Ενοικίαση αυτοκινήτου Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός

10
00
10
00
BOCUBO Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός

Οι καλύτερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός, Γαλλία. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Δωρεάν ακύρωση

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός, Γαλλία

Κορυφαίος προμηθευτής στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
ALAMO
ALAMO
8.1
/10
Άριστο
7.7
/10
Συνολική αξία για τα χρήματα
8.6
/10
Καθαριότητα
8.3
/10
Υπηρεσία στο γραφείο ενοικίασης
7.8
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
8.1
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
Βασισμένο σε 2000+ κριτικές πελατών

Συμβουλές ενοικίασης αυτοκινήτου στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός

Συνήθως, είναι πολύ απλό να βρήτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αν συμμορφωθείτε με τα παρακάτω:

 • Αποφασίστε ακριβώς τι χρειάζεστε.

  Η Alamo είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία πελατών στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός με μέσο όρο βαθμολογίας 8.1/10, με βάση 2000+ κριτικές πελατών. Το φθηνότερο όχημα από την Alamo είναι το Renault Twingo κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini για 31,15 $ την ημέρα.

  Η δημοφιλέστερη κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός είναι το Mini με τιμές από την Alamo ξεκινώντας από 31,15 $ ανά ημέρα για τα Renault Twingo.

  Όσο για το πιο δημοφιλές στην ομάδα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Γαλλία, το οποίο είναι το Οικονομικό, το φθηνότερο αυτοκίνητο από την Alamo στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός είναι της Opel Corsa, με χρέωση 32,71 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Mini στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός που παρέχεται από την Enterprise (βαθμολογείται με 7.7/10 από 2000+ πελάτες) και το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που υπάρχει στον όμιλο από τον πωλητή είναι της Renault Twingo με τιμή 27,06 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Οικονομικό παρουσιάζεται από ίδιο πωλητή: την Enterprise. Το αυτοκίνητο είναι της Opel Corsa, με τιμή 27,35 $ ανά ημέρα.

  Όσον αφορά τον πιο δημοφιλή πωλητή στη Γαλλία, το όνομα του είναι SIXT Rent A Car (μέση βαθμολογία 8/10 με 5000+ 1000 πελάτες). Το φθηνότερο αυτοκίνητο Mini στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός είναι της Fiat 500, με τιμές που ξεκινούν από 33,88 $ την ημέρα.

  Μεταξύ των Οικονομικό, το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι το Peugeot 208. Η τιμή του ξεκινάει από 28,27 $ ανά ημέρα από την SIXT Rent A Car, η οποία βαθμολογείται με 8/10, με βάση 5000+ κριτικές πελατών.

  Το φθηνότερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός είναι το Renault Twingo από την Enterprise. Η τιμή του είναι μόνο 27,06 $ ανά ημέρα. Η Enterprise αξιολογήθηκε από 2000+ πελάτες με μέσο όρο βαθμολογίας 7.7/10.

 • Επιλέξτε σωστά την ημερομηνία και τον χρόνο λήψης και παράδοσης

  Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε τον ίδιο χρόνο παραλαβής και επιστροφής. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παίρνουν χρήματα για μια ολόκληρη μέρα ενοικίασης, οπότε αν πάρετε ένα αυτοκίνητο για 25 ώρες, θα πληρώσετε για 48 ώρες (δύο ολόκληρες ημέρες) ενοικίασης και 74 ώρες σημαίνουν 96 ώρες (τέσσερις ολόκληρες ημέρες) ενοικιάσης.

 • Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να αποφασίσετε πόσοι επιβάτες θα ταξιδεύουν μαζί σας και πόσες αποσκευές θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο. Σημειώστε ότι ο αριθμός των βαλιτσών που καθορίζονται για κάθε αυτοκίνητο υποδεικνύεται υπό όρους. Μια βαλίτσα συνήθως σημαίνει μια τσάντα για τις τυπικές χειραποσκευές. Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο για περισσότερους από 5 επιβάτες, είναι συχνά φθηνότερο και πιο βολικό να νοικιάσετε δύο αυτοκίνητα της απλής κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αντί για ένα πολυώροφο όχημα.
 • Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, μην ξεχάσετε να κλείσετε παιδικό κάθισμα για το παιδί σας. Παρόλο που η ενοικίαση παιδικού καθίσματος μπορεί να κοστίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό , τα πρόστιμα αν δεν έχετε ένα μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από το κόστος ενοικίασης παιδικού καθίσματος. Σημειώστε επίσης ότι ένα απλό αεροπορικό εισιτήριο συνήθως σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα παιδικό κάθισμα δωρεάν (επικοινωνήστε με την αεροπορική σας εταιρεία για ακριβέστερες πληροφορίες). Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αγοράσετε το δικό σας παιδικό κάθισμα στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ μετά την άφιξη
 • Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα ferry ή να περάσετε ένα σύνορο χώρας με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τους όρους ενοικίασης διαφόρων πωλητών. Είναι πιθανό μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων να επιτρέπει τη διέλευση των συνόρων από τη χώρα που επιθυμείτε και μια άλλη εταιρεία να επιτρέπει τη χρήση ακτοπλοϊκής μεταφοράς για το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να αγοράσετε εισιτήρια για πλοίο, ενημερώστε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για αυτό εκ των προτέρων, τότε μπορούν να σας πουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε.
 • Πάντα να προσέχετε την Πολιτική Καυσίμων. Η επιλογή να το πάρετε γεμάτο με καύσιμα και να το επιστρέψετε άδειο δεν είναι πάντα επωφελής. Μην βιαστείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη δεξαμενή καυσίμων από έναν προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα μικρό νησί ή αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για λίγες μέρες. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καύσιμα που αγοράσατε
 • Εξετάστε διαφορετικούς τύπους παραλαβής . Ο πιο κατάλληλος τύπος παραλαβής είναι το Meet & Greet. Επιλέγοντας μια ενοικίαση αυτοκινήτου με τέτοια επιλογή, δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά ή να μπείτε με τις βαλίτσες σας σε ένα λεωφορείο για να φτάσετε στη θέση ενοικίασης αυτοκινήτου. Αντ 'αυτού θα σας συναντήσουν κοντά στην έξοδο από το τερματικό σας με μια πινακίδα με το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου και το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει στο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την επιλογή Meet & Greet είναι συνήθως φθηνότερες από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τις εταιρείες με υπηρεσία ενοικίασης στο αεροδρόμιο, επειδή δεν περιλαμβάνουν το τέλος του αεροδρομίου στην τιμή ενοικίασης.
 • Ποτέ μην παραβλέπετε την αμοιβή Excess. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσετε κατάθεση κατά τη στιγμή της ενοικίασης (ανατρέξτε στο Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αμοιβή Excess και τη μείωση της αμοιβής Excess, αλλά συνήθως μπορείτε να ασφαλίσετε αυτήν την κατάθεση ή να αγοράσετε τη μείωση της αμοιβής Excess.Πάντα προσέχετε το ποσό αυτής της κατάθεσης, είναι πιθανό η τιμή ενοικίασης να είναι χαμηλή, αλλά η αμοιβή Excess να είναι υπερβολικά υψηλή ή το αντίθετο. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό ποσό και όχι μόνο την τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου.
 • Θα πρέπει πάντα να καθορίζετε τη σωστή Χώρα Διαμονής, επειδή αυτό μπορεί να αλλάξει την τιμή της μίσθωσης ή ακόμα και την άρνηση ενοικίασης αυτοκινήτου. Συνήθως για τους οδηγούς με αμερικανική ιθαγένεια, οι τιμές δεν περιλαμβάνουνCDW και TP. Αν δεν είστε από τη USA και αγοράσετε τέτοια ενοικίαση, μπορεί να είστε πολύ δυσάρεστα έκπληκτος από την απαίτηση του διαχειριστή να αγοράσετε ασφάλιση, καθώς η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική.

