Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

4
Οκτ
Τρι
2023
10
00
11
Οκτ
Τρι
2023
10
00
Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Οι καλύτερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο (CWL), Ηνωμένο Βασίλειο. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Δωρεάν ακύρωση

Ενοικίαση βαν Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

HERTZ στην Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο
HERTZ
HERTZ
9.1
/10
Άριστο
8.9
/10
Συνολική αξία για τα χρήματα
9.5
/10
Καθαριότητα
9
/10
Υπηρεσία στο γραφείο ενοικίασης
9
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
9.2
/10
Διαδικασία παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτων
Βασισμένο σε 10000+ κριτικές πελατών

Συμβουλές ενοικίασης αυτοκινήτου στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Συνήθως, είναι πολύ απλό να βρήτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αν συμμορφωθείτε με τα παρακάτω:

 • Αποφασίστε ακριβώς τι χρειάζεστε.

  Τα αυτοκίνητα βαν είναι ευρέως κλεισμένα από τους πελάτες μας στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο. Το φθηνότερο αυτοκίνητο βαν παρουσιάζεται από την Citroen Berlingo Cargo Van από την Budget-Vans στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο. Η τιμή του ξεκινάει από 17,77 $ ανά ημέρα.

  Αν θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο βαν από τον προμηθευτή με την υψηλότερη βαθμολογία στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο, θα πρέπει να δώσετε σημασία στην Hertz Car Hire. Αυτός ο προμηθευτής ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων αξιολογήθηκε από 10000+ πελάτες με μέσο όρο 9.1/10. Το αυτοκίνητο βαν από την Hertz Car Hire στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή είναι της Kia Carens. Θα σας κοστίσει περίπου 76,61 $ ανά ημέρα.

  Η Hertz Car Hire είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία πελατών στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο με μέσο όρο βαθμολογίας 9.1/10, με βάση 10000+ κριτικές πελατών. Το φθηνότερο όχημα από την Hertz Car Hire είναι το Kia Picanto κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini για 18,30 $ την ημέρα.

  Η δημοφιλέστερη κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο είναι το Επιβατικό 7 θέσεων με τιμές από την Hertz Car Hire ξεκινώντας από 76,61 $ ανά ημέρα για τα Kia Carens.

  Όσο για το πιο δημοφιλές στην ομάδα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι το Intermediate, το φθηνότερο αυτοκίνητο από την Hertz Car Hire στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο είναι της Skoda Octavia, με χρέωση 30,67 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Επιβατικό 7 θέσεων στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο που παρέχεται από την Budget Car Rental (βαθμολογείται με 8.7/10 από 2000+ πελάτες) και το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που υπάρχει στον όμιλο από τον πωλητή είναι της Opel Zafira με τιμή 40,52 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο αυτοκίνητο Intermediate παρουσιάζεται από ίδιο πωλητή: την Budget Car Rental. Το αυτοκίνητο είναι της Citroen Picasso, με τιμή 26,65 $ ανά ημέρα.

  Το φθηνότερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Κάρτντιφ Αεροδρόμιο είναι το Citroen Berlingo Cargo Van από την Budget-Vans. Η τιμή του είναι μόνο 17,77 $ ανά ημέρα. Η Budget-Vans αξιολογήθηκε από 250+ πελάτες με μέσο όρο βαθμολογίας 8.1/10.

 • Επιλέξτε σωστά την ημερομηνία και τον χρόνο λήψης και παράδοσης

  Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε τον ίδιο χρόνο παραλαβής και επιστροφής. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παίρνουν χρήματα για μια ολόκληρη μέρα ενοικίασης, οπότε αν πάρετε ένα αυτοκίνητο για 25 ώρες, θα πληρώσετε για 48 ώρες (δύο ολόκληρες ημέρες) ενοικίασης και 74 ώρες σημαίνουν 96 ώρες (τέσσερις ολόκληρες ημέρες) ενοικιάσης.

 • Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να αποφασίσετε πόσοι επιβάτες θα ταξιδεύουν μαζί σας και πόσες αποσκευές θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο. Σημειώστε ότι ο αριθμός των βαλιτσών που καθορίζονται για κάθε αυτοκίνητο υποδεικνύεται υπό όρους. Μια βαλίτσα συνήθως σημαίνει μια τσάντα για τις τυπικές χειραποσκευές. Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο για περισσότερους από 5 επιβάτες, είναι συχνά φθηνότερο και πιο βολικό να νοικιάσετε δύο αυτοκίνητα της απλής κατηγορίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αντί για ένα πολυώροφο όχημα.
 • Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, μην ξεχάσετε να κλείσετε παιδικό κάθισμα για το παιδί σας. Παρόλο που η ενοικίαση παιδικού καθίσματος μπορεί να κοστίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό , τα πρόστιμα αν δεν έχετε ένα μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από το κόστος ενοικίασης παιδικού καθίσματος. Σημειώστε επίσης ότι ένα απλό αεροπορικό εισιτήριο συνήθως σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα παιδικό κάθισμα δωρεάν (επικοινωνήστε με την αεροπορική σας εταιρεία για ακριβέστερες πληροφορίες). Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αγοράσετε το δικό σας παιδικό κάθισμα στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ μετά την άφιξη
 • Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα ferry ή να περάσετε ένα σύνορο χώρας με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τους όρους ενοικίασης διαφόρων πωλητών. Είναι πιθανό μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων να επιτρέπει τη διέλευση των συνόρων από τη χώρα που επιθυμείτε και μια άλλη εταιρεία να επιτρέπει τη χρήση ακτοπλοϊκής μεταφοράς για το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο. Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να αγοράσετε εισιτήρια για πλοίο, ενημερώστε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για αυτό εκ των προτέρων, τότε μπορούν να σας πουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε.
 • Πάντα να προσέχετε την Πολιτική Καυσίμων. Η επιλογή να το πάρετε γεμάτο με καύσιμα και να το επιστρέψετε άδειο δεν είναι πάντα επωφελής. Μην βιαστείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη δεξαμενή καυσίμων από έναν προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα μικρό νησί ή αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για λίγες μέρες. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καύσιμα που αγοράσατε
 • Εξετάστε διαφορετικούς τύπους παραλαβής . Ο πιο κατάλληλος τύπος παραλαβής είναι το Meet & Greet. Επιλέγοντας μια ενοικίαση αυτοκινήτου με τέτοια επιλογή, δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά ή να μπείτε με τις βαλίτσες σας σε ένα λεωφορείο για να φτάσετε στη θέση ενοικίασης αυτοκινήτου. Αντ 'αυτού θα σας συναντήσουν κοντά στην έξοδο από το τερματικό σας με μια πινακίδα με το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου και το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει στο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την επιλογή Meet & Greet είναι συνήθως φθηνότερες από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τις εταιρείες με υπηρεσία ενοικίασης στο αεροδρόμιο, επειδή δεν περιλαμβάνουν το τέλος του αεροδρομίου στην τιμή ενοικίασης.
 • Ποτέ μην παραβλέπετε την αμοιβή Excess. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσετε κατάθεση κατά τη στιγμή της ενοικίασης (ανατρέξτε στο Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αμοιβή Excess και τη μείωση της αμοιβής Excess, αλλά συνήθως μπορείτε να ασφαλίσετε αυτήν την κατάθεση ή να αγοράσετε τη μείωση της αμοιβής Excess.Πάντα προσέχετε το ποσό αυτής της κατάθεσης, είναι πιθανό η τιμή ενοικίασης να είναι χαμηλή, αλλά η αμοιβή Excess να είναι υπερβολικά υψηλή ή το αντίθετο. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό ποσό και όχι μόνο την τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου.
 • Θα πρέπει πάντα να καθορίζετε τη σωστή Χώρα Διαμονής, επειδή αυτό μπορεί να αλλάξει την τιμή της μίσθωσης ή ακόμα και την άρνηση ενοικίασης αυτοκινήτου. Συνήθως για τους οδηγούς με αμερικανική ιθαγένεια, οι τιμές δεν περιλαμβάνουνCDW και TP. Αν δεν είστε από τη USA και αγοράσετε τέτοια ενοικίαση, μπορεί να είστε πολύ δυσάρεστα έκπληκτος από την απαίτηση του διαχειριστή να αγοράσετε ασφάλιση, καθώς η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική.

Δημοφιλείς ομάδες αυτοκινήτων

Cheapest cars in Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Cheapest cars
Citroen Berlingo Cargo Van Βαν μεταφοράς φορτίου
budget-vans
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Citroen Berlingo Cargo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
17,77 $ /day
Ford Transit Βαν μεταφοράς φορτίου
budget-vans
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Transit
3 Places | 0 Bags
Airport fee
21,64 $ /day
Ford Focus C-Max Επιβατικό 5 θέσεων
avis
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Focus C-Max
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
29,85 $ /day
Vauxhall Astra Combo Van Βαν μεταφοράς φορτίου
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Vauxhall Astra Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
31,89 $ /day
Citroen C4 Picasso Επιβατικό 5 θέσεων
budget
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Citroen C4 Picasso
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
43,97 $ /day
Seat Alhambra Επιβατικό 7 θέσεων
alamo
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Seat Alhambra
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
65,54 $ /day
Ford S-Max Επιβατικό 7 θέσεων
budget
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford S-Max
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
72,37 $ /day
Volkswagen Transporter Επιβατικό 9 θέσεων
europcar
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Volkswagen Transporter
9 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
79,46 $ /day
Ford Tourneo Επιβατικό 9 θέσεων
enterprise
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Tourneo
9 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
101,50 $ /day
Mitsubishi L200 Μικρό/μεσαίο φορτηγό
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Mitsubishi L200
4 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
132,03 $ /day

