Hyrbil Courtenay

10
00
10
00
 Hyrbilar

Hyrbil Courtenay

Bästa hyrbil på Courtenay (YCA), Kanada. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Hyrbil i Courtenay (YCA), Kanada

Topprankad uthyrare i Courtenay
NATIONAL
NATIONAL
8.3
/10
Utmärkt
7.8
/10
Totalt värde för pengarna
8.8
/10
Renlighet
8.3
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.3
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.5
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Courtenay

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  National är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Courtenay med en medelranking på 8.3/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från National är Nissan Versa i uthyrningsklassen Kompakt för 44,73 US$ per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Courtenay är Ekonomi med priser från National som börjar med 44,73 US$ per dag för Kia Rio.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Kanada, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från National i Courtenay Toyota Rav4, med ett pris på 77,04 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Courtenay är Kia Rio från National. Dess pris är bara 44,73 US$ per dag. National var recenserad av 500+ kunder med en medelranking på 8.3/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Bästa hyrbil nära Courtenay (YCA)

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Courtenay Biluthyrare

Enterprise
8.6
/10
Utmärkt
Enterprise
Hyrbilar nära Courtenay
1 atälle: visa adress
Enterprise uthyrningsställen nära Courtenay
ENTERPRISE Courtney/comox (YQQ) 6.2 km / 3.85 mi
Kontakter:
105-1250 KNIGHT RD, COMOX, V9M4H2, BC
2503393313
National
8.5
/10
Utmärkt
National
Hyrbilar nära Courtenay
3 ställen: visa adresser
National uthyrningsställen nära Courtenay
NATIONAL Courtenay (YCA)
Kontakter:
320 OLD ISLAND HIGHWAY, HALT HOLDINGS LTD, COURTENAY, V9N3P2, BC, BC
2503340202
NATIONAL Courtney/comox (YQQ) 6.2 km / 3.85 mi
Kontakter:
320 OLD ISLAND HWY, COURTENAY, V9N3P2, BC, BC
2503340202
NATIONAL Campbell River Flygplats (YBL) 36 km / 22.37 mi
Kontakter:
19-2000 JUBILEE PKY, 486728 BRITISH COLUMBIA LTD, CAMPBELL RIVER, V9H1T5 , BC, BC
2509231234
Budget Car Rental
7.9
/10
Mycket bra
Budget Car Rental
Hyrbilar nära Courtenay
3 ställen: visa adresser
Budget Car Rental uthyrningsställen nära Courtenay
BUDGET Courtenay (YCA)
Kontakter:
1555 Comox Road, Courtenay, V9N 3P7, BC
250-338-7717
BUDGET Courtney/comox (YQQ) 6.2 km / 3.85 mi
Kontakter:
1250 Knight Road, Comox, V9M 4H2, BC
250-338-7717
BUDGET Campbell River Flygplats (YBL) 36 km / 22.37 mi
Kontakter:
2000 Jubilee Parkway, Campbell River, V9H 1T5, BC
250-923-4283

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för NATIONAL & BUDGET hyrbilar