GREEN MOTION Ostrava Aeroport

10
00
10
00
 închirieri de mașini

GREEN MOTION Ostrava Aeroport

Best rental cars in Ostrava Aeroport (OSR), Republica Cehă. No hidden charges. Free cancellation

GREEN MOTION Ostrava Aeroport

Închiriere GREEN MOTION Ostrava Aeroport

GREEN MOTION în Ostrava Aeroport
GREEN MOTION
GREEN MOTION
8
/10
Foarte bun
8
/10
Valoarea pentru bani
8.3
/10
Curățenie
8.5
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.9
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.5
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 100+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Ostrava Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Green-Motion în Ostrava Aeroport au recenzii de la peste 100+ de clienți cu un rating de 8/10. Cea mai ieftină mașină de la Green-Motion în Ostrava Aeroport este Skoda Citigo din categoria Mini. Prețul este de doar 179,25 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Ostrava Aeroport și Economy în Republica Cehă. Cea mai ieftină mașină Compact de la Green-Motion în Ostrava Aeroport este Ford Focus pentru 181,16 USD per zi. Cea mai ieftină mașină Economy de la Green-Motion în Ostrava Aeroport este reprezentată de Ford Fiesta pentru 210,08 USD per zi.

  Europcar este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Ostrava Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9.1/10, în urma a peste 25+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Europcar este Volkswagen Sharan din clasa Microbuz pentru 51,09 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Ostrava Aeroport prin Europcar este Compact, pornind de la 100,99 USD per zi pentru Volkswagen Golf.

  Compania de închirieri din SUA Republica Cehă, Europcar, oferă în Ostrava Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Volkswagen Polo la doar 69,01 USD per zi.

  Cel mai ieftin Compact în Ostrava Aeroport oferit de Green-Motion (cu scorul de 8/10 din 100+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Ford Focus, la 181,16 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de același furnizor, Green-Motion. Mașina este o Ford Fiesta, la 210,08 USD per zi.

  Cel mai popular furnizor din Republica Cehă este Alamo Budget Car Rental (scor mediu de 8.6/10 din 1000+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină Compact în Ostrava Aeroport este Volkswagen Golf, cu prețuri începând de la 24,32 USD pe zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Volkswagen Polo. Prețul începe de la 19,55 USD per zi la Budget Car Rental, al cărei rating este de 8.6/10, bazat pe peste 1000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Ostrava Aeroport este Skoda Citigo oferită de Budget Car Rental. Prețul acesteia este de doar 19,19 USD pe zi. Budget Car Rental are peste 1000+ de recenzii cu un rating de 8.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre GREEN MOTION în Ostrava Aeroport

GREEN MOTION
Info & Contacte
Numele companiei: Green-Motion
Adresa: Leos Janacek Ostrava Airport, , Mošnov c.p. 401, , 74251
Numărul de telefon: 00 420 725 293 521
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 8/10, care este Foarte bun

Locații închirieri GREEN MOTION lângă Ostrava Aeroport

Inchirieri auto GREEN MOTION în orașe apropiate

Închirieri lângă Ostrava Aeroport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Ostrava Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la GREEN MOTION