SCANDIA Helsingfors Flygplats
10
00
10
00
 Hyrbilar

SCANDIA Helsingfors Flygplats

Bästa hyrbil på Helsingfors Flygplats (HEL), Finland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

SCANDIA Helsingfors Flygplats

SCANDIA hyrbil i Helsingfors Flygplats

SCANDIA i Helsingfors Flygplats
SCANDIA
SCANDIA
8.2
/10
Utmärkt
8.4
/10
Totalt värde för pengarna
9
/10
Renlighet
8
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.2
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 250+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Helsingfors Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Scandia Rent i Helsingfors Flygplats recenserades av 250+ kunder med en ranking på 8.2/10. Den billigaste bilen från Scandia Rent i Helsingfors Flygplats är Ford Fiesta i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 29,26 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Finland. Den billigaste bilen i Ekonomi från Scandia Rent i in Helsingfors Flygplats är presenterad av Ford Fiesta för 29,26 US$ per dag.

  Budget Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Helsingfors Flygplats med en medelranking på 8.7/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Budget Car Rental är Toyota Aygo i uthyrningsklassen Mini för 44,12 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Finland, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Budget Car Rental i Helsingfors Flygplats Skoda Fabia, med ett pris på 44,32 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Ford Fiesta. Dess pris startar från 29,26 US$ per dag från Scandia Rent, vars medelrankingvärde är 8.2/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Helsingfors Flygplats är Ford Ka från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 28,13 US$ per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende SCANDIA i Helsingfors Flygplats

SCANDIA
Info & Kontakter
Företagsnamn: Scandia Rent
Adress: Helsinki Airport Vantaa, Terminal 2B, Vantaa, 01530
Telefon: 358- 102355224
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 8.2/10, vilket är Utmärkt

SCANDIA hyrbilsspriser i Helsingfors Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Scandia Rent
Scandia Rent
från 46 US$ från 29 US$ från 149 US$ från 79 US$ från 177 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 28 US$ från 37 US$ från 95 US$ från 205 US$ från 305 US$ från 122 US$ från 60 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 49 US$ från 48 US$ från 77 US$ från 131 US$ från 124 US$
addCar
addCar
från 46 US$ från 91 US$ från 156 US$ från 164 US$
Europcar
Europcar
från 49 US$ från 49 US$ från 169 US$ från 79 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 44 US$ från 44 US$ från 165 US$ från 152 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 49 US$ från 49 US$ från 148 US$ från 210 US$ från 108 US$ från 171 US$
FiRent
FiRent
från 117 US$ från 133 US$ från 137 US$ från 94 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 44 US$ från 45 US$ från 151 US$
Green-Motion
Green-Motion
från 44 US$ från 46 US$ från 230 US$ från 300 US$
International Supplier
International Supplier
från 110 US$ från 188 US$ från 1 591 US$ från 191 US$ från 147 US$
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
från 63 US$ från 198 US$ från 248 US$ från 133 US$ från 113 US$
Alamo
Alamo
från 42 US$ från 44 US$ från 350 US$ från 281 US$

SCANDIA Hyrbil nära Helsingfors Flygplats

SCANDIA hyrbil vid tågstationer

SCANDIA hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Helsingfors Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för SCANDIA hyrbilar