Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

11
Οκτ
Τρι
2023
10
00
18
Οκτ
Τρι
2023
10
00
BOCUBO Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Οι καλύτερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB), Βραζιλία. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Δωρεάν ακύρωση

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB), Βραζιλία

Κορυφαίος προμηθευτής στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
LOCALIZA
LOCALIZA
9.1
/10
Άριστο
8.7
/10
Συνολική αξία για τα χρήματα
9.5
/10
Καθαριότητα
9.1
/10
Υπηρεσία στο γραφείο ενοικίασης
8.8
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
9.5
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
Βασισμένο σε 100+ κριτικές πελατών

Συμβουλές ενοικίασης αυτοκινήτου στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Συνήθως, είναι πολύ απλό να βρήτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αν συμμορφωθείτε με τα παρακάτω:

 • Αποφασίστε ακριβώς τι χρειάζεστε.

  Η Localiza Car Rental είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία πελατών στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek με μέσο όρο βαθμολογίας 9.1/10, με βάση 100+ κριτικές πελατών. Το φθηνότερο όχημα από την Localiza Car Rental είναι το Fiat Novo Uno κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini για 13,02 $ την ημέρα.

  Η δημοφιλέστερη κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek είναι το Compact με τιμές από την Localiza Car Rental ξεκινώντας από 31,59 $ ανά ημέρα για τα Renault Logan.

  Όσο για το πιο δημοφιλές στην ομάδα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Βραζιλία, το οποίο είναι το Οικονομικό, το φθηνότερο αυτοκίνητο από την Localiza Car Rental στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek είναι της Fiat Idea, με χρέωση 17,11 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Compact στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek που παρέχεται από την Alamo (βαθμολογείται με 8.1/10 από 100+ πελάτες) και το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που υπάρχει στον όμιλο από τον πωλητή είναι της Nissan Versa με τιμή 31,61 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Οικονομικό παρουσιάζεται από ίδιο πωλητή: την Alamo. Το αυτοκίνητο είναι της Nissan March, με τιμή 28,80 $ ανά ημέρα.

  Όσον αφορά τον πιο δημοφιλή πωλητή στη Βραζιλία, το όνομα του είναι Unidas (μέση βαθμολογία 7.6/10 με 50+ 1000 πελάτες). Το φθηνότερο αυτοκίνητο Compact στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek είναι της Nissan Versa, με τιμές που ξεκινούν από 26,34 $ την ημέρα.

  Μεταξύ των Οικονομικό, το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι το Renault Kwid. Η τιμή του ξεκινάει από 23,18 $ ανά ημέρα από την Unidas, η οποία βαθμολογείται με 7.6/10, με βάση 50+ κριτικές πελατών.

  Το φθηνότερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek είναι το Volkswagen Gol από την AVIS Car Rental. Η τιμή του είναι μόνο 11,96 $ ανά ημέρα. Η AVIS Car Rental αξιολογήθηκε από 50+ πελάτες με μέσο όρο βαθμολογίας 4.9/10.

 • Επιλέξτε σωστά την ημερομηνία και τον χρόνο λήψης και παράδοσης

  Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε τον ίδιο χρόνο παραλαβής και επιστροφής. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παίρνουν χρήματα για μια ολόκληρη μέρα ενοικίασης, οπότε αν πάρετε ένα αυτοκίνητο για 25 ώρες, θα πληρώσετε για 48 ώρες (δύο ολόκληρες ημέρες) ενοικίασης και 74 ώρες σημαίνουν 96 ώρες (τέσσερις ολόκληρες ημέρες) ενοικιάσης.

 • Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να αποφασίσετε πόσοι επιβάτες θα ταξιδεύουν μαζί σας και πόσες αποσκευές θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο. Σημειώστε ότι ο αριθμός των βαλιτσών που καθορίζονται για κάθε αυτοκίνητο υποδεικνύεται υπό όρους. Μια βαλίτσα συνήθως σημαίνει μια τσάντα για τις τυπικές χειραποσκευές. Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο για περισσότερους από 5 επιβάτες, είναι συχνά φθηνότερο και πιο βολικό να νοικιάσετε δύο αυτοκίνητα της απλής κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αντί για ένα πολυώροφο όχημα.
 • Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, μην ξεχάσετε να κλείσετε παιδικό κάθισμα για το παιδί σας. Παρόλο που η ενοικίαση παιδικού καθίσματος μπορεί να κοστίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό , τα πρόστιμα αν δεν έχετε ένα μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από το κόστος ενοικίασης παιδικού καθίσματος. Σημειώστε επίσης ότι ένα απλό αεροπορικό εισιτήριο συνήθως σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα παιδικό κάθισμα δωρεάν (επικοινωνήστε με την αεροπορική σας εταιρεία για ακριβέστερες πληροφορίες). Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αγοράσετε το δικό σας παιδικό κάθισμα στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ μετά την άφιξη
 • Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα ferry ή να περάσετε ένα σύνορο χώρας με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τους όρους ενοικίασης διαφόρων πωλητών. Είναι πιθανό μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων να επιτρέπει τη διέλευση των συνόρων από τη χώρα που επιθυμείτε και μια άλλη εταιρεία να επιτρέπει τη χρήση ακτοπλοϊκής μεταφοράς για το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να αγοράσετε εισιτήρια για πλοίο, ενημερώστε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για αυτό εκ των προτέρων, τότε μπορούν να σας πουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε.
 • Πάντα να προσέχετε την Πολιτική Καυσίμων. Η επιλογή να το πάρετε γεμάτο με καύσιμα και να το επιστρέψετε άδειο δεν είναι πάντα επωφελής. Μην βιαστείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη δεξαμενή καυσίμων από έναν προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα μικρό νησί ή αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για λίγες μέρες. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καύσιμα που αγοράσατε
 • Εξετάστε διαφορετικούς τύπους παραλαβής . Ο πιο κατάλληλος τύπος παραλαβής είναι το Meet & Greet. Επιλέγοντας μια ενοικίαση αυτοκινήτου με τέτοια επιλογή, δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά ή να μπείτε με τις βαλίτσες σας σε ένα λεωφορείο για να φτάσετε στη θέση ενοικίασης αυτοκινήτου. Αντ 'αυτού θα σας συναντήσουν κοντά στην έξοδο από το τερματικό σας με μια πινακίδα με το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου και το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει στο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την επιλογή Meet & Greet είναι συνήθως φθηνότερες από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τις εταιρείες με υπηρεσία ενοικίασης στο αεροδρόμιο, επειδή δεν περιλαμβάνουν το τέλος του αεροδρομίου στην τιμή ενοικίασης.
 • Ποτέ μην παραβλέπετε την αμοιβή Excess. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσετε κατάθεση κατά τη στιγμή της ενοικίασης (ανατρέξτε στο Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αμοιβή Excess και τη μείωση της αμοιβής Excess, αλλά συνήθως μπορείτε να ασφαλίσετε αυτήν την κατάθεση ή να αγοράσετε τη μείωση της αμοιβής Excess.Πάντα προσέχετε το ποσό αυτής της κατάθεσης, είναι πιθανό η τιμή ενοικίασης να είναι χαμηλή, αλλά η αμοιβή Excess να είναι υπερβολικά υψηλή ή το αντίθετο. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό ποσό και όχι μόνο την τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου.
 • Θα πρέπει πάντα να καθορίζετε τη σωστή Χώρα Διαμονής, επειδή αυτό μπορεί να αλλάξει την τιμή της μίσθωσης ή ακόμα και την άρνηση ενοικίασης αυτοκινήτου. Συνήθως για τους οδηγούς με αμερικανική ιθαγένεια, οι τιμές δεν περιλαμβάνουνCDW και TP. Αν δεν είστε από τη USA και αγοράσετε τέτοια ενοικίαση, μπορεί να είστε πολύ δυσάρεστα έκπληκτος από την απαίτηση του διαχειριστή να αγοράσετε ασφάλιση, καθώς η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική.

Δημοφιλείς ομάδες αυτοκινήτων

Cheap car rentals Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Cheapest cars
Ford Ka Μίνι
budget
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Ford Ka
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
13,26 $ /day
Renault Sandero Οικονομικό
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Sandero
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
21,18 $ /day
Volkswagen Voyage G6 Μικρό
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Voyage G6
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
27,50 $ /day
GMC Celta Οικονομικό
hertz
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek GMC Celta
5 Places | 2 Bags
Airport fee
29,09 $ /day
Hyundai HB20 Μικρό
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Hyundai HB20
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
30,67 $ /day
Volkswagen Saveiro Pickup Βαν μεταφοράς φορτίου
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Saveiro Pickup
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
33,99 $ /day
Fiat Fiorino Βαν μεταφοράς φορτίου
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Fiorino
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
35,57 $ /day
Fiat Doblo Επιβατικό 5 θέσεων
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Doblo
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
38,73 $ /day
Renault Duster SUV
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Duster
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
41,73 $ /day
Hyundai HB20S Κανονικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Hyundai HB20S
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
42,05 $ /day
Chevrolet Spin Επιβατικό 7 θέσεων
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Spin
7 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
42,14 $ /day
Renault Fluence Μεσαίο
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Fluence
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
43,47 $ /day
Chevrolet Equinox SUV
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Equinox
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
45,05 $ /day

