Van Uthyrningl Għarb
10
00
10
00
Van Uthyrningl Għarb

Van Uthyrningl Għarb

Bästa hyrbil på Għarb , Malta. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Van hyrbil i Għarb

GREEN MOTION i Għarb
GREEN MOTION
GREEN MOTION
8
/10
Mycket bra
8.4
/10
Totalt värde för pengarna
8
/10
Renlighet
8
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Għarb

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Van bokas ofta av våra kunder i Għarb. Den billigaste Van representeras av Peugeot Partner från Goldcar rental i Għarb. Dess pris börjar från 27,78 US$ per dag.

  Om du vill hyra en Van från den högst rankade uthyraren i Għarb, ska du hålla ögonen på Green-Motion. Denna biluthyrare har recenserats av 100+ kunder med en medleranking på 8/10. Van från Green-Motion i Għarb med lägsta möjliga pris är Nissan NV200. Den kommer att kosta dig ungefär 290,85 US$ per dag.

  Green-Motion är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Għarb med en medelranking på 8/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Green-Motion är Kia Picanto i uthyrningsklassen Ekonomi för 57,07 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Malta, vilket är Mini, är den billigaste bilen från Green-Motion i Għarb Peugeot 107, med ett pris på 64,50 US$ per dag.

  Bland Mini är den mest populära modellen Toyota Aygo. Dess pris startar från 13,96 US$ per dag från Goldcar rental, vars medelrankingvärde är 4.4/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Għarb är Toyota Aygo från Goldcar rental. Dess pris är bara 13,96 US$ per dag. Goldcar rental var recenserad av 2000+ kunder med en medelranking på 4.4/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Van hyrbilsspriser i Malta Flygplats (MLA)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Goldcar rental
Goldcar rental
från 14 US$ från 16 US$ från 56 US$ från 43 US$ från 28 US$ från 19 US$
Europcar
Europcar
från 19 US$ från 20 US$ från 62 US$ från 38 US$ från 50 US$ från 32 US$
Aquarius Rent A Car
Aquarius Rent A Car
från 24 US$ från 24 US$ från 44 US$ från 50 US$
Surprice
Surprice
från 14 US$ från 14 US$ från 58 US$ från 51 US$
Makka
Makka
från 18 US$ från 50 US$ från 58 US$ från 60 US$
Rhodium Car Rental
Rhodium Car Rental
från 14 US$ från 16 US$ från 49 US$ från 81 US$
Citygo
Citygo
från 32 US$ från 44 US$ från 48 US$ från 81 US$ från 63 US$
Best-Buy
Best-Buy
från 32 US$ från 34 US$ från 87 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 19 US$ från 20 US$ från 145 US$ från 28 US$ från 88 US$ från 212 US$
Active
Active
från 63 US$ från 42 US$ från 89 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 20 US$ från 21 US$ från 152 US$ från 30 US$ från 93 US$ från 228 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 24 US$ från 111 US$ från 140 US$ från 112 US$ från 89 US$
Drifter Car Hire
Drifter Car Hire
från 44 US$ från 121 US$
First Car Rental
First Car Rental
från 20 US$ från 20 US$ från 130 US$ från 182 US$ från 43 US$ från 124 US$ från 69 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 26 US$ från 43 US$ från 140 US$ från 74 US$
International Supplier
International Supplier
från 61 US$ från 139 US$ från 222 US$ från 140 US$ från 121 US$
Green-Motion
Green-Motion
från 65 US$ från 57 US$ från 97 US$ från 146 US$ från 291 US$
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 24 US$ från 27 US$ från 90 US$
Interrent
Interrent
från 14 US$ från 16 US$
Thrifty
Thrifty
från 28 US$ från 36 US$ från 69 US$

Van Hyrbil nära Għarb

Van uthyrning vid flygplatser runt

Van hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Għarb

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Van hyrbilar