Hyra Minibuss Baie-Mahault

22
Maj
Ons
2024
10
0
29
Maj
Ons
2024
10
Hyra Minibuss Baie-Mahault

Hyra Minibuss Baie-Mahault

Bästa hyrbil på Baie-Mahault , Guadeloupe. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

FLIZZR Baie-MahaultEUROPCAR Baie-MahaultSIXT Baie-MahaultAVIS Baie-MahaultJUMBO CAR Baie-MahaultTHRIFTY Baie-MahaultALAMO Baie-MahaultHERTZ Baie-MahaultGREEN MOTION Baie-MahaultBUDGET Baie-MahaultENTERPRISE Baie-Mahault

Minibuss uthyrning Baie-Mahault

Har du kommit till Baie-Mahault med en stor grupp vänner eller släktingar och vill få ut det mesta av dina intryck, utforska alla sevärdheter och röra dig bekvämt? I det här fallet är hyra minibuss Baie-Mahault något för dig! En stor, rymlig bil ger dig den nödvändiga rörelsefriheten, bekvämligheten och komforten.

Billig Minibuss uthyrning Baie-Mahault

Minibussar är mycket populära över hela världen. Efterfrågan på dessa bilar är enorm, främst på grund av deras komfort. Därför är hyra minibuss Baie-Mahault en mycket populär tjänst. Det är inget förvånande i det faktum att turister väljer sådana bilar. De ger verkligen fantastiska möjligheter.

Minibuss uthyrning vid flygplatser runt

Minibuss hyrbil vid hamn

Minibuss hyrbil i närmsta städer

Minibuss Hyrbil i närliggande Baie-Mahault

Hyra minibuss Baie-Mahault ger dig den ultimata åkkomforten

Först och främst är minibussar attraktiva för turister på grund av deras komfort och utmärkta möjligheter för resor med en familj eller en stor grupp vänner. Först och främst kan ni resa tillsammans - detta är det viktigaste för turistresor. Dessutom kommer allt ditt bagage att åka med dig. Det är enkelt och bekvämt att få plats i en minibuss tack vare de stora dimensionerna på en bil av denna klass.

Dessutom kommer hyra av skåpbilar i Baie-Mahault att göra hela resan bekväm. Moderna bilar är försedda med klimatkontrollsystem, vilket gör att du kan hålla en behaglig temperatur både under varma somrar och kalla vintrar. Pekskärmar är inbyggda i sätenas nackstöd, så att passagerarna kan se filmer eller filmer. I moderna minibussar är karossen något utvidgad i jämförelse med modeller från tidigare generationer, så passagerarna i dessa bilar kommer inte att vara trånga.

I vilka fall är det värt att välja minibussuthyrning?

Hyra minibuss Baie-Mahault kan vara praktiskt för många reseentusiaster. En sådan bil är särskilt efterfrågad i följande fall:

 • En resa från flygplatsen till hotellet och tillbaka. Turister kommer med en massa saker som ska levereras till hotellet. Skåpbilsuthyrning i Baie-Mahault kommer att avsevärt förenkla denna uppgift, du kan snabbt och bekvämt ta dig till hotellet.
 • Resa med en stor grupp över långa avstånd. Om din reseplan innehåller föremål med ett avstånd på flera tiotals och hundratals kilometer, kommer en minibuss att göra resan bekväm och rolig.
 • Fältresor. Om du planerar att åka till skogen eller till stranden kommer minivanen att låta dig ta med dig allt du behöver. Detta är särskilt viktigt om du vill tillbringa en natt eller två i naturen. Du kan ta med dig tält, kokkärl och naturligtvis en grillfest.

Vackra landskap och ett stort antal attraktioner gör hyra minibuss i Baie-Mahault till en mycket populär tjänst.

