DOLLAR Schwyz
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

DOLLAR Schwyz

Bedste udlejningsbiler i Schwyz , Schweiz. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

DOLLAR Schwyz

DOLLAR biludlejning i Schwyz

DOLLAR i Schwyz
DOLLAR
DOLLAR
8.6
/10
Fremragende
7.8
/10
Samlet værdi for pengene
9
/10
Renlighed
8.6
/10
Service ved udlejningsskranke
8.6
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.8
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 1000+ kundeanmeldelser

Schwyz biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Dollar Car Rental i Schwyz blev gennemgået af mere end 1000+ kunder med en bedømmelse på 8.3/10. Den billigste bil fra Dollar Car Rental i Schwyz er Renault Clio i Økonomi biludlejningsklassen. Dens pris er kun 32,06 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Kompakt biludlejningsklassen i Schweiz. Den billigste Kompakt bil fra Dollar Car Rental i Schwyz er tilbydes af Ford Focus til 52,76 € pr. dag.

  Flizzr er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Schwyz med en gennemsnitlig score på 8.8/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Flizzr er Opel Corsa fra Økonomi biludlejningsklassen til 32,19 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Schweiz, som er Kompakt, den billigste bil fra Flizzr i Schwyz er Skoda Rapid, prissat til 96,27 € pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Opel Astra. Dens pris starter fra 79,84 € pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.2/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Schwyz er Skoda Citigo fra Unirent. Dens pris er kun 28,60 € pr. dag. Unirent er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.3/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om DOLLAR i Schwyz

DOLLAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Dollar Car Rental
Adresse: Zurich Railway Station, Zollstrasse 42, 8005
Telefon: 043 444 70 00
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Bedømmelse: 8.6/10, hvilket er Fremragende

DOLLAR biludlejningspriser i Zürich Lufthavn (ZRH)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 83 € fra 32 € fra 56 € fra 76 €
Flizzr
Flizzr
fra 33 € fra 32 €
Enterprise
Enterprise
fra 31 € fra 142 € fra 77 € fra 99 € fra 102 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 48 € fra 36 € fra 69 € fra 189 € fra 68 € fra 52 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 84 € fra 35 € fra 175 € fra 209 € fra 65 € fra 55 € fra 118 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 42 € fra 43 € fra 35 € fra 46 €
Europcar
Europcar
fra 62 € fra 59 € fra 103 € fra 181 € fra 237 € fra 55 € fra 104 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 35 € fra 37 € fra 182 € fra 52 € fra 46 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 95 € fra 184 € fra 236 € fra 109 € fra 91 €
Europcar
Europcar
fra 41 € fra 42 € fra 135 € fra 138 € fra 226 € fra 108 € fra 95 €
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
fra 789 € fra 493 € fra 552 €
Unirent
Unirent
fra 68 € fra 71 € fra 90 €
Alamo
Alamo
fra 31 € fra 122 € fra 118 € fra 101 €
Nomadcar
Nomadcar
fra 107 € fra 105 € fra 188 € fra 139 €
International Supplier
International Supplier
fra 38 € fra 47 € fra 84 € fra 100 € fra 74 €
Edel-Stark
Edel-Stark
fra 495 € fra 298 € fra 394 € fra 394 € fra 495 €

DOLLAR biludlejningssteder i nærheden af Schwyz

DOLLAR biludlejning i lufthavne i nærheden

DOLLAR biludlejning på togstationer

DOLLAR biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Schwyz

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Schwyz Få billige priser for DOLLAR biludlejning