AQUARIUS Mellieha
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

AQUARIUS Mellieha

Bedste udlejningsbiler i Mellieha , Malta. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

AQUARIUS Mellieha

AQUARIUS biludlejning i Mellieha

AQUARIUS i Mellieha
AQUARIUS
AQUARIUS
5.9
/10
Middelmådig
4
/10
Samlet værdi for pengene
7.8
/10
Renlighed
5.3
/10
Service ved udlejningsskranke
5.4
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
6.9
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 50+ kundeanmeldelser

Mellieha biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Aquarius Rent A Car i Mellieha blev gennemgået af mere end 100+ kunder med en bedømmelse på 5.2/10. Den billigste bil fra Aquarius Rent A Car i Mellieha er Toyota Aygo i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 24,12 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Mini biludlejningsklassen i Malta. Den billigste Mini bil fra Aquarius Rent A Car i Mellieha er tilbydes af Toyota Aygo til 24,12 $ pr. dag.

  Green-Motion er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Mellieha med en gennemsnitlig score på 8/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Green-Motion er Kia Picanto fra Økonomi biludlejningsklassen til 57,07 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Malta, som er Mini, den billigste bil fra Green-Motion i Mellieha er Peugeot 107, prissat til 64,50 $ pr. dag.

  I Mini-klassen er den mest populære model Toyota Aygo. Dens pris starter fra 13,96 $ pr. dag ved Goldcar rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 4.4/10, baseret på over 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Mellieha er Toyota Aygo fra Goldcar rental. Dens pris er kun 13,96 $ pr. dag. Goldcar rental er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 4.4/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om AQUARIUS i Mellieha

AQUARIUS
Info & Kontakter
Firmanavn: Aquarius Rent A Car
Adresse: 2 Alka Street, Bugibba, SPB 3042
Telefon: 00356 – 21 571186 or 00356 – 21575736
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Bedømmelse: 5.9/10, hvilket er Middelmådig

AQUARIUS biludlejningspriser i Mellieha

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Best-Buy
Best-Buy
fra 26 $ fra 41 $ fra 101 $
Drifter Car Hire
Drifter Car Hire
fra 39 $ fra 101 $
Citygo
Citygo
fra 35 $ fra 58 $ fra 92 $ fra 60 $

AQUARIUS biludlejningssteder i nærheden af Mellieha

AQUARIUS biludlejning i lufthavne i nærheden

AQUARIUS biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Mellieha

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Mellieha Få billige priser for AQUARIUS biludlejning