SUV Udlejning Mthatha Airport
10
00
10
00
SUV Udlejning Mthatha Airport

SUV Udlejning Mthatha Airport

Bedste udlejningsbiler i Mthatha Airport (UTT), Sydafrika. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SUV biludlejning i Mthatha Airport

BUDGET i Mthatha Airport
BUDGET
BUDGET
8
/10
Meget god
7.8
/10
Samlet værdi for pengene
8.2
/10
Renlighed
8
/10
Service ved udlejningsskranke
7.8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.3
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 2000+ kundeanmeldelser

Mthatha Airport biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  SUV-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Mthatha Airport. Den billigste SUV-bil tilbydes af Ford Ecosport fra Hertz i Mthatha Airport. Dens pris starter fra 34,24 € pr. dag.

  Hvis du vil leje en SUV-bil fra den højest vurderede udbyder i Mthatha Airport, skal du kigge på Budget Car Rental. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8/10. SUV-bilen fra Budget Car Rental i Mthatha Airport med den lavest mulige pris er Toyota Rav4. Den koster dig omkring 34,26 € pr. dag.

  Budget Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Mthatha Airport med en gennemsnitlig score på 8/10 baseret på mere end 2000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Budget Car Rental er Ford Fiesta fra Økonomi biludlejningsklassen til 12,78 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sydafrika, som er Økonomi, den billigste bil fra Budget Car Rental i Mthatha Airport er Ford Fiesta, prissat til 12,78 € pr. dag.

  Den billigste lejebil i Mthatha Airport er Ford Fiesta fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 12,78 € pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

SUV biludlejningspriser i Mthatha Airport

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Hertz
Hertz
fra 28 € fra 23 € fra 43 € fra 54 € fra 61 € fra 34 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 14 € fra 13 € fra 44 € fra 44 € fra 45 € fra 34 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra 13 € fra 17 € fra 84 € fra 39 € fra 51 €
Europcar
Europcar
fra 19 € fra 24 € fra 34 € fra 55 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 28 € fra 23 € fra 55 € fra 59 € fra 35 € fra 64 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 17 € fra 18 € fra 60 € fra 60 € fra 45 € fra 70 €
First Car Rental
First Car Rental
fra 30 € fra 32 € fra 64 € fra 68 € fra 51 € fra 79 € fra 207 €
Firefly
Firefly
fra 17 € fra 19 € fra 69 €

SUV biludlejningssteder i nærheden af Mthatha Airport

SUV biludlejning i lufthavne i nærheden

Biludlejning nær Mthatha Airport

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Mthatha Airport Få billige priser for SUV biludlejning