EUROPCAR Bruxelles Aeroportul Charleroi

10
00
10
00
 închirieri de mașini

EUROPCAR Bruxelles Aeroportul Charleroi

Best rental cars in Bruxelles Aeroportul Charleroi (CRL), Belgia. No hidden charges. Free cancellation

EUROPCAR Bruxelles Aeroportul Charleroi

Închiriere EUROPCAR Bruxelles Aeroportul Charleroi

EUROPCAR în Bruxelles Aeroportul Charleroi
EUROPCAR
EUROPCAR
7.8
/10
Foarte bun
7.2
/10
Valoarea pentru bani
8.4
/10
Curățenie
7.6
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.6
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.9
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 1000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Bruxelles Aeroportul Charleroi

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Europcar în Bruxelles Aeroportul Charleroi au recenzii de la peste 1000+ de clienți cu un rating de 7.8/10. Cea mai ieftină mașină de la Europcar în Bruxelles Aeroportul Charleroi este Volkswagen Polo din categoria Economy. Prețul este de doar 15,50 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Belgia. Cea mai ieftină mașină Economy de la Europcar în Bruxelles Aeroportul Charleroi este reprezentată de Volkswagen Polo pentru 15,50 EUR per zi.

  Budget Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Bruxelles Aeroportul Charleroi potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.4/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental este Opel Adam din clasa Mini pentru 19,09 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Belgia, Budget Car Rental, oferă în Bruxelles Aeroportul Charleroi închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Toyota Yaris la doar 33,81 EUR per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Volkswagen Polo. Prețul începe de la 15,50 EUR per zi la Europcar, al cărei rating este de 7.8/10, bazat pe peste 1000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Bruxelles Aeroportul Charleroi este Volkswagen Polo oferită de Europcar. Prețul acesteia este de doar 15,50 EUR pe zi. Europcar are peste 1000+ de recenzii cu un rating de 7.8/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre EUROPCAR în Bruxelles Aeroportul Charleroi

EUROPCAR
Info & Contacte
Numele companiei: Europcar
Adresa: RUE DES FRERES WRIGHT 8, GOSSELIES, 6041
Numărul de telefon: 32 71 890400
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 7.8/10, care este Foarte bun

Locații închirieri EUROPCAR lângă Bruxelles Aeroportul Charleroi

Inchirieri auto EUROPCAR în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto EUROPCAR în gări

Inchirieri auto EUROPCAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Bruxelles Aeroportul Charleroi

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Namur 28.28 km / 17.57 mi

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Bruxelles Aeroportul Charleroi Prețuri ieftine de închiriat de la EUROPCAR