Compact car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Chevrolet Prisma Μικρό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Prisma
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
20,89 $ /day
Hyundai HB20 Μικρό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Hyundai HB20
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
22,83 $ /day
Nissan Versa Μικρό
hertz
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Nissan Versa
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
24,97 $ /day
Volkswagen Voyage G6 Μικρό
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Voyage G6
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
27,50 $ /day
Renault Logan Μικρό
europcar
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Logan
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
29,18 $ /day
Volkswagen Voyage Μικρό
europcar
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Voyage
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
33,20 $ /day
Fiat Cronos Μικρό
unidas
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Cronos
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
33,88 $ /day
Citroen C4 Μικρό
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Citroen C4
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
41,75 $ /day
Toyota Etios XS Μικρό
unidas
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Toyota Etios XS
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
43,36 $ /day
Ford Focus Μικρό
unidas
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Ford Focus
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
71,17 $ /day

Economy car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Volkswagen Gol Οικονομικό
avis
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Gol
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
11,96 $ /day
Nissan March Οικονομικό
budget
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Nissan March
5 Places | 2 Bags
Airport fee
12,24 $ /day
Chevrolet Onix Οικονομικό
avis
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Onix
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
14,02 $ /day
Fiat Idea Οικονομικό
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Idea
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
17,11 $ /day
Ford Ka Sedan Οικονομικό
budget
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Ford Ka Sedan
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
20,14 $ /day
Renault Sandero Οικονομικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Sandero
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
20,19 $ /day
Volkswagen Fox Οικονομικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Fox
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
21,18 $ /day
Renault Kwid Οικονομικό
unidas
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Kwid
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
23,18 $ /day
Nissan Versa Οικονομικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Nissan Versa
5 Places | 2 Bags
Airport fee
23,20 $ /day
Chevrolet Celta Οικονομικό
hertz
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Celta
5 Places | 2 Bags
Airport fee
24,19 $ /day
Fiat Novo Uno Οικονομικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Novo Uno
5 Places | 2 Bags
Airport fee
26,09 $ /day
Hyundai HB20 Οικονομικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Hyundai HB20
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
26,66 $ /day
Peugeot 208 Οικονομικό
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Peugeot 208
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
28,79 $ /day
GMC Celta Οικονομικό
hertz
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek GMC Celta
5 Places | 2 Bags
Airport fee
29,09 $ /day
Citroen C3 Οικονομικό
unidas
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Citroen C3
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
46,63 $ /day

Full size car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

The class of full-size cars is a car in which up to 5 passengers is broadcast and, in contrast to the difference from class standard, can accommodate a road bags to chestych, which makes it convenient for long journeys. Full-size cars mainly with front-wheel drive.
Renault Logan Voyage Μεγάλο
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Logan Voyage
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
35,27 $ /day
Audi A3 Μεγάλο
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Audi A3
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
45,00 $ /day
Volkswagen Amarok Μεγάλο
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Amarok
5 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
103,70 $ /day

Mini car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Fiat Novo Uno Μίνι
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Novo Uno
4 Places | 1 Bags
Airport fee
13,02 $ /day
Ford Ka Μίνι
budget
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Ford Ka
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
13,26 $ /day
Fiat Mobi Like Μίνι
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Mobi Like
4 Places | 1 Bags
Airport fee
25,34 $ /day
Fiat Mobi Μίνι
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Mobi
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
29,59 $ /day

Standard car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
Hyundai HB20S Κανονικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Hyundai HB20S
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
42,05 $ /day
Mercedes C Class Κανονικό
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Mercedes C Class
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
76,22 $ /day
BMW 3 Series Κανονικό
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek BMW 3 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
79,64 $ /day

Intermediate car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Ford Ka Sedan Μεσαίο
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Ford Ka Sedan
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
16,59 $ /day
Chevrolet Cobalt Μεσαίο
alamo
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Cobalt
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
31,61 $ /day
Renault Fluence Μεσαίο
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Fluence
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
37,96 $ /day
Nissan Sentra Μεσαίο
alamo
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Nissan Sentra
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
49,61 $ /day
Chevrolet Cruze Μεσαίο
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Cruze
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
51,01 $ /day
Audi A3 Saloon Μεσαίο
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Audi A3 Saloon
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
55,25 $ /day
Volkswagen Jetta Μεσαίο
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Jetta
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
75,70 $ /day
Jeep Compass Μεσαίο
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Jeep Compass
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
83,24 $ /day