Billig hyrbil Baie-Mahault priser

Hyra Minibuss med 5 säten Baie-Mahault

Minibussar med 5 säten är utformade för att bekvämt rymma små grupper. Det finns tillräckligt med utrymme för fem passagerare med sina tillhörigheter eller last. Dessa '5-sitsiga minibussar' är skapade för familjer, par eller små grupper av vänner och erbjuder komfort och bekvämlighet för alla. Trots sin kompakta storlek har de rymliga lastutrymmen, vilket gör dem praktiska för olika ändamål, som matinköp. Bland de populära modellerna i denna kategori finns Honda CR-V, Toyota RAV4, Mazda CX-5, Nissan Rogue, Ford Escape, Renault Kangoo. Att hyra en 5-sitsig passagerarkorsning garanterar en lugn resa, med tillräckligt med utrymme för passagerare och last. De är ett utmärkt val för stad eller landsbygdsresor.

Renault Kangoo uthyrning Baie-Mahault

or similar Minibuss med 5 säten
EUROPCAR Baie-Mahault
Hyrbil Baie-Mahault Renault Kangoo
5 Places | 4 Väskor
 • Luftkonditionering
 • från 70,00 US$/dag
  Bränslepolicy:Hämta och lämna med full tank
  Typ av hämtning:Hämtning vid flygplatsterminal
  Miltal:Obegränsad körsträcka
  Stöldavståendeklausul (TW)Försäkring mot skadeståndsansvarKostnadsreducering för vagnskada (CDW)FlygplatsavgiftVägassistans
  Låt oss finna din perfekta bilBästa
  pris-garanti

  Hyra Minibuss med 7 säten Baie-Mahault

  7-passagerarfordonet, även känt som en 7-sitsig minibuss eller en 7, 8-sitsig MPV, är utformat för att bekvämt kunna rymma stora familjer eller grupper. Dessa fordon erbjuder gott om sittplatser för upp till sju eller åtta passagerare, vilket säkerställer att alla har tillräckligt med utrymme att resa bekvämt. Med sina rymliga interiörer och mångsidiga sittkonfigurationer ger de flexibilitet för olika behov, vare sig det handlar om att transportera passagerare eller gods. Familjefordon är utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner för att säkerställa en trygg resa för alla passagerare och ge föräldrar och vårdnadshavare trygghet. Populära modeller i denna kategori inkluderar Toyota Sienna, Honda Odyssey, Chrysler Pacifica, Kia Sedona och Volkswagen Sharan, Dacia Lodgy. Att hyra en 7-8-sitsig van garanterar en bekväm och trevlig resa för alla passagerare och last.

  Dacia Lodgy uthyrning Baie-Mahault

  or similar Minibuss med 7 säten
  EUROPCAR Baie-Mahault
  Hyrbil Baie-Mahault Dacia Lodgy
  7 Places | 1 Väskor
 • Luftkonditionering
 • från 60,00 US$/dag
  Bränslepolicy:Hämta och lämna med full tank
  Typ av hämtning:Hämtning vid flygplatsterminal
  Miltal:Obegränsad körsträcka
  Stöldavståendeklausul (TW)Försäkring mot skadeståndsansvarKostnadsreducering för vagnskada (CDW)FlygplatsavgiftVägassistans
  Låt oss finna din perfekta bilBästa
  pris-garanti

  Hyra Minibuss med 9 säten Baie-Mahault

  Minibuss med 9 säten, även kallad 8- eller 9-sitsig minivan eller 8- eller 9-sitsig MPV, är speciellt utformad för att bekvämt rymma stora grupper. Dessa bussar erbjuder rymliga sittplatser för upp till åtta eller nio passagerare, vilket garanterar gott om utrymme för alla. Tack vare deras flexibla sittkonfigurationer och tillräckligt med lastutrymme är de mångsidiga för olika resebehov. 8- eller 9-passagerarbilar säkerställer en säker resa för alla passagerare med avancerade funktioner och garanterar självförtroende för både förare och passagerare. Bland de mest eftertraktade modellerna i denna kategori finns Ford Transit, Mercedes-Benz V-Class, Toyota HiAce, Volkswagen Transporter och Renault Trafic, Renault Trafic. Att välja att hyra en 8- eller 9-passagerarbil garanterar en bekymmersfri resa för dig och din grupp, med gott om utrymme både för passagerare och bagage, vilket gör varje resa bekväm och njutbar.

