FLIZZR Rabat Lufthavn
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

FLIZZR Rabat Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Rabat Lufthavn (RBA), Marokko. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

FLIZZR Rabat Lufthavn

FLIZZR biludlejning i Rabat Lufthavn

Rabat Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Flizzr i Rabat Lufthavn blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Flizzr i Rabat Lufthavn er Fiat Panda i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 29,83 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Marokko. Den billigste Økonomi bil fra Flizzr i Rabat Lufthavn er tilbydes af Fiat Punto til 32,46 € pr. dag.

  SIXT Rent A Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Rabat Lufthavn med en gennemsnitlig score på 7.8/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra SIXT Rent A Car er Peugeot 208 fra Økonomi biludlejningsklassen til 27,18 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Marokko, som er Økonomi, den billigste bil fra SIXT Rent A Car i Rabat Lufthavn er Peugeot 208, prissat til 27,18 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Dacia Logan. Dens pris starter fra 20,32 € pr. dag ved Dollar Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.5/10, baseret på over 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Rabat Lufthavn er Fiat Panda fra Wanalou. Dens pris er kun 15,49 € pr. dag. Wanalou er blevet anmeldt af mere end 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om FLIZZR i Rabat Lufthavn

FLIZZR
Info & Kontakter
Firmanavn: Flizzr
Adresse: Rabat Sale Airport, Rabat (Morocco), 11025
Telefon: +212-600077800
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.

FLIZZR biludlejningspriser i Rabat Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Flizzr
Flizzr
fra 30 € fra 32 € fra 32 € fra 59 €
Wanalou
Wanalou
fra 15 € fra 18 € fra 149 € fra 98 € fra 36 €
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
fra 16 € fra 18 € fra 188 € fra 23 € fra 33 € fra 289 €
Europcar
Europcar
fra 32 € fra 34 € fra 43 € fra 134 € fra 48 € fra 80 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 23 € fra 25 € fra 112 € fra 79 € fra 37 € fra 61 €
Surprice
Surprice
fra 20 € fra 20 € fra 269 € fra 27 € fra 29 €
Addcar
Addcar
fra 17 € fra 46 € fra 271 € fra 54 € fra 62 €
Optimorent
Optimorent
fra 23 € fra 26 € fra 53 €
Budget
Budget
fra 30 € fra 32 € fra 120 € fra 42 € fra 69 €
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
fra 22 € fra 22 € fra 97 € fra 29 € fra 29 €
Hire-Group
Hire-Group
fra 43 € fra 47 € fra 125 € fra 82 € fra 88 €
Green-Motion
Green-Motion
fra 44 € fra 32 € fra 110 € fra 83 € fra 88 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 20 € fra 21 € fra 101 € fra 29 € fra 57 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 17 € fra 19 € fra 51 € fra 68 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 20 € fra 20 € fra 111 € fra 28 € fra 50 €
Sovoy-Cars
Sovoy-Cars
fra 31 € fra 31 € fra 192 € fra 134 € fra 45 € fra 653 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 32 € fra 27 € fra 36 € fra 75 €
LocationAuto
LocationAuto
fra 17 € fra 90 € fra 228 € fra 273 € fra 825 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 63 € fra 42 € fra 63 € fra 85 €
Firefly
Firefly
fra 19 € fra 20 € fra 94 € fra 50 €

FLIZZR biludlejningssteder i nærheden af Rabat Lufthavn

FLIZZR biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Rabat Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Rabat 8.19 km / 5.09 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Rabat Lufthavn Få billige priser for FLIZZR biludlejning