THRIFTY Mantsala
10
00
10
00
 Hyrbilar

THRIFTY Mantsala

Bästa hyrbil på Mantsala , Finland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

THRIFTY Mantsala

THRIFTY hyrbil i Mantsala

THRIFTY i Mantsala
THRIFTY
THRIFTY
8.2
/10
Utmärkt
7.3
/10
Totalt värde för pengarna
8.1
/10
Renlighet
8.6
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.3
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.8
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 25+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Mantsala

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Thrifty Car Rental i Mantsala recenserades av 25+ kunder med en ranking på 8.2/10. Den billigaste bilen från Thrifty Car Rental i Mantsala är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 40,15 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Finland. Den billigaste bilen i Ekonomi från Thrifty Car Rental i in Mantsala är presenterad av Hyundai i20 för 41,18 € per dag.

  Scandia Rent är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Mantsala med en medelranking på 8.2/10, baserat på recensioner från 250+ kunder. Det billigaste fordonet från Scandia Rent är Ford Fiesta i uthyrningsklassen Ekonomi för 26,52 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Finland, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Scandia Rent i Mantsala Ford Fiesta, med ett pris på 26,52 € per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Mantsala är Ford Ka från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 25,49 € per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende THRIFTY i Mantsala

THRIFTY
Info & Kontakter
Företagsnamn: Thrifty Car Rental
Adress: HELSINKI INTERNATIONAL AIRPORT, Vantaa, 01531
Telefon: +358 205552100
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 8.2/10, vilket är Utmärkt

THRIFTY hyrbilsspriser i Helsingfors Flygplats (HEL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 40 € från 41 € från 137 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 25 € från 34 € från 86 € från 185 € från 277 € från 110 € från 54 €
Scandia Rent
Scandia Rent
från 42 € från 27 € från 135 € från 72 € från 160 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 45 € från 44 € från 70 € från 119 € från 113 €
addCar
addCar
från 42 € från 83 € från 141 € från 148 €
Europcar
Europcar
från 44 € från 44 € från 153 € från 71 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 40 € från 40 € från 150 € från 138 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 44 € från 44 € från 134 € från 190 € från 98 € från 155 €
FiRent
FiRent
från 106 € från 121 € från 124 € från 85 €
Green-Motion
Green-Motion
från 40 € från 41 € från 208 € från 272 €
International Supplier
International Supplier
från 99 € från 170 € från 1 441 € från 173 € från 134 €
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
från 57 € från 179 € från 225 € från 120 € från 102 €
Alamo
Alamo
från 38 € från 40 € från 318 € från 254 €

THRIFTY Hyrbil nära Mantsala

THRIFTY uthyrning vid flygplatser runt

Hyrbilar nära Mantsala

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för THRIFTY hyrbilar