Οι καλύτερες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε κοντινά αεροδρόμια

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε κοντινές πόλεις

Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Flizzr
8.5
/10
Άριστο
Flizzr
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
1 τοποθεσία: δείξε διεύθυνση
Flizzr ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
FLIZZR Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
A?roport int. de Strasbourg, Strasbourg, 67960
+33-820007498
Budget Car Rental
8.4
/10
Άριστο
Budget Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Budget Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
BUDGET Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
Επαφές
Gare De Strasbourg, PLACE DE LA GARE, Strasbourg, 67000
0820 61 16 98
BUDGET Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
Aeroport D'entzheim, Entzheim, 67960
0821230631
Alamo
8.1
/10
Άριστο
Alamo
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Alamo ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
ALAMO Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
Επαφές
STRASBOURG GARE, 20 PLACE DE LA GARE, STRASBOURG, 67000, A
0388236076
ALAMO Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
ENTERPRISE RENT A CAR, AEROPORT STRASBOURG INTL, ENTZHEIM, 67960, A
0388687321
Thrifty Car Rental
8.1
/10
Άριστο
Thrifty Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Thrifty Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
THRIFTY Στρασβούργο Κέντρο
Επαφές
10 A Boulevard De Metz, Strasbourg, 67000
03 88 325762
THRIFTY Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
Aeroport D'entzheim, Strasbourg, 67960
03 88 646950
SIXT Rent A Car
8
/10
Πολύ καλό
SIXT Rent A Car
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
SIXT Rent A Car ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
SIXT Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
Επαφές
20 Place de la Gare, Strasbourg, 67000, France, Strasbourg
+33-820007498
SIXT Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
Aéroport int. de Strasbourg, Entzheim, 67960
+33-820007498
Enterprise
8
/10
Πολύ καλό
Enterprise
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Enterprise ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
ENTERPRISE Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
Επαφές
STRASBOURG GARE, 20 PLACE DE LA GARE, STRASBOURG, 67000, A
0388236076
ENTERPRISE Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
AEROPORT STRASBOURG INT'L, ENTZHEIM, 67960, A
0388687321
Keddy-By-Europcar
8
/10
Πολύ καλό
Keddy-By-Europcar
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Keddy-By-Europcar ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
KEDDY BY EUROPCAR Στρασβούργο Κέντρο
Επαφές
16 PLACE DE LA GARE STRASBOURG WILSON DOWNTOWN, STRASBOURG, 67000
33 0 977403242
KEDDY BY EUROPCAR Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
ROUTE DE L AEROPORT - RD 221, ENTZHEIM, 67960
33 0 825004101
AVIS Car Rental
7.9
/10
Πολύ καλό
AVIS Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
AVIS Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
AVIS Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
Επαφές
Gare SNCF, Strasbourg, 67000
(33) 8 20 61 16 98
AVIS Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
Entzheim Airport, Strasbourg, 67960
(33) 8 20 61 17 00
Hertz Car Hire
7.9
/10
Πολύ καλό
Hertz Car Hire
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Hertz Car Hire ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
HERTZ Στρασβούργο Κέντρο
Επαφές
10 A Boulevard De Metz, Strasbourg, 67000
+33 (0) 3 88 32 57 62
HERTZ Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
Aeroport D'entzheim, Strasbourg, 67960
03 88 646950
Dollar Car Rental
7.9
/10
Πολύ καλό
Dollar Car Rental
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Dollar Car Rental ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
DOLLAR Στρασβούργο Κέντρο
Επαφές
10 A Boulevard De Metz, Strasbourg, 67000
388325762
DOLLAR Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
Airport D'entzheim, Strasbourg, 67960
388646950
Europcar
7.7
/10
Πολύ καλό
Europcar
Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
2 τοποθεσίες: δείξε διευθύνσεις
Europcar ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
EUROPCAR Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός
Επαφές
16 PLACE DE LA GARE, STRASBOURG GARE CENTRE -IKC-, STRASBOURG, 67000
33 0977403242
EUROPCAR Στρασβούργο Αεροδρόμιο (SXB) 8.81 Χλμ / 5.47 Μ
Επαφές
ROUTE DE L AEROPORT - RD 221, ENTZHEIM, 67960
33 0 825004101

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το BOCUBO

 • Γρήγορη και εύκολη σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Οι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις με χρέωστική, πιστωτική κάρτα και μετρητά
 • Δωρεάν ακύρωση ή τροποποίηση
 • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Προσιτή πλήρης ασφάλεια αυτοκινήτου ενοικίασης
 • Βοήθεια κατάρρευσης
 • Φτηνές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά μου σε app

Κριτικές

10%
5%
15%

Εξοικονομήστε χρόνο, εξοικονομήστε χρήματα!

Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από όλους τους παροχείς στο Στρασβούργο Σιδηροδρομικός Σταθμός. Λάβετε φθηνές τιμές για ALAMO, SIXT, AVIS, ENTERPRISE & EUROPCAR ενοικιάσεις αυτοκινήτων