AVIS Fez Flygplats
10
00
10
00
 Hyrbilar

AVIS Fez Flygplats

Bästa hyrbil på Fez Flygplats (FEZ), Marocko. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

AVIS Fez Flygplats

AVIS hyrbil i Fez Flygplats

AVIS i Fez Flygplats
AVIS
AVIS
6.5
/10
Bra
5.8
/10
Totalt värde för pengarna
8.2
/10
Renlighet
6.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
6.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
5.6
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Fez Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från AVIS Car Rental i Fez Flygplats recenserades av 100+ kunder med en ranking på 6.5/10. Den billigaste bilen från AVIS Car Rental i Fez Flygplats är Renault Megane i uthyrningsklassen Kompakt. Dess pris är bara 40,10 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Marocko. Den billigaste bilen i Ekonomi från AVIS Car Rental i in Fez Flygplats är presenterad av Peugeot 208 för 87,56 € per dag.

  SIXT Rent A Car är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Fez Flygplats med en medelranking på 7.5/10, baserat på recensioner från 250+ kunder. Det billigaste fordonet från SIXT Rent A Car är Citroen C-Elysee i uthyrningsklassen Kompakt för 36,27 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Marocko, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från SIXT Rent A Car i Fez Flygplats Ford Fiesta, med ett pris på 47,51 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Toyota Yaris Hybrid. Dess pris startar från 13,75 € per dag från Dollar Car Rental, vars medelrankingvärde är 7.1/10, baserat på recensioner från 1000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Fez Flygplats är Renault Twingo från Green-Motion. Dess pris är bara 13,24 € per dag. Green-Motion var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 4.8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende AVIS i Fez Flygplats

AVIS
Info & Kontakter
Företagsnamn: AVIS Car Rental
Adress: Fez-Saiss Aeroport, Fez
Telefon: (212) 5-2-562-6969
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 6.5/10, vilket är Bra

AVIS hyrbilsspriser i Fez Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Exotisk
Exotisk
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 55 € från 88 € från 121 € från 73 €
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
från 23 € från 25 € från 209 € från 34 € från 40 € från 279 €
Green-Motion
Green-Motion
från 48 € från 13 € från 126 € från 82 € från 106 €
Europcar
Europcar
från 54 € från 51 € från 100 € från 295 € från 107 € från 106 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 52 € från 36 € från 31 € från 22 € från 25 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 49 € från 14 € från 31 € från 18 € från 25 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 51 € från 19 € från 210 € från 162 € från 45 € från 30 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 51 € från 48 € från 58 € från 81 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 28 € från 29 € från 29 € från 85 €
Prepaid
Prepaid
från 36 € från 302 €
Flizzr
Flizzr
från 48 € från 43 € från 53 € från 74 €
LocationAuto
LocationAuto
från 53 € från 30 € från 345 € från 97 € från 552 €
International Supplier
International Supplier
från 42 € från 68 € från 59 € från 107 €
Budget
Budget
från 54 € från 62 € från 174 € från 72 € från 58 €
Hire-Group
Hire-Group
från 40 € från 48 € från 165 € från 94 € från 127 €
Addcar
Addcar
från 44 € från 42 € från 330 € från 62 € från 84 €
Firefly
Firefly
från 48 € från 55 € från 45 € från 89 €

AVIS Hyrbil nära Fez Flygplats

AVIS hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Fez Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

 • Fès 12.01 km / 7.46 mi

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för AVIS hyrbilar