  Renault Trafic uthyrning Baie-Mahault

  or similar Minibuss med 9 säten
  EUROPCAR Baie-Mahault
  Hyrbil Baie-Mahault Renault Trafic
  9 Places | 4 Väskor
 • Luftkonditionering
 • från 64,00 US$/dag
  Bränslepolicy:Hämta och lämna med full tank
  Typ av hämtning:Hämtning vid flygplatsterminal
  Miltal:Obegränsad körsträcka
  Stöldavståendeklausul (TW)Försäkring mot skadeståndsansvarKostnadsreducering för vagnskada (CDW)FlygplatsavgiftVägassistans
  Låt oss finna din perfekta bilBästa
  pris-garanti

  Hyra minibussBaie-Mahault hjälper er att resa tillsammans!

  Om du föredrar att resa med en stor besättning är hyra minibuss Baie-Mahault en bra lösning. Den största fördelen med denna typ av bil är ett stort antal säten. I genomsnitt är sådana bilar utformade för 7-8 passagerare, exklusive föraren. Därför kan du bekvämt köra i Baie-Mahault, samt besöka alla närliggande attraktioner runt om i staden.

  Glöm bort att hyra flera bilar! Hyra minibuss!

  Vissa resenärer föredrar att ta två bilar och överväger av någon anledning inte att hyra skåpbil i Baie-Mahault. På grund av detta tvingas gruppen dela sig i två och övervinna avstånd separat. Dessutom, när du hyr två eller fler bilar måste du förbruka betydligt mer bränsle, och detta är en extra kostnad.

  Tack vare hyra minibuss Baie-Mahault kan du klara alla sträckor snabbare och bekvämare. Istället för att hyra två bilar får hela din besättning plats i en. Du behöver inte tanka två bilar, och du kommer inte att ansvara för två bilar. Minivanen ger dig maximal bekvämlighet och rörelsekomfort. Tack vare denna typ av bil kan du snabbt, billigt och lönsamt ta dig till vilken punkt som helst.

  Vilka är fördelarna med att hyra minibuss Baie-Mahault?

  Inte konstigt att minivans kallas familjebilar eftersom de är designade för ett stort antal passagerare. Bilar av denna typ har flera viktiga fördelar.

  Stor passagerarkapacitet. Genom att hyra en minibuss kan du flytta runt i staden i en stor grupp, upp till 9 personer (inklusive föraren). Därför blir resor så trevliga som möjligt, för vad kan vara bättre än att resa i en rolig och trevlig grupp?

  Stor nyttolast. Hyra minibuss i Baie-Mahault är mycket populär bland turister som behöver transportera ett stort antal saker till hotellet. Du får plats med alla väskor och resväskor som du har tagit med dig i den här bilen. Dessutom, om du har en liten grupp men många resväskor, kan du förhandla en hyrtjänst för att demontera baksätet och använda det för ditt bagage.

  Bränsleekonomi. Moderna minibussar förbrukar samma mängd bränsle som en vanlig sedanbil gör i genomsnitt. Deras kraft blir dock inte lidande eftersom de flesta bilar i denna klass är utrustade med turboladdade motorer. Tack vare detta kan du ta dig till den plats du behöver mycket billigare än med taxi.

  Därmed kommer skåpbilsuthyrning i Baie-Mahault att vara en utmärkt lösning för både korta resor runt staden och långa resor med att utforska alla sevärdheter. Om du väljer en minivan får du obegränsade möjligheter till gruppresor.

