BUDGET Rishon Letzion
10
00
10
00
 Hyrbilar

BUDGET Rishon Letzion

Bästa hyrbil på Rishon Letzion , Israel. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

BUDGET Rishon Letzion

BUDGET hyrbil i Rishon Letzion

BUDGET i Rishon Letzion
BUDGET
BUDGET
6.4
/10
Bra
7.1
/10
Totalt värde för pengarna
6.3
/10
Renlighet
6.3
/10
Service vid hyrbilsdisken
5.9
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
6.7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 250+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Rishon Letzion

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Budget Car Rental i Rishon Letzion recenserades av 250+ kunder med en ranking på 6.4/10. Den billigaste bilen från Budget Car Rental i Rishon Letzion är Suzuki Alto i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 8,61 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Israel. Den billigaste bilen i Ekonomi från Budget Car Rental i in Rishon Letzion är presenterad av Nissan Micra för 9,52 € per dag.

  Dollar-Thrifty är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Rishon Letzion med en medelranking på 6.9/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Dollar-Thrifty är Suzuki Alto i uthyrningsklassen Mini för 19,38 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Israel, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Dollar-Thrifty i Rishon Letzion Kia Picanto, med ett pris på 20,51 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Nissan Micra. Dess pris startar från 9,52 € per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 6.4/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Rishon Letzion är Hyundai i10 från AVIS Car Rental. Dess pris är bara 6,32 € per dag. AVIS Car Rental var recenserad av 50+ kunder med en medelranking på 5.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende BUDGET i Rishon Letzion

BUDGET
Info & Kontakter
Företagsnamn: Budget Car Rental
Adress: 15 Habanaim St, Ashdod, 7760918
Telefon: 039350023
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Klassificering: 6.4/10, vilket är Bra

BUDGET hyrbilsspriser i Tel Aviv Ben Gurion Flygplats (TLV)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 34 € från 33 € från 83 € från 53 €
Dollar
Dollar
från 15 € från 16 €
Thrifty
Thrifty
från 30 € från 25 € från 40 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 23 € från 24 € från 76 € från 106 € från 83 € från 99 €
Europcar
Europcar
från 22 € från 26 € från 103 € från 128 € från 51 € från 48 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 26 € från 30 € från 165 € från 75 € från 42 €
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
från 28 € från 24 € från 184 € från 84 € från 83 €
Cal-Auto
Cal-Auto
från 26 € från 27 € från 60 € från 78 €
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
från 37 € från 39 € från 159 € från 93 € från 88 €
Enterprise
Enterprise
från 25 € från 25 € från 185 € från 116 € från 62 €
International Supplier
International Supplier
från 34 € från 32 € från 120 € från 222 € från 71 €
Alamo
Alamo
från 36 € från 39 € från 58 €
Alamo
Alamo
från 34 € från 37 €

BUDGET Hyrbil nära Rishon Letzion

BUDGET uthyrning vid flygplatser runt

BUDGET hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Rishon Letzion

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

 • Ramla 8.57 km / 5.32 mi

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för BUDGET hyrbilar