EUROPCAR Prokuplje
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

EUROPCAR Prokuplje

Bedste udlejningsbiler i Prokuplje , Serbien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

EUROPCAR Prokuplje

EUROPCAR biludlejning i Prokuplje

Prokuplje biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Europcar i Prokuplje blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Europcar i Prokuplje er Volkswagen Up i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 28,08 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Serbien. Den billigste Økonomi bil fra Europcar i Prokuplje er tilbydes af Renault Clio til 29,87 $ pr. dag.

  SurPrice Car Rentals er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Prokuplje med en gennemsnitlig score på 9.4/10 baseret på mere end 50+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra SurPrice Car Rentals er Fiat Panda fra Mini biludlejningsklassen til 26,88 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Serbien, som er Økonomi, den billigste bil fra SurPrice Car Rentals i Prokuplje er Volkswagen Polo, prissat til 27,20 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Citroen C3. Dens pris starter fra 19,96 $ pr. dag ved AVIS Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 5.4/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Prokuplje er Toyota Aygo fra InterRent. Dens pris er kun 10,23 $ pr. dag. InterRent er blevet anmeldt af mere end 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.3/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om EUROPCAR i Prokuplje

EUROPCAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Europcar
Adresse: VAZDUHOPLOVACA 24, NIS, 18000
Telefon: 381 11 7852820
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.

EUROPCAR biludlejningspriser i Nis Lufthavn (INI)

Mini
Mini
car_groups.
car_groups.
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra 28 $ fra 59 $ fra 30 $ fra 66 $ fra 72 $ fra 37 $ fra 54 $ fra 67 $
InterRent
InterRent
fra 10 $ fra 18 $ fra 56 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 16 $ fra 20 $ fra 46 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 21 $ fra 25 $ fra 114 $ fra 51 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 31 $ fra 19 $ fra 84 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 21 $ fra 35 $ fra 63 $
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
fra 27 $ fra 27 $ fra 131 $ fra 85 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 21 $ fra 22 $ fra 129 $ fra 88 $ fra 81 $ fra 60 $
Firefly
Firefly
fra 22 $ fra 24 $

EUROPCAR biludlejningssteder i nærheden af Prokuplje

EUROPCAR biludlejning i lufthavne i nærheden

EUROPCAR biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Prokuplje

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Niš 27.44 km / 17.05 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Prokuplje Få billige priser for EUROPCAR biludlejning