7 seater car rental at Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Volkswagen Touran Επιβατικό 7 θέσεων
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Volkswagen Touran
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
34,99 $ /day
Volkswagen Sharan Επιβατικό 7 θέσεων
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Volkswagen Sharan
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
37,32 $ /day
Opel Zafira Επιβατικό 7 θέσεων
budget
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Opel Zafira
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
40,52 $ /day
Citroen C4 Grand Picasso Επιβατικό 7 θέσεων
avis
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Citroen C4 Grand Picasso
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
51,43 $ /day
Seat Alhambra Επιβατικό 7 θέσεων
alamo
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Seat Alhambra
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
65,54 $ /day
Ford S-Max Επιβατικό 7 θέσεων
budget
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford S-Max
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
72,37 $ /day
Ford Galaxy Επιβατικό 7 θέσεων
enterprise
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Galaxy
7 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
74,90 $ /day
Kia Carens Επιβατικό 7 θέσεων
hertz
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Kia Carens
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
76,61 $ /day
Mercedes Vito Επιβατικό 7 θέσεων
hertz
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Mercedes Vito
7 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
80,46 $ /day

9 seater car rental at Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

9 seat people carrier
Volkswagen Transporter Επιβατικό 9 θέσεων
europcar
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Volkswagen Transporter
9 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
79,46 $ /day
Ford Tourneo Επιβατικό 9 θέσεων
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Tourneo
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
93,29 $ /day
Ford Transit Επιβατικό 9 θέσεων
enterprise
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Transit
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
94,50 $ /day

5 seat people carrier car rental at Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

5 seat people carrier
Ford Focus C-Max Επιβατικό 5 θέσεων
avis
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Focus C-Max
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
29,85 $ /day
Citroen C4 Picasso Επιβατικό 5 θέσεων
budget
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Citroen C4 Picasso
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
43,97 $ /day

Cargo van rental at Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Cargo van
Citroen Berlingo Cargo Van Βαν μεταφοράς φορτίου
budget-vans
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Citroen Berlingo Cargo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
17,77 $ /day
Ford Transit Βαν μεταφοράς φορτίου
budget-vans
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Transit
3 Places | 0 Bags
Airport fee
21,64 $ /day
Renault Trafic Cargo Van Βαν μεταφοράς φορτίου
budget-vans
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Renault Trafic Cargo Van
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
21,64 $ /day
Mercedes Citan Βαν μεταφοράς φορτίου
budget-vans
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Mercedes Citan
2 Places | 3 Bags
Airport fee
30,51 $ /day
Volkswagen Caddy Combo Van Βαν μεταφοράς φορτίου
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Volkswagen Caddy Combo Van
2 Places | 3 Bags
Airport fee
31,11 $ /day
Vauxhall Astra Combo Van Βαν μεταφοράς φορτίου
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Vauxhall Astra Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
31,89 $ /day
Ford Transit SWB Van Βαν μεταφοράς φορτίου
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Transit SWB Van
3 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
38,49 $ /day
Ford Luton Box Tail Lift 3.5T Βαν μεταφοράς φορτίου
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Luton Box Tail Lift 3.5T
3 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
44,20 $ /day
Ford Transit LWB Βαν μεταφοράς φορτίου
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Ford Transit LWB
3 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
44,20 $ /day
Volkswagen Crafter Tipper Double Cab Βαν μεταφοράς φορτίου
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Volkswagen Crafter Tipper Double Cab
3 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
44,21 $ /day
Volkswagen Transporter Cargo Van Βαν μεταφοράς φορτίου
budget-vans
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Volkswagen Transporter Cargo Van
3 Places | 3 Bags
Airport fee
255,90 $ /day

Small/medium truck rental at Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Small/medium truck
Mitsubishi L200 Μικρό/μεσαίο φορτηγό
easirent
Car rental Κάρτντιφ Αεροδρόμιο Mitsubishi L200
4 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
132,03 $ /day

βαν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κοντά στην Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

βαν ενοικίαση στα γύρω αεροδρόμια

βαν ενοικίαση στις πλησιέστερες πόλεις

Ενοικίαση αυτοκινήτου κοντά στην Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε κοντινά αεροδρόμια

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε κοντινές πόλεις

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το BOCUBO

Κριτικές

10%
5%
15%

Εξοικονομήστε χρόνο, εξοικονομήστε χρήματα!

Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από όλους τους παροχείς στο Ενοικίαση βαν Κάρτντιφ Αεροδρόμιο. Λάβετε φθηνές τιμές για βαν ενοικιάσεις αυτοκινήτων