INTERRENT Abu Dhabi
10
00
10
00
 Hyrbilar

INTERRENT Abu Dhabi

Bästa hyrbil på Abu Dhabi , Förenade Arabemiraten. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

INTERRENT Abu Dhabi

INTERRENT hyrbil i Abu Dhabi

Hyrbilstips från Abu Dhabi

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från InterRent i Abu Dhabi recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från InterRent i Abu Dhabi är Kia Picanto i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 20,22 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Förenade Arabemiraten. Den billigaste bilen i Ekonomi från InterRent i in Abu Dhabi är presenterad av Mazda 2 för 22,75 € per dag.

  Hertz Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Abu Dhabi med en medelranking på 8.4/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Hertz Car Hire är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini för 15,57 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Förenade Arabemiraten, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Abu Dhabi Toyota Yaris, med ett pris på 25,20 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Ford Figo. Dess pris startar från 24,85 € per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 6.9/10, baserat på recensioner från 25+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Abu Dhabi är Ford Fiesta från National. Dess pris är bara 12,90 € per dag. National har inte recenserats av våra kunder än, så bli den första att göra det!

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende INTERRENT i Abu Dhabi

INTERRENT
Info & Kontakter
Företagsnamn: InterRent
Adress: Arrivals hall, Sky Park building, 4399
Telefon: +971025998955, +97125998959
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.

INTERRENT hyrbilsspriser i Abu Dhabi Flygplats (AUH)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Exotisk
Exotisk
InterRent
InterRent
från 20 € från 23 € från 30 € från 74 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 16 € från 33 € från 199 € från 175 € från 132 € från 54 €
Go
Go
från 15 € från 85 € från 54 € från 43 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 28 € från 32 € från 43 € från 92 € från 90 € från 52 € från 114 €
Europcar
Europcar
från 23 € från 25 € från 62 € från 41 € från 59 € från 53 € från 291 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 56 € från 165 € från 162 € från 92 € från 154 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 25 € från 58 € från 49 € från 124 € från 32 € från 215 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 30 € från 31 € från 304 € från 142 € från 99 € från 42 € från 70 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 31 € från 31 € från 304 € från 305 € från 99 € från 45 € från 71 €
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
från 393 € från 231 € från 218 € från 262 € från 247 € från 262 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 47 € från 31 € från 47 € från 83 € från 111 € från 37 € från 74 €
International Supplier
International Supplier
från 28 € från 76 € från 217 € från 149 €
Payless
Payless
från 21 € från 21 € från 84 € från 94 € från 60 €

INTERRENT Hyrbil nära Abu Dhabi

INTERRENT uthyrning vid flygplatser runt

Hyrbilar nära Abu Dhabi

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för INTERRENT hyrbilar