FIREFLY Johannesburg
10
00
10
00
 Hyrbilar

FIREFLY Johannesburg

Bästa hyrbil på Johannesburg , Sydafrika. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

FIREFLY Johannesburg

FIREFLY hyrbil i Johannesburg

FIREFLY i Johannesburg
FIREFLY
FIREFLY
7.2
/10
Mycket bra
6.8
/10
Totalt värde för pengarna
7.6
/10
Renlighet
7.5
/10
Service vid hyrbilsdisken
6.6
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Johannesburg

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Firefly i Johannesburg recenserades av 100+ kunder med en ranking på 7.2/10. Den billigaste bilen från Firefly i Johannesburg är Volkswagen Polo Sedan i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 17,76 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Sydafrika. Den billigaste bilen i Ekonomi från Firefly i in Johannesburg är presenterad av Volkswagen Polo Sedan för 17,76 € per dag.

  AVIS Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Johannesburg med en medelranking på 8.2/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från AVIS Car Rental är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini för 11,94 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sydafrika, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från AVIS Car Rental i Johannesburg Volkswagen Polo Vivo, med ett pris på 17,99 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Volkswagen Polo Vivo. Dess pris startar från 15,53 € per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 8.3/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Johannesburg är Hyundai i10 från Budget Car Rental. Dess pris är bara 11,68 € per dag. Budget Car Rental var recenserad av 2000+ kunder med en medelranking på 8.1/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende FIREFLY i Johannesburg

FIREFLY
Info & Kontakter
Företagsnamn: Firefly
Adress: Lanseria International Airport, Johannesburg
Telefon: 011 549 3191
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 7.2/10, vilket är Mycket bra

FIREFLY hyrbilsspriser i Johannesburg Tambo Internationella Flygplats (JNB)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Exotisk
Exotisk
Firefly
Firefly
från 19 € från 20 € från 65 € från 68 € från 43 € från 55 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 14 € från 16 € från 55 € från 48 € från 52 € från 55 €
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
från 14 € från 40 € från 33 € från 40 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 18 € från 21 € från 93 € från 53 € från 25 € från 37 €
First Car Rental
First Car Rental
från 17 € från 20 € från 49 € från 74 € från 34 € från 52 € från 168 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 19 € från 21 € från 67 € från 55 € från 37 € från 50 €
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
från 19 € från 22 € från 40 € från 58 €
Europcar
Europcar
från 25 € från 30 € från 47 € från 70 €
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
från 21 € från 24 € från 76 € från 91 € från 39 € från 51 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 17 € från 18 € från 64 € från 52 € från 47 € från 65 €
Hertz
Hertz
från 28 € från 27 € från 65 € från 66 € från 75 € från 55 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 27 € från 20 € från 48 € från 100 € från 68 € från 44 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
från 17 € från 18 € från 68 € från 34 € från 43 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 28 € från 29 € från 57 € från 48 € från 51 €

FIREFLY Hyrbil nära Johannesburg

FIREFLY uthyrning vid flygplatser runt

FIREFLY hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Johannesburg

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för FIREFLY hyrbilar