EUROPCAR SELECTION Birmingham Flygplats

4
Okt
Ons
2023
10
00
11
Okt
Ons
2023
10
00
 Hyrbilar

EUROPCAR SELECTION Birmingham Flygplats

Bästa hyrbil på Birmingham Flygplats (BHX), Storbritannien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

EUROPCAR SELECTION Birmingham Flygplats

Hyra EUROPCAR SELECTION EUROPCAR SELECTION Birmingham Flygplats

Hyrbilstips från Birmingham Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Europcar-Selection i Birmingham Flygplats recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Europcar-Selection i Birmingham Flygplats är BMW 3 Series i uthyrningsklassen Fullstor. Dess pris är bara 148,58 US$ per dag.

  Enterprise är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Birmingham Flygplats med en medelranking på 8.7/10, baserat på recensioner från 1000+ kunder. Det billigaste fordonet från Enterprise är Skoda Octavia i uthyrningsklassen Standard för 44,67 US$ per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Birmingham Flygplats är Kompakt med priser från Enterprise som börjar med 45,32 US$ per dag för Ford Focus.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Storbritannien, vilket är Mellanstor, är den billigaste bilen från Enterprise i Birmingham Flygplats Skoda Octavia, med ett pris på 44,67 US$ per dag.

  Den billigaste Kompakt i Birmingham Flygplats från SIXT Rent A Car (rankad 8.5/10 av 2000+ kunder), och den mest överkomliga bilen som syns i gruppen från uthyraren är Citroen C4 Cactus vars pris är 34,57 US$ per dag.

  Den billigaste Mellanstor erbjuds av samma uthyrare: SIXT Rent A Car. Bilen är en Skoda Octavia, vars pris är 44,17 US$ per dag.

  Som för den mest populära uthyraren i Storbritannien, dess namn är Hertz Car Hire (medelranking på 8.1/10 från 2000+ kunders recensioner). Den billigaste Kompakt i Birmingham Flygplats är Opel Astra, med priser som startar från 37,84 US$ per dag.

  Bland Mellanstor är den mest populära modellen Opel Mokka. Dess pris startar från 52,97 US$ per dag från Hertz Car Hire, vars medelrankingvärde är 8.1/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Birmingham Flygplats är Toyota IQ från Green-Motion. Dess pris är bara 8,26 US$ per dag. Green-Motion var recenserad av 5000+ kunder med en medelranking på 7.2/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Populära bilgrupper

Cheapest cars in Birmingham Flygplats

Cheapest cars
BMW 3 Series Fullstor
europcar-selection
Car rental Birmingham Flygplats BMW 3 Series
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
148,58 US$ /day
BMW 2 Series Convertible Cabriolet
europcar-selection
Car rental Birmingham Flygplats BMW 2 Series Convertible
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
163,75 US$ /day
Mercedes C220 CDI Lyx
europcar-selection
Car rental Birmingham Flygplats Mercedes C220 CDI
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
171,15 US$ /day

Convertible car rental at Birmingham Flygplats

Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
BMW 2 Series Convertible Cabriolet
europcar-selection
Car rental Birmingham Flygplats BMW 2 Series Convertible
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
163,75 US$ /day

Full size car rental at Birmingham Flygplats

The class of full-size cars is a car in which up to 5 passengers is broadcast and, in contrast to the difference from class standard, can accommodate a road bags to chestych, which makes it convenient for long journeys. Full-size cars mainly with front-wheel drive.
BMW 3 Series Fullstor
europcar-selection
Car rental Birmingham Flygplats BMW 3 Series
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
148,58 US$ /day

Luxury car rental at Birmingham Flygplats

Luxury cars rent those who love to travel in complete comfort and do not deny themselves. Rent a luxury car is the best option when you need to impress at an important meeting or when traveling to a very important event.
Mercedes C220 CDI Lyx
europcar-selection
Car rental Birmingham Flygplats Mercedes C220 CDI
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
171,15 US$ /day

Information avseende EUROPCAR SELECTION i EUROPCAR SELECTION Birmingham Flygplats

EUROPCAR SELECTION
Info & Kontakter
Företagsnamn: Europcar-Selection
Adress: ARRIVALS HALL, AIRPORT WAY,, BIRMINGHAM AIRPORT, BIRMINGHAM, B26 3QT
Telefon: +44 0121 7826507
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.

EUROPCAR SELECTION Hyrbil nära EUROPCAR SELECTION Birmingham Flygplats

EUROPCAR SELECTION hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära EUROPCAR SELECTION Birmingham Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för EUROPCAR SELECTION hyrbilar