libanon, som er Økonomi, den billigste bil fra AVIS Car Rental i Beirut er Renault Sandero, prissat til 23,47 US$ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Hyundai i10. Dens pris starter fra 22,16 US$ pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.5/10, baseret på over 100+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Beirut er Hyundai i10 fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 22,16 US$ pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.5/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Eksotisk biludlejningssteder i nærheden af Beirut

Eksotisk biludlejning i lufthavne i nærheden

Eksotisk biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Beirut

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Sidon 38.06 km / 23.65 mi
 • Zahle 38.09 km / 23.67 mi

Most Popular car groups near Beirut

Exotic car rental at Beirut

van picture
The class of exotic cars is a car that you will not meet in everyday life on the road, but on which you can not long (or on the contrary, long) will ride around the city or outside the city. Rent an exotic car is much more expensive than usual, but it is worth it
 • Range Rover Sport 5 Places | 5 Bags

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Beirut Få billige priser for Eksotisk biludlejning