Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν

10
00
10
00
BOCUBO Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν

Οι καλύτερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν (HGH), Κίνα. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Δωρεάν ακύρωση

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν (HGH), Κίνα

Κορυφαίος προμηθευτής στην Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν
EHI
EHI
6.7
/10
Καλό
7.3
/10
Συνολική αξία για τα χρήματα
6.6
/10
Καθαριότητα
6.1
/10
Υπηρεσία στο γραφείο ενοικίασης
6.1
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
7.3
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
Βασισμένο σε 5+ κριτικές πελατών

Συμβουλές ενοικίασης αυτοκινήτου στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν

Συνήθως, είναι πολύ απλό να βρήτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αν συμμορφωθείτε με τα παρακάτω:

 • Αποφασίστε ακριβώς τι χρειάζεστε.

  Η Ehi είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία πελατών στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν με μέσο όρο βαθμολογίας 6.7/10, με βάση 5+ κριτικές πελατών. Το φθηνότερο όχημα από την Ehi είναι το Buick Excelle κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Compact για 30,01 $ την ημέρα.

  Η δημοφιλέστερη κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν είναι το Compact με τιμές από την Ehi ξεκινώντας από 30,01 $ ανά ημέρα για τα Buick Excelle.

  Όσο για το πιο δημοφιλές στην ομάδα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Κίνα, το οποίο είναι το Οικονομικό, το φθηνότερο αυτοκίνητο από την Ehi στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν είναι της Honda Fit, με χρέωση 37,50 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Compact στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν που παρέχεται από την AVIS Car Rental (βαθμολογείται με 0/10 από + πελάτες) και το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που υπάρχει στον όμιλο από τον πωλητή είναι της Buick Excelle με τιμή 28,62 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Οικονομικό παρουσιάζεται από ίδιο πωλητή: την AVIS Car Rental. Το αυτοκίνητο είναι της Skoda Fabia, με τιμή 20,18 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν είναι το Skoda Fabia από την AVIS Car Rental. Η τιμή του είναι μόνο 20,18 $ ανά ημέρα. Η AVIS Car Rental δεν αξιολογήθηκε από τους πελάτες μας ακόμη, γίνετε ο πρώτος που θα το κάνει!

 • Επιλέξτε σωστά την ημερομηνία και τον χρόνο λήψης και παράδοσης

  Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε τον ίδιο χρόνο παραλαβής και επιστροφής. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παίρνουν χρήματα για μια ολόκληρη μέρα ενοικίασης, οπότε αν πάρετε ένα αυτοκίνητο για 25 ώρες, θα πληρώσετε για 48 ώρες (δύο ολόκληρες ημέρες) ενοικίασης και 74 ώρες σημαίνουν 96 ώρες (τέσσερις ολόκληρες ημέρες) ενοικιάσης.

 • Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να αποφασίσετε πόσοι επιβάτες θα ταξιδεύουν μαζί σας και πόσες αποσκευές θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο. Σημειώστε ότι ο αριθμός των βαλιτσών που καθορίζονται για κάθε αυτοκίνητο υποδεικνύεται υπό όρους. Μια βαλίτσα συνήθως σημαίνει μια τσάντα για τις τυπικές χειραποσκευές. Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο για περισσότερους από 5 επιβάτες, είναι συχνά φθηνότερο και πιο βολικό να νοικιάσετε δύο αυτοκίνητα της απλής κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αντί για ένα πολυώροφο όχημα.
 • Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, μην ξεχάσετε να κλείσετε παιδικό κάθισμα για το παιδί σας. Παρόλο που η ενοικίαση παιδικού καθίσματος μπορεί να κοστίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό , τα πρόστιμα αν δεν έχετε ένα μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από το κόστος ενοικίασης παιδικού καθίσματος. Σημειώστε επίσης ότι ένα απλό αεροπορικό εισιτήριο συνήθως σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα παιδικό κάθισμα δωρεάν (επικοινωνήστε με την αεροπορική σας εταιρεία για ακριβέστερες πληροφορίες). Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αγοράσετε το δικό σας παιδικό κάθισμα στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ μετά την άφιξη
 • Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα ferry ή να περάσετε ένα σύνορο χώρας με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τους όρους ενοικίασης διαφόρων πωλητών. Είναι πιθανό μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων να επιτρέπει τη διέλευση των συνόρων από τη χώρα που επιθυμείτε και μια άλλη εταιρεία να επιτρέπει τη χρήση ακτοπλοϊκής μεταφοράς για το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να αγοράσετε εισιτήρια για πλοίο, ενημερώστε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για αυτό εκ των προτέρων, τότε μπορούν να σας πουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε.
 • Πάντα να προσέχετε την Πολιτική Καυσίμων. Η επιλογή να το πάρετε γεμάτο με καύσιμα και να το επιστρέψετε άδειο δεν είναι πάντα επωφελής. Μην βιαστείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη δεξαμενή καυσίμων από έναν προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα μικρό νησί ή αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για λίγες μέρες. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καύσιμα που αγοράσατε
 • Εξετάστε διαφορετικούς τύπους παραλαβής . Ο πιο κατάλληλος τύπος παραλαβής είναι το Meet & Greet. Επιλέγοντας μια ενοικίαση αυτοκινήτου με τέτοια επιλογή, δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά ή να μπείτε με τις βαλίτσες σας σε ένα λεωφορείο για να φτάσετε στη θέση ενοικίασης αυτοκινήτου. Αντ 'αυτού θα σας συναντήσουν κοντά στην έξοδο από το τερματικό σας με μια πινακίδα με το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου και το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει στο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την επιλογή Meet & Greet είναι συνήθως φθηνότερες από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τις εταιρείες με υπηρεσία ενοικίασης στο αεροδρόμιο, επειδή δεν περιλαμβάνουν το τέλος του αεροδρομίου στην τιμή ενοικίασης.
 • Ποτέ μην παραβλέπετε την αμοιβή Excess. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσετε κατάθεση κατά τη στιγμή της ενοικίασης (ανατρέξτε στο Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αμοιβή Excess και τη μείωση της αμοιβής Excess, αλλά συνήθως μπορείτε να ασφαλίσετε αυτήν την κατάθεση ή να αγοράσετε τη μείωση της αμοιβής Excess.Πάντα προσέχετε το ποσό αυτής της κατάθεσης, είναι πιθανό η τιμή ενοικίασης να είναι χαμηλή, αλλά η αμοιβή Excess να είναι υπερβολικά υψηλή ή το αντίθετο. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό ποσό και όχι μόνο την τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου.
 • Θα πρέπει πάντα να καθορίζετε τη σωστή Χώρα Διαμονής, επειδή αυτό μπορεί να αλλάξει την τιμή της μίσθωσης ή ακόμα και την άρνηση ενοικίασης αυτοκινήτου. Συνήθως για τους οδηγούς με αμερικανική ιθαγένεια, οι τιμές δεν περιλαμβάνουνCDW και TP. Αν δεν είστε από τη USA και αγοράσετε τέτοια ενοικίαση, μπορεί να είστε πολύ δυσάρεστα έκπληκτος από την απαίτηση του διαχειριστή να αγοράσετε ασφάλιση, καθώς η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική.

Οι καλύτερες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στην Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν (HGH)

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε κοντινές πόλεις

Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Ehi
6.7
/10
Καλό
Ehi
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Ehi ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν
EHI Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν (HGH)
Επαφές
No.51, Ground parking area D, XiaoShan International Airport (80m right opposite the Gate 8 of domestic arrivals), Hangzhou
+86 (0)571-82912380
EHI Τζινάν Διεθνές Αεροδρόμιο Γιαοκιάνγκ 24.71 Χλμ / 15.36 Μ
Επαφές
6-1,Hefang Street(Near the intersection of Jiangcheng Railway Station), Hangzhou
+86 (0)571-87817303
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν
3 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
AVIS Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν
AVIS Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν (HGH)
Επαφές
Crossing of no.1 Rd and 14 Rd , Hangzhou Xiaoshan Internatinal Airport, Hangzhou
+86 (0)571-86610999-2400
AVIS Hangzhou East Railway Station 24.37 Χλμ / 15.14 Μ
Επαφές
102 Ji Chang Lu Li Jie, Jianggan Qu, Hangzhou,, Hangzhou
+86 (0)571-88029211
AVIS Τζινάν Διεθνές Αεροδρόμιο Γιαοκιάνγκ 24.71 Χλμ / 15.36 Μ
Επαφές
Meet and Greet with name plate at Arrival exit
+86 (0)571-88029211

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το BOCUBO

 • Γρήγορη και εύκολη σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Οι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις με χρέωστική, πιστωτική κάρτα και μετρητά
 • Δωρεάν ακύρωση ή τροποποίηση
 • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Προσιτή πλήρης ασφάλεια αυτοκινήτου ενοικίασης
 • Βοήθεια κατάρρευσης
 • Φτηνές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά μου σε app

Κριτικές

10%
5%
15%

Εξοικονομήστε χρόνο, εξοικονομήστε χρήματα!

Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από όλους τους παροχείς στο Χανγκζού Διεθνές Αεροδρόμιο Ξιαοσάν (HGH). Λάβετε φθηνές τιμές για EHI & AVIS ενοικιάσεις αυτοκινήτων