PINGOUIN CAR Poste de Flacq
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

PINGOUIN CAR Poste de Flacq

Bedste udlejningsbiler i Poste de Flacq , Mauritius. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

PINGOUIN CAR Poste de Flacq

PINGOUIN CAR biludlejning i Poste de Flacq

PINGOUIN CAR i Poste de Flacq
PINGOUIN CAR
PINGOUIN CAR
6.3
/10
God
5.8
/10
Samlet værdi for pengene
5.7
/10
Renlighed
6.5
/10
Service ved udlejningsskranke
6.2
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
7.5
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 100+ kundeanmeldelser

Poste de Flacq biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Pingouin-Car i Poste de Flacq blev gennemgået af mere end 100+ kunder med en bedømmelse på 6.3/10. Den billigste bil fra Pingouin-Car i Poste de Flacq er Suzuki Alto i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 30,17 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Mini biludlejningsklassen i Mauritius. Den billigste Mini bil fra Pingouin-Car i Poste de Flacq er tilbydes af Suzuki Alto til 30,17 € pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Poste de Flacq med en gennemsnitlig score på 7.8/10 baseret på mere end 50+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Suzuki Alto fra Mini biludlejningsklassen til 38,34 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Mauritius, som er Mini, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Poste de Flacq er Suzuki Alto, prissat til 38,34 € pr. dag.

  I Mini-klassen er den mest populære model Suzuki Celerio. Dens pris starter fra 28,69 € pr. dag ved Royal-Car-Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 0/10, baseret på over + kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Poste de Flacq er Hyundai i10 fra OLA Mauritius . Dens pris er kun 25,91 € pr. dag. OLA Mauritius er blevet anmeldt af mere end 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om PINGOUIN CAR i Poste de Flacq

PINGOUIN CAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Pingouin-Car
Adresse: SSR International Airport, FLIGHT NUMBER MANDATORY, Plaine Mangien
Telefon: +230 637 8080 / +230 59168667
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 6.3/10, hvilket er God

PINGOUIN CAR biludlejningspriser i Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Pingouin-Car
Pingouin-Car
fra 30 € fra 37 € fra 98 € fra 55 € fra 61 €
OLA Mauritius
OLA Mauritius
fra 26 € fra 34 € fra 122 €
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
fra 29 € fra 29 € fra 56 €
First Car Rental
First Car Rental
fra 42 € fra 42 € fra 97 € fra 233 € fra 63 € fra 97 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 44 € fra 47 € fra 54 € fra 83 €
Europcar
Europcar
fra 45 € fra 56 € fra 126 € fra 110 € fra 124 € fra 119 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 40 € fra 44 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 40 € fra 46 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 45 € fra 87 € fra 65 € fra 102 €
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
fra 31 € fra 37 € fra 57 € fra 64 €
International Supplier
International Supplier
fra 49 € fra 55 €
Green-Motion
Green-Motion
fra 59 € fra 51 € fra 155 €
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
fra 26 € fra 33 €
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
fra 29 € fra 30 € fra 115 € fra 60 €
Thrifty
Thrifty
fra 45 € fra 48 €
Surprice
Surprice
fra 60 € fra 69 € fra 84 €

PINGOUIN CAR biludlejningssteder i nærheden af Poste de Flacq

PINGOUIN CAR biludlejning i lufthavne i nærheden

PINGOUIN CAR biludlejning i nærmeste byer

PINGOUIN CAR biludlejning ved havn

Biludlejning nær Poste de Flacq

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Poste de Flacq Få billige priser for PINGOUIN CAR biludlejning