Lyx Hyrbil Geneve Flygplats Schweiz
10
00
10
00
Lyx Hyrbil Geneve Flygplats Schweiz

Lyx Hyrbil Geneve Flygplats Schweiz

Bästa hyrbil på Geneve Flygplats Schweiz (GVA), Schweiz. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Lyx hyrbil i Geneve Flygplats Schweiz

CITY AUTO RENT i Geneve Flygplats Schweiz
CITY AUTO RENT
CITY AUTO RENT
9.8
/10
Utmärkt
9.4
/10
Totalt värde för pengarna
9.9
/10
Renlighet
10
/10
Service vid hyrbilsdisken
10
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
10
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 25+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Geneve Flygplats Schweiz

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Lyx bokas ofta av våra kunder i Geneve Flygplats Schweiz. Den billigaste Lyx representeras av Audi A6 från Europcar i Geneve Flygplats Schweiz. Dess pris börjar från 65,81 € per dag.

  Om du vill hyra en Lyx från den högst rankade uthyraren i Geneve Flygplats Schweiz, ska du hålla ögonen på City-Auto-Rent. Denna biluthyrare har recenserats av 25+ kunder med en medleranking på 9.8/10. Lyx från City-Auto-Rent i Geneve Flygplats Schweiz med lägsta möjliga pris är Porsche Macan. Den kommer att kosta dig ungefär 537,20 € per dag.

  City-Auto-Rent är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Geneve Flygplats Schweiz med en medelranking på 9.8/10, baserat på recensioner från 25+ kunder. Det billigaste fordonet från City-Auto-Rent är Opel Astra i uthyrningsklassen Kompakt för 91,59 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Schweiz, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från City-Auto-Rent i Geneve Flygplats Schweiz Opel Astra, med ett pris på 91,59 € per dag.

  Bland Kompakt är den mest populära modellen Volkswagen Golf. Dess pris startar från 39,00 € per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 8/10, baserat på recensioner från 500+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Geneve Flygplats Schweiz är Renault Clio från Dollar Car Rental. Dess pris är bara 28,02 € per dag. Dollar Car Rental var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Lyx hyrbilsspriser i Geneve Flygplats Schweiz

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Europcar
Europcar
från 37 € från 37 € från 59 € från 66 € från 239 € från 51 € från 55 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 39 € från 72 € från 51 € från 58 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 34 € från 28 € från 62 € från 77 € från 142 € från 45 € från 45 €
Europcar
Europcar
från 46 € från 46 € från 68 € från 81 € från 60 € från 62 €
Nomadcar
Nomadcar
från 114 € från 144 € från 268 € från 76 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 41 € från 62 € från 114 € från 146 € från 57 € från 95 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 34 € från 35 € från 192 € från 43 € från 53 €
Edel-Stark
Edel-Stark
från 586 € från 351 € från 468 € från 468 € från 586 €
City-Auto-Rent
City-Auto-Rent
från 112 € från 123 € från 537 € från 168 € från 140 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 28 € från 28 € från 40 € från 40 €
Alamo
Alamo
från 34 € från 32 € från 51 € från 61 € från 48 €
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
från 952 € från 697 €
Unirent
Unirent
från 47 € från 48 € från 67 €
Enterprise
Enterprise
från 35 € från 32 € från 52 € från 63 € från 49 €
Flizzr
Flizzr
från 37 € från 38 €
International Supplier
International Supplier
från 59 € från 150 € från 117 € från 125 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 61 € från 53 € från 102 € från 70 €
Payless
Payless
från 28 € från 211 € från 43 € från 140 €
City-Autorent
City-Autorent
från 44 € från 39 € från 72 € från 123 €

Lyx Hyrbil nära Geneve Flygplats Schweiz

Lyx hyrbil vid tågstationer

Lyx hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Geneve Flygplats Schweiz

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Lyx hyrbilar