Luksus Biludlejning Modderfontein
10
00
10
00
Luksus Biludlejning Modderfontein

Luksus Biludlejning Modderfontein

Bedste udlejningsbiler i Modderfontein , Sydafrika. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Luksus biludlejning i Modderfontein

AVIS i Modderfontein
AVIS
AVIS
8.2
/10
Fremragende
8.2
/10
Samlet værdi for pengene
8.7
/10
Renlighed
8
/10
Service ved udlejningsskranke
7.7
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.6
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 2000+ kundeanmeldelser

Modderfontein biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Luksus-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Modderfontein. Den billigste Luksus-bil tilbydes af Mercedes C Class fra Budget Car Rental i Modderfontein. Dens pris starter fra 50,43 $ pr. dag.

  Hvis du vil leje en Luksus-bil fra den højest vurderede udbyder i Modderfontein, skal du kigge på AVIS Car Rental. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.9/10. Luksus-bilen fra AVIS Car Rental i Modderfontein med den lavest mulige pris er Mercedes C Class. Den koster dig omkring 52,63 $ pr. dag.

  AVIS Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Modderfontein med en gennemsnitlig score på 8.2/10 baseret på mere end 2000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra AVIS Car Rental er Hyundai i10 fra Mini biludlejningsklassen til 13,00 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sydafrika, som er Økonomi, den billigste bil fra AVIS Car Rental i Modderfontein er Volkswagen Polo Vivo, prissat til 19,59 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Volkswagen Polo Vivo. Dens pris starter fra 16,92 $ pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.3/10, baseret på over 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Modderfontein er Hyundai i10 fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 12,72 $ pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.1/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Luksus biludlejningspriser i Johannesburg Tambo Lufthavn Int (JNB)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 16 $ fra 17 $ fra 60 $ fra 52 $ fra 57 $ fra 60 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 18 $ fra 20 $ fra 70 $ fra 57 $ fra 51 $ fra 71 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 19 $ fra 23 $ fra 102 $ fra 57 $ fra 27 $ fra 40 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 21 $ fra 23 $ fra 73 $ fra 60 $ fra 41 $ fra 54 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 30 $ fra 32 $ fra 62 $ fra 52 $ fra 56 $
Hertz
Hertz
fra 30 $ fra 30 $ fra 71 $ fra 72 $ fra 82 $ fra 60 $
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra 18 $ fra 20 $ fra 74 $ fra 37 $ fra 47 $
Firefly
Firefly
fra 21 $ fra 22 $ fra 71 $ fra 74 $ fra 47 $ fra 60 $
First Car Rental
First Car Rental
fra 18 $ fra 22 $ fra 54 $ fra 81 $ fra 38 $ fra 57 $ fra 183 $
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
fra 23 $ fra 26 $ fra 83 $ fra 100 $ fra 42 $ fra 55 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 29 $ fra 21 $ fra 52 $ fra 109 $ fra 74 $ fra 48 $
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
fra 15 $ fra 44 $ fra 36 $ fra 44 $
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
fra 21 $ fra 24 $ fra 43 $ fra 63 $
Europcar
Europcar
fra 28 $ fra 32 $ fra 51 $ fra 76 $

Luksus biludlejningssteder i nærheden af Modderfontein

Luksus biludlejning i lufthavne i nærheden

Luksus biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Modderfontein

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Modderfontein Få billige priser for Luksus biludlejning