Ενοικίαση αυτοκινήτου Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι

10
00
10
00
BOCUBO Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι

Οι καλύτερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι (KMG), Κίνα. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Δωρεάν ακύρωση

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι (KMG), Κίνα

Κορυφαίος προμηθευτής στην Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι
EHI
EHI
6.7
/10
Καλό
7.3
/10
Συνολική αξία για τα χρήματα
6.6
/10
Καθαριότητα
6.1
/10
Υπηρεσία στο γραφείο ενοικίασης
6.1
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
7.3
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
Βασισμένο σε 5+ κριτικές πελατών

Συμβουλές ενοικίασης αυτοκινήτου στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι

Συνήθως, είναι πολύ απλό να βρήτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αν συμμορφωθείτε με τα παρακάτω:

 • Αποφασίστε ακριβώς τι χρειάζεστε.

  Η Ehi είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία πελατών στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι με μέσο όρο βαθμολογίας 6.7/10, με βάση 5+ κριτικές πελατών. Το φθηνότερο όχημα από την Ehi είναι το Peugeot 308S κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Compact για 23,72 $ την ημέρα.

  Η δημοφιλέστερη κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι είναι το Compact με τιμές από την Ehi ξεκινώντας από 23,72 $ ανά ημέρα για τα Peugeot 308S.

  Όσο για το πιο δημοφιλές στην ομάδα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Κίνα, το οποίο είναι το Οικονομικό, το φθηνότερο αυτοκίνητο από την Ehi στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι είναι της Volkswagen Bora, με χρέωση 26,86 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι είναι το Peugeot 308S από την Ehi. Η τιμή του είναι μόνο 23,72 $ ανά ημέρα. Η Ehi αξιολογήθηκε από 5+ πελάτες με μέσο όρο βαθμολογίας 6.7/10.

 • Επιλέξτε σωστά την ημερομηνία και τον χρόνο λήψης και παράδοσης

  Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε τον ίδιο χρόνο παραλαβής και επιστροφής. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παίρνουν χρήματα για μια ολόκληρη μέρα ενοικίασης, οπότε αν πάρετε ένα αυτοκίνητο για 25 ώρες, θα πληρώσετε για 48 ώρες (δύο ολόκληρες ημέρες) ενοικίασης και 74 ώρες σημαίνουν 96 ώρες (τέσσερις ολόκληρες ημέρες) ενοικιάσης.

 • Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να αποφασίσετε πόσοι επιβάτες θα ταξιδεύουν μαζί σας και πόσες αποσκευές θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο. Σημειώστε ότι ο αριθμός των βαλιτσών που καθορίζονται για κάθε αυτοκίνητο υποδεικνύεται υπό όρους. Μια βαλίτσα συνήθως σημαίνει μια τσάντα για τις τυπικές χειραποσκευές. Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο για περισσότερους από 5 επιβάτες, είναι συχνά φθηνότερο και πιο βολικό να νοικιάσετε δύο αυτοκίνητα της απλής κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αντί για ένα πολυώροφο όχημα.
 • Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, μην ξεχάσετε να κλείσετε παιδικό κάθισμα για το παιδί σας. Παρόλο που η ενοικίαση παιδικού καθίσματος μπορεί να κοστίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό , τα πρόστιμα αν δεν έχετε ένα μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από το κόστος ενοικίασης παιδικού καθίσματος. Σημειώστε επίσης ότι ένα απλό αεροπορικό εισιτήριο συνήθως σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα παιδικό κάθισμα δωρεάν (επικοινωνήστε με την αεροπορική σας εταιρεία για ακριβέστερες πληροφορίες). Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αγοράσετε το δικό σας παιδικό κάθισμα στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ μετά την άφιξη
 • Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα ferry ή να περάσετε ένα σύνορο χώρας με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τους όρους ενοικίασης διαφόρων πωλητών. Είναι πιθανό μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων να επιτρέπει τη διέλευση των συνόρων από τη χώρα που επιθυμείτε και μια άλλη εταιρεία να επιτρέπει τη χρήση ακτοπλοϊκής μεταφοράς για το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να αγοράσετε εισιτήρια για πλοίο, ενημερώστε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για αυτό εκ των προτέρων, τότε μπορούν να σας πουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε.
 • Πάντα να προσέχετε την Πολιτική Καυσίμων. Η επιλογή να το πάρετε γεμάτο με καύσιμα και να το επιστρέψετε άδειο δεν είναι πάντα επωφελής. Μην βιαστείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη δεξαμενή καυσίμων από έναν προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα μικρό νησί ή αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για λίγες μέρες. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καύσιμα που αγοράσατε
 • Εξετάστε διαφορετικούς τύπους παραλαβής . Ο πιο κατάλληλος τύπος παραλαβής είναι το Meet & Greet. Επιλέγοντας μια ενοικίαση αυτοκινήτου με τέτοια επιλογή, δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά ή να μπείτε με τις βαλίτσες σας σε ένα λεωφορείο για να φτάσετε στη θέση ενοικίασης αυτοκινήτου. Αντ 'αυτού θα σας συναντήσουν κοντά στην έξοδο από το τερματικό σας με μια πινακίδα με το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου και το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει στο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την επιλογή Meet & Greet είναι συνήθως φθηνότερες από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τις εταιρείες με υπηρεσία ενοικίασης στο αεροδρόμιο, επειδή δεν περιλαμβάνουν το τέλος του αεροδρομίου στην τιμή ενοικίασης.
 • Ποτέ μην παραβλέπετε την αμοιβή Excess. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσετε κατάθεση κατά τη στιγμή της ενοικίασης (ανατρέξτε στο Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αμοιβή Excess και τη μείωση της αμοιβής Excess, αλλά συνήθως μπορείτε να ασφαλίσετε αυτήν την κατάθεση ή να αγοράσετε τη μείωση της αμοιβής Excess.Πάντα προσέχετε το ποσό αυτής της κατάθεσης, είναι πιθανό η τιμή ενοικίασης να είναι χαμηλή, αλλά η αμοιβή Excess να είναι υπερβολικά υψηλή ή το αντίθετο. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό ποσό και όχι μόνο την τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου.
 • Θα πρέπει πάντα να καθορίζετε τη σωστή Χώρα Διαμονής, επειδή αυτό μπορεί να αλλάξει την τιμή της μίσθωσης ή ακόμα και την άρνηση ενοικίασης αυτοκινήτου. Συνήθως για τους οδηγούς με αμερικανική ιθαγένεια, οι τιμές δεν περιλαμβάνουνCDW και TP. Αν δεν είστε από τη USA και αγοράσετε τέτοια ενοικίαση, μπορεί να είστε πολύ δυσάρεστα έκπληκτος από την απαίτηση του διαχειριστή να αγοράσετε ασφάλιση, καθώς η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική.

Οι καλύτερες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στην Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι (KMG)

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε κοντινές πόλεις

Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Ehi
6.7
/10
Καλό
Ehi
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Ehi ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι
EHI Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι (KMG)
Επαφές
Inside the Parking area, beside the East side of building, Airport DongYi Road, Working area of Changshui Airport, Kunming
+86 15912531150
EHI Kunming Railway Station 21.47 Χλμ / 13.34 Μ
Επαφές
No.6 shop,1-2floor,Building 4,Yinhai Area, next to the international trade center, Kunming
+86 (0)871-63556728
Tongye
Tongye
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Tongye ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι
TONGYE Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι (KMG)
Επαφές
Kunming New Airport Police Station, Airport E Rd, Guandu, Kunming, Yunnan, China, Kunming
+86 13759598951

Άλλες δημοφιλείς αναζητήσεις στην Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι (KMG)

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το BOCUBO

 • Γρήγορη και εύκολη σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Οι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις με χρέωστική, πιστωτική κάρτα και μετρητά
 • Δωρεάν ακύρωση ή τροποποίηση
 • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Προσιτή πλήρης ασφάλεια αυτοκινήτου ενοικίασης
 • Βοήθεια κατάρρευσης
 • Φτηνές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά μου σε app

Κριτικές

10%
5%
15%

Εξοικονομήστε χρόνο, εξοικονομήστε χρήματα!

Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από όλους τους παροχείς στο Κουνμίνγκ Διεθνές Αεροδρόμιο Τσανγκσούι (KMG). Λάβετε φθηνές τιμές για EHI & TONGYE ενοικιάσεις αυτοκινήτων