Hyra Minibuss Jurmala Flygplats

12
Okt
Tor
2023
10
00
19
Okt
Tor
2023
10
00
Hyra Minibuss Jurmala Flygplats

Hyra Minibuss Jurmala Flygplats

Bästa hyrbil på Jurmala Flygplats (N/A), Lettland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Hyra Minibuss Hyra Minibuss Jurmala Flygplats

SIXT i Hyra Minibuss Jurmala Flygplats
SIXT
SIXT
8.6
/10
Utmärkt
8.4
/10
Totalt värde för pengarna
9.1
/10
Renlighet
8.5
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.2
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.8
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 10+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Jurmala Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Minibuss bokas ofta av våra kunder i Jurmala Flygplats. Den billigaste Minibuss representeras av Volkswagen Caravelle från SIXT Rent A Car i Jurmala Flygplats. Dess pris börjar från 101,88 US$ per dag.

  Om du vill hyra en Minibuss från den högst rankade uthyraren i Jurmala Flygplats, ska du hålla ögonen på SIXT Rent A Car. Denna biluthyrare har recenserats av 10+ kunder med en medleranking på 8.6/10. Minibuss från SIXT Rent A Car i Jurmala Flygplats med lägsta möjliga pris är Volkswagen Caravelle. Den kommer att kosta dig ungefär 101,88 US$ per dag.

  SIXT Rent A Car är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Jurmala Flygplats med en medelranking på 8.6/10, baserat på recensioner från 10+ kunder. Det billigaste fordonet från SIXT Rent A Car är Opel Corsa i uthyrningsklassen Ekonomi för 59,40 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Jurmala Flygplats är Opel Corsa från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 59,40 US$ per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 10+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Populära bilgrupper

Billigare bilar Jurmala Flygplats

Cheapest cars
Volkswagen Caravelle Minibuss med 9 säten
sixt
Car rental Jurmala Flygplats Volkswagen Caravelle
9 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
101,88 US$ /day
Volkswagen Multivan Minibuss med 7 säten
sixt
Car rental Jurmala Flygplats Volkswagen Multivan
7 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
154,06 US$ /day
Toyota Proace Minibuss
sixt
Car rental Jurmala Flygplats Toyota Proace
8 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
342,20 US$ /day

Minivan rental at Jurmala Flygplats

For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
Toyota Proace Minibuss
sixt
Car rental Jurmala Flygplats Toyota Proace
8 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
342,20 US$ /day

7 seater car rental at Jurmala Flygplats

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Volkswagen Multivan Minibuss med 7 säten
sixt
Car rental Jurmala Flygplats Volkswagen Multivan
7 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
154,06 US$ /day

9 seater car rental at Jurmala Flygplats

9 seat people carrier
Volkswagen Caravelle Minibuss med 9 säten
sixt
Car rental Jurmala Flygplats Volkswagen Caravelle
9 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
101,88 US$ /day

Minibuss Hyrbil nära Hyra Minibuss Jurmala Flygplats

Minibuss uthyrning vid flygplatser runt

Minibuss hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Hyra Minibuss Jurmala Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Minibuss hyrbilar