AVIS Ostrava

17
Sep
Sön
2023
10
00
24
Sep
Sön
2023
10
00
 Hyrbilar

AVIS Ostrava

Bästa hyrbil på Ostrava , Tjeckien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

AVIS Ostrava

Hyra AVIS AVIS Ostrava

AVIS i AVIS Ostrava
AVIS
AVIS
7.3
/10
Mycket bra
6.1
/10
Totalt värde för pengarna
8.6
/10
Renlighet
6.5
/10
Service vid hyrbilsdisken
8
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.3
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 50+ kundrecensioner

AVIS är ett välkänt och populärt företag som verkar i många länder och städer, innehållaAVIS Ostrava. Om du någonsin har funderat på att hyra bil under resan, har du förmodligen hört talas om detta företag. Hyrbil AVIS AVIS Ostrava är ett utmärkt tillfälle att hyra en bil av vilken typ som helst till överkomliga priser. Plus, AVIS är känd för sin utmärkta tillförlitlighet, den har bara moderna bilar som regelbundet genomgår teknisk inspektion.

Hyrbilstips från Ostrava

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från AVIS Car Rental i Ostrava recenserades av 50+ kunder med en ranking på 7.3/10. Den billigaste bilen från AVIS Car Rental i Ostrava är Opel Corsa i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 113,39 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Standard i Tjeckien. Den billigaste bilen i Standard från AVIS Car Rental i in Ostrava är presenterad av Toyota Auris Estate för 224,04 US$ per dag.

  Budget Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Ostrava med en medelranking på 8.6/10, baserat på recensioner från 1000+ kunder. Det billigaste fordonet från Budget Car Rental är Skoda Citigo i uthyrningsklassen Mini för 19,19 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Tjeckien, vilket är Herrgårdsvagn, är den billigaste bilen från Budget Car Rental i Ostrava Skoda Fabia Estate, med ett pris på 20,97 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Ostrava är Skoda Citigo från Budget Car Rental. Dess pris är bara 19,19 US$ per dag. Budget Car Rental var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Om du letar efter ett representationskontor för AVIS AVIS Ostrava, det kan vara lite förvirrande. Det finns många fläckar av AVIS hyrbil AVIS Ostrava, och alla av dem är inte belägna i stadens centrum. Om du väljer fel kontor måste du gå igenom hela staden för att nå din destination. I det här fallet kommer Bocubo att hjälpa till. Vi gör vårt bästa för att du ska hitta den närmaste AVIS hyrbil AVIS Ostrava på bara 2 klick.

Information avseende AVIS i AVIS Ostrava

Hyrbil AVIS AVIS Ostrava

AVIS AVIS Ostravaerbjuder ett stort urval av bilar. Det är en av många anledningar till att många väljer AVIS hyrbil AVIS Ostrava. Företagets bilflotta inkluderar sedaner och halvkombi, vagnar, jeepar, cabriolet och exekutiva bilar av olika populära märken:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai osv.

Dessa och många fler hyrbil AVIS AVIS Ostrava. Samtliga har inga betydande skador och underhålls ständigt.

AVIS
Info & Kontakter
Företagsnamn: AVIS Car Rental
Adress: Airport Ostrava-Mosnov, Ostrava, 742 51
Telefon: 420 602124304
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 7.3/10, vilket är Mycket bra

Ännu en anledning att välja AVIS AVIS Ostrava är detta företags tillförlitlighet. Det har fungerat i många år och har fått mycket positiv feedback. Alla processer i AVIS hyrbil AVIS Ostrava är strömlinjeformade, så det finns inga svåra situationer. Från själva ögonblicket för biluthyrning till att du tar emot nycklarna är alla steg enkla och okomplicerade. Den valda bilen kommer alltid att vänta på dig vid AVIS AVIS Ostrava kontor. Här kommer du definitivt inte att stöta på en situation att bilen ännu inte har kommit fram till punkten eller att du erbjuds fel bil. Allt går som en klocka kl AVIS AVIS Ostrava.