  Baie-Mahault Biluthyrare

  8.7

  Utmärkt
  Baserat på 25+ kundrecensioner

  Totalt värde för pengarna

  8.5

  Renlighet

  8.8

  Service vid hyrbilsdisken

  8.8

  Hämntningsprocessen vid hyrbil

  8.2

  Returprocessen vid hyrbil

  9.2
  Kort som är godkända vid upphämtning: Endast kreditkort
  Typ av hämtning: Hämtning vid flygplatsterminal
  Bränslepolicy: Hämta och lämna med full tank
  Miltal:Obegränsad körsträcka
  Vägassistans Flygplatsavgift Försäkring mot skadeståndsansvar Stöldavståendeklausul (TW) Kostnadsreducering för vagnskada (CDW) Fri avbokning
  Genomsnittlig väntetid
  från 43,00 US$/dag
  Hyrbilar nära Baie-Mahault
  2 ställen:visa adresser
  EUROPCAR uthyrningsställen nära Baie-Mahault
  EUROPCAR Pointe À Pitre Flygplats2.27 km/1.41 mi
  Adress: AEROPORT POLE CARAIBES ZONE LOCATION DE VOITURE, POINTE A PITRE, 97139
  Telefon: 590 590 931815
  • Måndag
   07:00-20:00
  • Tisdag
   07:00-20:00
  • Onsdag
   07:00-20:00
  • Torsdag
   07:00-20:00
  • Fredag
   07:00-20:00
  • Lördag
   07:00-20:00
  • Söndag
   07:00-20:00
  EUROPCAR Pointe A Pitre Port De Bergevin3.86 km/2.4 mi
  Adress: AEROPORT POLE CARAIBES ZONE LOCATION DE VOITURE, POINTE A PITRE, 97139
  Telefon: 590 590 931815
  Öppettider ej tillgängliga

  8.6

  Utmärkt
  Baserat på 100+ kundrecensioner

  Totalt värde för pengarna

  8.0

  Renlighet

  9.2

  Service vid hyrbilsdisken

  8.3

  Hämntningsprocessen vid hyrbil

  8.5

  Returprocessen vid hyrbil

  9.0
  Kort som är godkända vid upphämtning: Endast kreditkort
  Typ av hämtning: Hämtning vid flygplatsterminal
  Bränslepolicy: Hämta och lämna med full tank
  Miltal:Obegränsad körsträcka
  Vägassistans Flygplatsavgift Försäkring mot skadeståndsansvar Kostnadsreducering för vagnskada (CDW) Stöldavståendeklausul (TW) Fri avbokning
  Genomsnittlig väntetid
  från 43,00 US$/dag
  Hyrbilar nära Baie-Mahault
  2 ställen:visa adresser
  SIXT uthyrningsställen nära Baie-Mahault
  SIXT Pointe À Pitre Flygplats2.27 km/1.41 mi
  Adress: Morne Mamiel, Les Abymes, 97139
  Telefon: +590-590919154
  • Måndag
   07:30-21:30
  • Tisdag
   07:30-21:30
  • Onsdag
   07:30-21:30
  • Torsdag
   07:30-21:30
  • Fredag
   07:30-21:30
  • Lördag
   07:30-21:30
  • Söndag
   13:30-21:30
  SIXT Pointe A Pitre Port De Bergevin3.86 km/2.4 mi
  Adress: 470 Rue Henri Becquerel, Baie-Mahault, 97122
  Telefon: +590-590919154
  • Måndag
   07:15-18:00
  • Tisdag
   07:15-18:00
  • Onsdag
   07:15-18:00
  • Torsdag
   07:15-18:00
  • Fredag
   07:15-18:00
  • Lördag
   08:00-12:00

