Kabriolet Hyrbil Għarb
10
00
10
00
Kabriolet Hyrbil Għarb

Kabriolet Hyrbil Għarb

Bästa hyrbil på Għarb , Malta. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Kabriolet hyrbil i Għarb

GREEN MOTION i Għarb
GREEN MOTION
GREEN MOTION
8
/10
Mycket bra
8.4
/10
Totalt värde för pengarna
8
/10
Renlighet
8
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Għarb

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Kabriolet bokas ofta av våra kunder i Għarb. Den billigaste Kabriolet representeras av Peugeot 108 Convertible från Budget Car Rental i Għarb. Dess pris börjar från 26,02 € per dag.

  Om du vill hyra en Kabriolet från den högst rankade uthyraren i Għarb, ska du hålla ögonen på Green-Motion. Denna biluthyrare har recenserats av 100+ kunder med en medleranking på 8/10. Kabriolet från Green-Motion i Għarb med lägsta möjliga pris är Peugeot 108 Convertible. Den kommer att kosta dig ungefär 135,02 € per dag.

  Green-Motion är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Għarb med en medelranking på 8/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Green-Motion är Kia Picanto i uthyrningsklassen Ekonomi för 52,81 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Malta, vilket är Mini, är den billigaste bilen från Green-Motion i Għarb Peugeot 107, med ett pris på 59,68 € per dag.

  Bland Mini är den mest populära modellen Toyota Aygo. Dess pris startar från 12,92 € per dag från Goldcar rental, vars medelrankingvärde är 4.4/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Għarb är Toyota Aygo från Goldcar rental. Dess pris är bara 12,92 € per dag. Goldcar rental var recenserad av 2000+ kunder med en medelranking på 4.4/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Kabriolet hyrbilsspriser i Malta Flygplats (MLA)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 18 € från 18 € från 134 € från 26 € från 82 € från 196 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 19 € från 19 € från 141 € från 27 € från 86 € från 211 €
Europcar
Europcar
från 18 € från 19 € från 57 € från 35 € från 46 € från 29 €
Goldcar rental
Goldcar rental
från 13 € från 15 € från 52 € från 39 € från 26 € från 18 €
First Car Rental
First Car Rental
från 19 € från 18 € från 120 € från 168 € från 40 € från 115 € från 64 €
Aquarius Rent A Car
Aquarius Rent A Car
från 22 € från 22 € från 41 € från 46 €
Citygo
Citygo
från 30 € från 40 € från 45 € från 75 € från 58 €
Rhodium Car Rental
Rhodium Car Rental
från 13 € från 15 € från 45 € från 75 €
Makka
Makka
från 17 € från 46 € från 54 € från 56 €
Green-Motion
Green-Motion
från 60 € från 53 € från 90 € från 135 € från 269 €
Surprice
Surprice
från 13 € från 13 € från 54 € från 47 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 22 € från 103 € från 130 € från 103 € från 83 €
Drifter Car Hire
Drifter Car Hire
från 41 € från 112 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 24 € från 40 € från 130 € från 68 €
Active
Active
från 58 € från 39 € från 83 €
Best-Buy
Best-Buy
från 29 € från 31 € från 81 €
International Supplier
International Supplier
från 57 € från 128 € från 205 € från 130 € från 112 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 22 € från 25 € från 83 €
Interrent
Interrent
från 13 € från 15 €
Thrifty
Thrifty
från 26 € från 33 € från 64 €

Kabriolet Hyrbil nära Għarb

Kabriolet uthyrning vid flygplatser runt

Kabriolet hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Għarb

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Kabriolet hyrbilar