Lyx Hyrbil Grande Baie
10
00
10
00
Lyx Hyrbil Grande Baie

Lyx Hyrbil Grande Baie

Bästa hyrbil på Grande Baie , Mauritius. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Lyx hyrbil i Grande Baie

HERTZ i Grande Baie
HERTZ
HERTZ
7.8
/10
Mycket bra
7.3
/10
Totalt värde för pengarna
6.9
/10
Renlighet
8.4
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.6
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 50+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Grande Baie

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Lyx bokas ofta av våra kunder i Grande Baie. Den billigaste Lyx representeras av BMW X1 från Pingouin-Car i Grande Baie. Dess pris börjar från 99,69 € per dag.

  Hertz Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Grande Baie med en medelranking på 7.8/10, baserat på recensioner från 50+ kunder. Det billigaste fordonet från Hertz Car Hire är Suzuki Alto i uthyrningsklassen Mini för 39,19 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Mauritius, vilket är Mini, är den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Grande Baie Suzuki Alto, med ett pris på 39,19 € per dag.

  Bland Mini är den mest populära modellen Suzuki Celerio. Dess pris startar från 29,32 € per dag från Royal-Car-Rental, vars medelrankingvärde är 0/10, baserat på recensioner från + kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Grande Baie är Hyundai i10 från OLA Mauritius . Dess pris är bara 26,48 € per dag. OLA Mauritius var recenserad av 100+ kunder med en medelranking på 7.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Lyx hyrbilsspriser i Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Pingouin-Car
Pingouin-Car
från 31 € från 37 € från 100 € från 56 € från 62 €
First Car Rental
First Car Rental
från 43 € från 43 € från 99 € från 238 € från 64 € från 99 €
OLA Mauritius
OLA Mauritius
från 26 € från 35 € från 125 €
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
från 30 € från 30 € från 58 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 45 € från 48 € från 55 € från 84 €
Europcar
Europcar
från 46 € från 57 € från 129 € från 112 € från 126 € från 122 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 41 € från 45 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 40 € från 47 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 46 € från 88 € från 66 € från 104 €
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
från 32 € från 37 € från 59 € från 66 €
International Supplier
International Supplier
från 50 € från 56 €
Green-Motion
Green-Motion
från 60 € från 52 € från 158 €
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
från 27 € från 34 €
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
från 29 € från 31 € från 117 € från 61 €
Thrifty
Thrifty
från 46 € från 49 €
Surprice
Surprice
från 61 € från 71 € från 86 €

Lyx Hyrbil nära Grande Baie

Lyx uthyrning vid flygplatser runt

Lyx hyrbil i närmsta städer

Lyx hyrbil vid hamn

Hyrbilar nära Grande Baie

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Lyx hyrbilar