  8.9

  Utmärkt
  Baserat på 50+ kundrecensioner

  Totalt värde för pengarna

  8.4

  Renlighet

  9.3

  Service vid hyrbilsdisken

  9.1

  Hämntningsprocessen vid hyrbil

  8.6

  Returprocessen vid hyrbil

  9.2
  Kort som är godkända vid upphämtning: Endast kreditkort
  Typ av hämtning: Hämtning vid flygplatsterminal
  Bränslepolicy: Hämta och lämna med full tank
  Miltal:Obegränsad körsträcka
  Vägassistans Flygplatsavgift Stöldavståendeklausul (TW) Försäkring mot skadeståndsansvar Kostnadsreducering för vagnskada (CDW) Fri avbokning
  Genomsnittlig väntetid
  från 38,00 US$/dag
  Hyrbilar nära Baie-Mahault
  2 ställen:visa adresser
  FLIZZR uthyrningsställen nära Baie-Mahault
  FLIZZR Pointe À Pitre Flygplats2.27 km/1.41 mi
  Adress: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
  Telefon: +590-590919154
  • Måndag
   07:30-21:30
  • Tisdag
   07:30-21:30
  • Onsdag
   07:30-21:30
  • Torsdag
   07:30-21:30
  • Fredag
   07:30-21:30
  • Lördag
   07:30-21:30
  • Söndag
   13:30-21:30
  FLIZZR Pointe A Pitre Port De Bergevin3.86 km/2.4 mi
  Adress: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
  Telefon: +590-590919154
  Öppettider ej tillgängliga
  Kort som är godkända vid upphämtning: Endast kreditkort
  Typ av hämtning: Not specified
  Bränslepolicy: Fully Charged
  Miltal:Obegränsad körsträcka
  Specialerbjudande: Specialrabatt Förregistrering tillgänglig
  Kostnadsreducering för vagnskada (CDW) Stöldavståendeklausul (TW) Försäkring mot skadeståndsansvar Fri avbokning
  från 62,00 US$/dag
  Hyrbilar nära Baie-Mahault
  2 ställen:visa adresser
  GREEN MOTION uthyrningsställen nära Baie-Mahault
  GREEN MOTION Pointe À Pitre Flygplats2.27 km/1.41 mi
  Adress: Pointe a Pitre Le Raizet Airport, Aiport Parking P2, Les Abymes, 97139
  Telefon: 00590 690 640 320
  • Måndag
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Tisdag
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Onsdag
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Torsdag
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Fredag
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Lördag
   09:00-11:59
  GREEN MOTION Pointe A Pitre Port De Bergevin3.86 km/2.4 mi
  Adress: Pointe a Pitre Le Raizet Airport, Aiport Parking P2, Les Abymes, 97139
  Telefon: 00590 690 640 320
  Öppettider ej tillgängliga

  Karta över kontor nära Baie-Mahault Minibuss uthyrning

  Minibuss hyra nära Baie-Mahault

  Är du intresserad av att hyra skåpbil Baie-Mahault men vill inte lägga tid på att leta efter rätt bil? Vår aggregator hjälper dig! Med hjälp av vår tjänst kan du hitta den bästa skåpbilen för din resa. Vi erbjuder de bästa alternativen för uthyrning av hyra minibuss i Baie-Mahault.

  Hyrbil vid närliggande flyplatser

  Hyrbil i närliggande städer

  Hyrbil vid hamn

  Hyrbil i närliggande Baie-Mahault

  Det är enkelt att hyra minibuss i Baie-Mahault med vår aggregator!

  Det har aldrig varit enklare att hyra en bil. Nu behöver du inte längre lägga tid på att söka på dussintals webbplatser och applikationer. Allt du behöver är till hands. Du kan hitta lämplig hyra minibuss i Baie-Mahault inom en minut!

  För att använda vår tjänst behöver du bara ange hyresperioden och platsen där du är eller var du kommer att anlända i Baie-Mahault. Dessutom kommer vår webbplats automatiskt att välja de bästa erbjudandena som finns bredvid din plats åt dig. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna av minibussuthyrning i Baie-Mahault, så att du kan välja rätt bil bland dussintals erbjudanden.

  Fördelar med vår aggregator

  Alla har säkert haft svårigheter med att hitta en bil att hyra. Att välja rätt alternativ kan vara mycket svårt. Men med vår tjänst kommer du att rädda dig själv från huvudvärk när du väljer den bästa hyrbilen Baie-Mahault. Vi erbjuder kunderna ett antal fördelar.

  • Tidsbesparande alternativ. Genom att använda vår tjänst får du de bästa erbjudandena på bara ett par sekunder. Sedan behöver du bara välja det bästa alternativet och boka det.
  • De bästa tjänsteleverantörerna. Vår aggregator presenterar alla företag som erbjuder hyra minibuss Baie-Mahault. Tack vare detta kan du hitta närmaste representationskontor för företaget du litar på.
  • Möjligheten att hitta närmaste uthyrningsställe. Nu behöver du inte lägga tid på att leta efter ett hyresställe i staden. All information samlas in i vår aggregator. När du har angett din plats kommer systemet automatiskt att visa alla närmaste uthyrningskontor.

  Om du letar efter en biluthyrningstjänst i Baie-Mahault kan du hitta det alternativ som passar dig bäst med vår aggregator.

  Varför hyra bil hos BOCUBO

  10%
  5%
  15%
  Spar tid, spar pengar!
  Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Minibuss hyrbilar