Om en bil har några mindre repor registreras de i kontraktet. Därför kan du vara säker på att när du lämnar tillbaka din bil kommer du inte att faktureras för repor som du inte har något att göra med. AVIS AVIS Ostrava respekterar sina kunder och strävar efter att göra deras resa så bekväm och avkopplande som möjligt.

AVIS Hyrbil nära AVIS Ostrava

Hur man väljer en hyrbil AVIS AVIS Ostrava

Att välja hyrbil AVIS AVIS Ostrava är superlätt. För att göra rätt val, förstå först varför du behöver hyra en bil. Om du till exempel letar efter ett billigt och bekvämt alternativ för att ta dig från flygplatsen till stadens centrum eller att åka runt i staden med lite bagage, kommer en halvkombi eller en sedan att passa dig. Biluthyrning i AVIS Ostrava AVIS erbjuder de billigaste alternativen i denna klass. Dessutom kommer du att spara mycket på bränsle.

Om din resa inkluderar terrängkörning är en SUV ett bra val. Det bör nämnas att AVIS hyrbil AVIS Ostrava erbjuder flera fordon av denna klass. Om du är intresserad av extrema äventyr och tänker åka till skogarna, stäpperna, prärierna, kommer en terrängbil att vara ett utmärkt alternativ. AVIS hyrbil AVIS Ostrava har många bilar att hyra till rimliga priser. Behöver du inte bara god längdförmåga utan även en stor bagageutrymme, välj en vagn.

För att resa med många passagerare eller en stor mängd last, hyr en VAN. Att välja AVIS hyrbil AVIS Ostrava, du har möjlighet att hyra VAN som passar alla dina behov.

AVIS uthyrning vid flygplatser runt

AVIS hyrbil AVIS Ostrava med Bocubo

Om du letar efter AVIS hyrbil AVIS Ostrava, vi kan hjälpa dig att hitta det billigaste och mest pålitliga alternativet och närmaste kontor. Vår tjänst skapades för att hjälpa dig att snabbt hitta den bästa hyrbilen för en kortare tid. Med Bocubo kan du hyra bil med bara ett par klick. Tack vare Bocubo, AVIS hyrbil AVIS Ostrava har blivit ännu snabbare och bekvämare.

För att använda Bocubo, ange bara din plats och hur många dagar du vill hyra ett fordon. Dessutom kan du välja alternativet "Återgå till en annan plats".

Inom ett par sekunder ser du alla erbjudanden för hyrbil AVIS Ostrava. Vår tjänst visar dig de närmaste uthyrningskontoren och de billigaste alternativen som erbjuds av olika företag. Du behöver inte slösa tid på att besöka olika biluthyrningskontor och prata med chefer för att lära dig om alla villkor och priser. Vi har redan gjort allt för dig. Hyrbil AVIS AVIS Ostrava med Bocubo är ett utmärkt alternativ för att hyra bil på några minuter.

Varför använda Bocubo för att hyrbil AVIS AVIS Ostrava?

Bocubo samlar de bästa erbjudandena från de mest pålitliga biluthyrningsföretagen. Med vår aggregator hittar du snabbt den närmaste AVIS kontor och biluthyrning för hämtning på en schemalagd dag. Du kan även jämföra erbjudanden från AVIS och andra företag att välja de mest attraktiva villkoren och lägsta priserna.

Vi visar dig kontoren närmast dig. Därför behöver du inte längre åka över hela staden på jakt efter ett uthyrningskontor. Välj önskad punkt och bil, boka den och betala. Efter det är det bara att komma till uthyrningsföretagets kontor på önskat datum, och om några minuter får du nycklarna. Inga köer och långa ifyllningsformulär! Med Bocubo hyr du din perfekta bil på några minuter!

Hyrbilar nära AVIS Ostrava

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för AVIS hyrbilar