inchirieri auto Exotic în Bruxelles Staţia Tgv

10
00
10
00
inchirieri auto Exotic în Bruxelles Staţia Tgv

inchirieri auto Exotic în Bruxelles Staţia Tgv

Best rental cars in Bruxelles Staţia Tgv, Belgia. No hidden charges. Free cancellation

Închiriere Exotic Bruxelles Staţia Tgv

SIXT în Bruxelles Staţia Tgv
SIXT
SIXT
8.3
/10
Excelent
7.6
/10
Valoarea pentru bani
8.7
/10
Curățenie
8.7
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.8
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.6
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 100+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Bruxelles Staţia Tgv

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile Convertibilă sunt des închiriate în Bruxelles Staţia Tgv. Cel mai ieftin Convertibilă este oferit de SIXT Rent A Car, Mini Cooper S Convertible. Prețul începe de la 101,21 EUR per zi.

  Dacă vrei să închiriezi un Convertibilă de la cel mai bun furnizor din Bruxelles Staţia Tgv, recomandăm SIXT Rent A Car. Acest furnizor a fost testat de peste 100+ de clienți și are un scor mediu de 8.3/10. Masina Convertibilă de la SIXT Rent A Car din Bruxelles Staţia Tgv cu cel mai mic pret posibil este Mini Cooper S Convertible. Va costa aproximativ 101,21 EUR per zi.

  SIXT Rent A Car este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Bruxelles Staţia Tgv potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.3/10, în urma a peste 100+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la SIXT Rent A Car este Hyundai i30 Estate din clasa Standard pentru 40,53 EUR per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Bruxelles Staţia Tgv prin SIXT Rent A Car este Convertibilă, pornind de la 101,21 EUR per zi pentru Mini Cooper S Convertible.

  Compania de închirieri din SUA Belgia, SIXT Rent A Car, oferă în Bruxelles Staţia Tgv închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Hyundai i20 la doar 45,69 EUR per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Volkswagen Polo. Prețul începe de la 18,08 EUR per zi la Europcar, al cărei rating este de 7.3/10, bazat pe peste 500+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Bruxelles Staţia Tgv este Fiat Panda oferită de Interrent. Prețul acesteia este de doar 15,56 EUR pe zi. Interrent are peste 10+ de recenzii cu un rating de 6.5/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Locații închirieri Exotic lângă Bruxelles Staţia Tgv

Inchirieri auto Exotic în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto Exotic în orașe apropiate

Închirieri lângă Bruxelles Staţia Tgv

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Bruxelles Staţia Tgv Prețuri ieftine de închiriat de la Exotic