SUV rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Suzuki Jimny SUV
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Suzuki Jimny
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
24,77 $ /day
Dacia Duster SUV
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Dacia Duster
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
27,47 $ /day
Renault Duster SUV
alamo
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Duster
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
29,42 $ /day
Fiat Pulse SUV
unidas
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Pulse
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
35,10 $ /day
Chevrolet Equinox SUV
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Equinox
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
45,05 $ /day
Volkswagen Nivus SUV
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Nivus
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
47,20 $ /day
Volkswagen Saveiro Pickup SUV
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Saveiro Pickup
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
60,20 $ /day
Audi Q3 SUV
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Audi Q3
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
61,22 $ /day
Jeep Renegade SUV
localiza
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Jeep Renegade
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
63,25 $ /day
Mercedes GLA SUV
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Mercedes GLA
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
69,34 $ /day
Renault Oroch SUV
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Renault Oroch
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
75,15 $ /day

7 seater car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Chevrolet Spin Επιβατικό 7 θέσεων
movida
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Chevrolet Spin
7 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
42,14 $ /day

Cargo van rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

Cargo van
Volkswagen Saveiro Pickup Βαν μεταφοράς φορτίου
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Volkswagen Saveiro Pickup
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
33,99 $ /day
Fiat Fiorino Βαν μεταφοράς φορτίου
sixt
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Fiorino
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
35,57 $ /day
Mitsubishi Sportero Βαν μεταφοράς φορτίου
hertz
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Mitsubishi Sportero
5 Places | 0 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
39,27 $ /day
Ford Ranger Supercab Βαν μεταφοράς φορτίου
alamo
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Ford Ranger Supercab
4 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
56,40 $ /day

5 seat people carrier car rental at Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek

5 seat people carrier
Fiat Doblo Επιβατικό 5 θέσεων
alamo
Car rental Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek Fiat Doblo
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
33,37 $ /day

Οι καλύτερες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στην Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)

Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Localiza Car Rental
9.1
/10
Άριστο
Localiza Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
3 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Localiza Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
LOCALIZA Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)
Επαφές
HALL AEROPORTO DE BRASILIA, LAGO SUL, BRASILIA, 71608-970, DF
+55 61 3365 1616
LOCALIZA Ενοικίαση αυτοκινήτου Brasilia Central 9.08 Χλμ / 5.64 Μ
Επαφές
AREA EXT.AEROPORTO DE BRASILIA LOTE 3 E 4 , LAGO SUL , BRASILIA , DF
LOCALIZA Ενοικίαση αυτοκινήτου Brasilia Águas Claras 12.51 Χλμ / 7.78 Μ
Επαφές
OTR QS 3, EPCT LOTE 29, A ÁGUAS CLARAS, TAGUATINGA, 71953-000, DF
+55 61 3562 9745
Alamo
8.1
/10
Άριστο
Alamo
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Alamo ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
SIXT Rent A Car
8
/10
Πολύ καλό
SIXT Rent A Car
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
SIXT Rent A Car ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
Europcar
7.9
/10
Πολύ καλό
Europcar
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Europcar ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
EUROPCAR Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)
Επαφές
CALL SHUTTLE+5561984219150-SHS QU6 CONJUNTO A-BLOCO F-LOJA 09 ASA SUL, BRASILIA, 70316-000
55 61 32250071
Movida
7.8
/10
Πολύ καλό
Movida
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Movida ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
MOVIDA Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)
Επαφές
Brasília International Airport Juscelino Kubitscheck, s/n, Setor de Habilitações Individuais Sul, Brasília - DF, 71608-900
+ 55 61 3364-9681
Unidas
7.6
/10
Πολύ καλό
Unidas
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Unidas ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
Budget Car Rental
6.7
/10
Καλό
Budget Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Budget Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
BUDGET Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)
Επαφές
Brasilia Intl Airport, Terminal 1, Lago Sul, 71608-900, Brasilia - DF
5561-3364-9904
AVIS Car Rental
4.9
/10
Κακό
AVIS Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
AVIS Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
AVIS Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)
Επαφές
Setor de Locador Area Externa, Brasilia, 71608900
(55) 61 3364-9904
Hertz Car Hire
4.8
/10
Κακό
Hertz Car Hire
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Hertz Car Hire ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek
HERTZ Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)
Επαφές
Hall Aerop De Brasilia S/n, Área externa Setor de locadoras lote 7 – Lago Sul, Brasilia, 71609-970
556132214400

Άλλες δημοφιλείς αναζητήσεις στην Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB)

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το BOCUBO

Κριτικές

10%
5%
15%

Εξοικονομήστε χρόνο, εξοικονομήστε χρήματα!

Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από όλους τους παροχείς στο Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπραζίλια Αεροδρόμιο Presidente Juscelino Kubitschek (BSB). Λάβετε φθηνές τιμές για LOCALIZA, ALAMO, MOVIDA, UNIDAS & BUDGET ενοικιάσεις αυτοκινήτων