INTERNATIONAL Cape Town Internationale Lufthavn
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

INTERNATIONAL Cape Town Internationale Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Cape Town Internationale Lufthavn (CPT), Sydafrika. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

INTERNATIONAL Cape Town Internationale Lufthavn

INTERNATIONAL biludlejning i Cape Town Internationale Lufthavn

INTERNATIONAL i Cape Town Internationale Lufthavn
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
4.9
/10
Dårlig
3.5
/10
Samlet værdi for pengene
5.7
/10
Renlighed
5.4
/10
Service ved udlejningsskranke
4
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
5.9
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 100+ kundeanmeldelser

Cape Town Internationale Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra International Supplier i Cape Town Internationale Lufthavn blev gennemgået af mere end 100+ kunder med en bedømmelse på 4.9/10. Den billigste bil fra International Supplier i Cape Town Internationale Lufthavn er Chevrolet Spark i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 26,46 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Sydafrika. Den billigste Økonomi bil fra International Supplier i Cape Town Internationale Lufthavn er tilbydes af Ford Figo til 32,87 € pr. dag.

  Bidvest Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Cape Town Internationale Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.5/10 baseret på mere end 1000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Bidvest Car Rental er Chevrolet Spark fra Mini biludlejningsklassen til 20,31 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sydafrika, som er Økonomi, den billigste bil fra Bidvest Car Rental i Cape Town Internationale Lufthavn er Ford Fiesta, prissat til 22,24 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Ford Fiesta. Dens pris starter fra 12,97 € pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.7/10, baseret på over 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Cape Town Internationale Lufthavn er Datsun Go fra Firefly. Dens pris er kun 11,07 € pr. dag. Firefly er blevet anmeldt af mere end 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.1/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om INTERNATIONAL i Cape Town Internationale Lufthavn

INTERNATIONAL
Info & Kontakter
Firmanavn: International Supplier
Adresse: Cape Town Int. Airport, Cape Town, 7525
Telefon: +27-21-9347499
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 4.9/10, hvilket er Dårlig

INTERNATIONAL biludlejningspriser i Cape Town Internationale Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
International Supplier
International Supplier
fra 26 € fra 33 € fra 77 € fra 47 € fra 76 €
Firefly
Firefly
fra 11 € fra 12 € fra 49 € fra 54 € fra 54 € fra 39 €
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
fra 14 € fra 41 € fra 34 € fra 41 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 14 € fra 16 € fra 44 € fra 35 € fra 38 €
Europcar
Europcar
fra 17 € fra 20 € fra 86 € fra 29 € fra 35 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 12 € fra 13 € fra 55 € fra 55 € fra 27 € fra 43 €
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
fra 19 € fra 16 € fra 74 € fra 89 € fra 37 € fra 33 €
First Car Rental
First Car Rental
fra 11 € fra 13 € fra 56 € fra 72 € fra 28 € fra 33 € fra 159 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 15 € fra 18 € fra 75 € fra 49 € fra 38 € fra 57 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 20 € fra 24 € fra 59 € fra 63 € fra 35 € fra 47 €
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
fra 13 € fra 14 € fra 33 € fra 34 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 20 € fra 26 € fra 64 € fra 74 € fra 37 € fra 50 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 15 € fra 18 € fra 75 € fra 46 € fra 49 € fra 62 €
Hertz
Hertz
fra 17 € fra 17 € fra 56 € fra 62 € fra 55 € fra 41 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra 20 € fra 22 € fra 74 € fra 34 € fra 48 €

INTERNATIONAL biludlejningssteder i nærheden af Cape Town Internationale Lufthavn

INTERNATIONAL biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Cape Town Internationale Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Cape Town Internationale Lufthavn Få billige priser for INTERNATIONAL biludlejning