NOMADCAR Luzern
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

NOMADCAR Luzern

Bedste udlejningsbiler i Luzern , Schweiz. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

NOMADCAR Luzern

NOMADCAR biludlejning i Luzern

Luzern biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Nomadcar i Luzern blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Nomadcar i Luzern er Mercedes A220 AMG Line i Kompakt biludlejningsklassen. Dens pris er kun 94,83 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Kompakt biludlejningsklassen i Schweiz. Den billigste Kompakt bil fra Nomadcar i Luzern er tilbydes af Mercedes A220 AMG Line til 94,83 $ pr. dag.

  Flizzr er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Luzern med en gennemsnitlig score på 8.8/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Flizzr er Opel Corsa fra Økonomi biludlejningsklassen til 35,56 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Schweiz, som er Kompakt, den billigste bil fra Flizzr i Luzern er Skoda Rapid, prissat til 106,34 $ pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Opel Astra. Dens pris starter fra 88,19 $ pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.2/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Luzern er Skoda Citigo fra Unirent. Dens pris er kun 31,59 $ pr. dag. Unirent er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.3/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om NOMADCAR i Luzern

NOMADCAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Nomadcar
Adresse: Bahnhofpl. 15, 8001 Zürich, Switzerland
Telefon: 0041215881321
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Personlig Service — Du bliver mødt af en af biludlejerens medarbejdere, som følger dig ud til bilen.

NOMADCAR biludlejningspriser i Zürich Lufthavn (ZRH)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Nomadcar
Nomadcar
fra 118 $ fra 116 $ fra 208 $ fra 154 $
Flizzr
Flizzr
fra 36 $ fra 36 $
Enterprise
Enterprise
fra 34 $ fra 157 $ fra 85 $ fra 109 $ fra 113 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 53 $ fra 40 $ fra 76 $ fra 209 $ fra 75 $ fra 58 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 93 $ fra 39 $ fra 193 $ fra 231 $ fra 72 $ fra 61 $ fra 131 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 46 $ fra 48 $ fra 38 $ fra 50 $
Europcar
Europcar
fra 68 $ fra 65 $ fra 114 $ fra 200 $ fra 262 $ fra 60 $ fra 115 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 39 $ fra 41 $ fra 201 $ fra 58 $ fra 51 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 105 $ fra 203 $ fra 260 $ fra 120 $ fra 101 $
Europcar
Europcar
fra 46 $ fra 47 $ fra 149 $ fra 153 $ fra 249 $ fra 120 $ fra 105 $
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
fra 871 $ fra 545 $ fra 610 $
Unirent
Unirent
fra 75 $ fra 79 $ fra 99 $
Alamo
Alamo
fra 35 $ fra 135 $ fra 130 $ fra 112 $
International Supplier
International Supplier
fra 42 $ fra 52 $ fra 93 $ fra 111 $ fra 82 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 92 $ fra 35 $ fra 62 $ fra 84 $
Edel-Stark
Edel-Stark
fra 546 $ fra 329 $ fra 435 $ fra 435 $ fra 546 $

NOMADCAR biludlejningssteder i nærheden af Luzern

NOMADCAR biludlejning i lufthavne i nærheden

NOMADCAR biludlejning på togstationer

NOMADCAR biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Luzern

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Zug 20.96 km / 13.02 mi
 • Schwyz 26.63 km / 16.55 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Luzern Få billige priser for NOMADCAR biludlejning