AUTOJET Plovdiv Airport

10
00
10
00
 închirieri de mașini

AUTOJET Plovdiv Airport

Best rental cars in Plovdiv Airport (PDV), Bulgaria. No hidden charges. Free cancellation

AUTOJET Plovdiv Airport

Închiriere AUTOJET Plovdiv Airport

AUTOJET în Plovdiv Airport
AUTOJET
AUTOJET
7.5
/10
Foarte bun
7.4
/10
Valoarea pentru bani
7.9
/10
Curățenie
7.7
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.4
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.2
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 250+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Plovdiv Airport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la AutoJet în Plovdiv Airport au recenzii de la peste 250+ de clienți cu un rating de 7.5/10. Cea mai ieftină mașină de la AutoJet în Plovdiv Airport este Volkswagen Up din categoria Mini. Prețul este de doar 24,64 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Bulgaria. Cea mai ieftină mașină Economy de la AutoJet în Plovdiv Airport este reprezentată de Renault Clio pentru 25,33 USD per zi.

  Europcar este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Plovdiv Airport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9.4/10, în urma a peste 100+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Europcar este Kia Picanto din clasa Mini pentru 19,30 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Bulgaria, Europcar, oferă în Plovdiv Airport închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Kia Rio la doar 21,27 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de SIXT Rent A Car (7.1/10, 100+ de clienți). Mașina este o Opel Corsa, la 22,31 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Citroen C3. Prețul începe de la 12,33 USD per zi la TOP Rent A Car, al cărei rating este de 8.9/10, bazat pe peste 500+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Plovdiv Airport este Citroen C3 oferită de TOP Rent A Car. Prețul acesteia este de doar 12,33 USD pe zi. TOP Rent A Car are peste 500+ de recenzii cu un rating de 8.9/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre AUTOJET în Plovdiv Airport

AUTOJET
Info & Contacte
Numele companiei: AutoJet
Adresa: PLOVDIV AIRPORT, Plovdiv, Plovdiv, 4009
Numărul de telefon: 359,999,99,05,05
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.
Rating: 7.5/10, care este Foarte bun

Locații închirieri AUTOJET lângă Plovdiv Airport

Inchirieri auto AUTOJET în orașe apropiate

Închirieri lângă Plovdiv Airport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Plovdiv Airport Prețuri ieftine de închiriat de la AUTOJET