Hyra Minibuss Grantley Adams Flygplats

10
00
10
00
Hyra Minibuss Grantley Adams Flygplats

Hyra Minibuss Grantley Adams Flygplats

Bästa hyrbil på Grantley Adams Flygplats (BGI), Barbados. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Hyra Minibuss Grantley Adams Flygplats

STOUTES i Grantley Adams Flygplats
STOUTES
STOUTES
9
/10
Utmärkt
8.4
/10
Totalt värde för pengarna
8.5
/10
Renlighet
9.3
/10
Service vid hyrbilsdisken
9.4
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
9.8
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Grantley Adams Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Minibuss bokas ofta av våra kunder i Grantley Adams Flygplats. Den billigaste Minibuss representeras av Suzuki Ertiga från Alamo i Grantley Adams Flygplats. Dess pris börjar från 43,54 US$ per dag.

  Om du vill hyra en Minibuss från den högst rankade uthyraren i Grantley Adams Flygplats, ska du hålla ögonen på Stoutes Car Rental LTD.. Denna biluthyrare har recenserats av 100+ kunder med en medleranking på 9/10. Minibuss från Stoutes Car Rental LTD. i Grantley Adams Flygplats med lägsta möjliga pris är Suzuki APV. Den kommer att kosta dig ungefär 49,77 US$ per dag.

  Stoutes Car Rental LTD. är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Grantley Adams Flygplats med en medelranking på 9/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Stoutes Car Rental LTD. är Chevrolet Spark i uthyrningsklassen Mini för 32,46 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Barbados, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Stoutes Car Rental LTD. i Grantley Adams Flygplats Kia Picanto, med ett pris på 34,62 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Kia Picanto. Dess pris startar från 39,57 US$ per dag från Drive-A-Matic, vars medelrankingvärde är 8.5/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Grantley Adams Flygplats är Chevrolet Spark från Alamo. Dess pris är bara 31,40 US$ per dag. Alamo har inte recenserats av våra kunder än, så bli den första att göra det!

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Minibuss Hyrbil nära Grantley Adams Flygplats

Minibuss hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Grantley Adams Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Most Popular car groups near Grantley Adams Flygplats

Minivan rental at Grantley Adams Flygplats

van picture
For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
 • Suzuki APV 8 Places | 4 Bags

7 seater car rental at Grantley Adams Flygplats

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Hyundai H1 7 Places | 1 Bags
 • Suzuki Ertiga 7 Places | 1 Bags

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Minibuss hyrbilar