Kabriolet Hyrbil Grantley Adams Flygplats

12
Okt
Tor
2023
10
00
19
Okt
Tor
2023
10
00
Kabriolet Hyrbil Grantley Adams Flygplats

Kabriolet Hyrbil Grantley Adams Flygplats

Bästa hyrbil på Grantley Adams Flygplats (BGI), Barbados. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Hyra Kabriolet Hyra Kabriolet Grantley Adams Flygplats

STOUTES i Hyra Kabriolet Grantley Adams Flygplats
STOUTES
STOUTES
9
/10
Utmärkt
8.4
/10
Totalt värde för pengarna
8.5
/10
Renlighet
9.3
/10
Service vid hyrbilsdisken
9.4
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
9.8
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Grantley Adams Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Kabriolet bokas ofta av våra kunder i Grantley Adams Flygplats. Den billigaste Kabriolet representeras av Kia Mini Moke Convertible från Stoutes Car Rental LTD. i Grantley Adams Flygplats. Dess pris börjar från 37,87 US$ per dag.

  Om du vill hyra en Kabriolet från den högst rankade uthyraren i Grantley Adams Flygplats, ska du hålla ögonen på Stoutes Car Rental LTD.. Denna biluthyrare har recenserats av 100+ kunder med en medleranking på 9/10. Kabriolet från Stoutes Car Rental LTD. i Grantley Adams Flygplats med lägsta möjliga pris är Kia Mini Moke Convertible. Den kommer att kosta dig ungefär 37,87 US$ per dag.

  Stoutes Car Rental LTD. är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Grantley Adams Flygplats med en medelranking på 9/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Stoutes Car Rental LTD. är Chevrolet Spark i uthyrningsklassen Mini för 32,46 US$ per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Grantley Adams Flygplats är Ekonomi med priser från Stoutes Car Rental LTD. som börjar med 34,62 US$ per dag för Kia Picanto.

  Den billigaste Ekonomi i Grantley Adams Flygplats från Drive-A-Matic (rankad 8.7/10 av 50+ kunder), och den mest överkomliga bilen som syns i gruppen från uthyraren är Kia Picanto vars pris är 87,97 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Grantley Adams Flygplats är Chevrolet Spark från Stoutes Car Rental LTD.. Dess pris är bara 32,46 US$ per dag. Stoutes Car Rental LTD. var recenserad av 100+ kunder med en medelranking på 9/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Populära bilgrupper

Billigare bilar Grantley Adams Flygplats

Cheapest cars
Kia Mini Moke Convertible Cabriolet
stoutes
Car rental Grantley Adams Flygplats Kia Mini Moke Convertible
4 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Airport fee
37,87 US$ /day
Suzuki Jimny Convertible Cabriolet
stoutes
Car rental Grantley Adams Flygplats Suzuki Jimny Convertible
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Airport fee
51,46 US$ /day
Mini Moke Cabriolet
sixt
Car rental Grantley Adams Flygplats Mini Moke
4 Places | 1 Bags
Airport fee
61,80 US$ /day

Convertible car rental at Grantley Adams Flygplats

Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
Kia Mini Moke Convertible Cabriolet
stoutes
Car rental Grantley Adams Flygplats Kia Mini Moke Convertible
4 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Airport fee
37,87 US$ /day
Suzuki Jimny Convertible Cabriolet
stoutes
Car rental Grantley Adams Flygplats Suzuki Jimny Convertible
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Airport fee
51,46 US$ /day
Mini Moke Cabriolet
sixt
Car rental Grantley Adams Flygplats Mini Moke
4 Places | 1 Bags
Airport fee
61,80 US$ /day

Kabriolet Hyrbil nära Hyra Kabriolet Grantley Adams Flygplats

Kabriolet hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Hyra Kabriolet Grantley Adams Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Hyrbil vid hamn

Varför hyra bil hos BOCUBO

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Kabriolet hyrbilar