CZECHOCAR Praga

17
sept.
Dum
2023
10
00
24
sept.
Dum
2023
10
00
 închirieri de mașini

CZECHOCAR Praga

Best rental cars in Praga, Republica Cehă. No hidden charges. Free cancellation

CZECHOCAR Praga

Închiriere CZECHOCAR CZECHOCAR Praga

CZECHOCAR este o companie cunoscută și populară care operează în multe țări și orașe, conțin CZECHOCAR Praga. Dacă v-ați gândit vreodată la închirieri auto în timpul călătoriei, probabil că ați auzit de această companie. Închirieri autoCZECHOCAR CZECHOCAR Praga este o oportunitate excelentă de a închiria o mașină de orice tip la prețuri accesibile. La care se adauga, CZECHOCAR se remarcă prin fiabilitatea sa excelentă, are doar mașini moderne care sunt supuse în mod regulat inspecției tehnice.

Sfaturi pentru închirieri în Praga

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Czechocar Rent A Car în Praga au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Czechocar Rent A Car în Praga este Chevrolet Spark din categoria Mini. Prețul este de doar 29,57 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Standard în Republica Cehă. Cea mai ieftină mașină Standard de la Czechocar Rent A Car în Praga este reprezentată de Skoda Fabia Estate pentru 37,78 USD per zi.

  Wheego este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Praga potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9.1/10, în urma a peste 5+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Wheego este Volkswagen Golf din clasa Compact pentru 42,82 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Republica Cehă, Wheego, oferă în Praga închirieri pe cea mai populară clasă, Estate, cu Skoda Fabia Estate la doar 51,47 USD per zi.

  Printre Estate-uri, cel mai popular model este Skoda Fabia Estate. Prețul începe de la 27,68 USD per zi la Budget Car Rental, al cărei rating este de 8.3/10, bazat pe peste 250+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Praga este Skoda Citigo oferită de Firefly Car Rental. Prețul acesteia este de doar 10,16 USD pe zi. Firefly Car Rental nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Dacă sunteți în căutarea unei reprezentanțe a CZECHOCAR CZECHOCAR Praga, poate fi un pic confuz. Sunt multe pete de CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga, și nu toate sunt situate în centrul orașului. Dacă alegi greșit biroul, va trebui să treci prin tot orașul pentru a ajunge la destinație. În acest caz, Bocubo va ajuta. Facem tot posibilul pentru ca tu să-l poți găsi pe cel mai apropiat CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga în doar 2 clicuri.

Informații despre CZECHOCAR în CZECHOCAR Praga

Inchirieri auto CZECHOCAR CZECHOCAR Praga

CZECHOCAR CZECHOCAR Praga oferă o gamă largă de mașini. Este unul dintre multele motive pentru care mulți oameni aleg CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga. Flota de automobile a companiei include sedanuri și hatchback-uri, vagoane, jeep-uri, decapotabile și mașini executive ale diferitelor mărci populare:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

Acestea și multe altele închirieri auto CZECHOCAR CZECHOCAR Praga. Toate nu au daune semnificative și sunt întreținute în mod constant.

CZECHOCAR
Info & Contacte
Numele companiei: Czechocar Rent A Car
Adresa: Aviaticka st. Parking C , Prague Airport, Prague
Numărul de telefon: +420 261 222 079/+420220113454
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.

Un alt motiv de a alege CZECHOCAR CZECHOCAR Praga este fiabilitatea acestei companii. Funcționează de mulți ani și a primit feedback extrem de pozitiv. Toate procesele în CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga sunt raționalizate, deci nu există situații dificile. Din momentul închirierii mașinii până la primirea cheilor, toate etapele sunt simple și directe. Mașina selectată vă va aștepta mereu la CZECHOCAR CZECHOCAR Praga birou. Aici cu siguranță nu veți întâlni o situație în care mașina nu a ajuns încă la punct sau vi se oferă mașina greșită. Totul merge ca un ceas la CZECHOCAR CZECHOCAR Praga.

Dacă o mașină are zgârieturi minore, acestea sunt consemnate în contract. Prin urmare, poți fi sigur că, atunci când îți returnezi mașina, nu vei fi facturat pentru zgârieturi cu care nu ai nicio legătură. CZECHOCAR CZECHOCAR Praga își respectă clienții și se străduiește să le facă călătoria cât mai confortabilă și relaxantă posibil.

Locații închirieri CZECHOCAR lângă CZECHOCAR Praga

Cum să alegi un închirieri auto CZECHOCAR CZECHOCAR Praga

Alegerea unui închirieri auto CZECHOCAR CZECHOCAR Praga este super usor. Pentru a face alegerea corectă, înțelegeți mai întâi de ce trebuie să închiriați o mașină. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni ieftine și confortabile pentru a ajunge de la aeroport în centrul orașului sau pentru a vă plimba prin oraș cu bagaje puține, un hatchback sau un sedan vă vor fi potrivite. Inchirieri auto în CZECHOCAR Praga CZECHOCAR oferă cele mai ieftine opțiuni din această clasă. În plus, vei economisi mult combustibil.

Dacă călătoria dvs. include conducerea off-road, un SUV este o alegere bună. Trebuie remarcat faptul că CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga oferă mai multe vehicule din această clasă. Dacă sunteți interesat de aventurile extreme și intenționați să mergeți la păduri, stepe, prerii, o mașină de teren va fi o opțiune grozavă. CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga are multe mașini de închiriat la prețuri corecte. Dacă aveți nevoie nu numai de o bună capacitate de cros, ci și de un portbagaj mare, alegeți un vagon.

Pentru a călători cu mulți pasageri sau cu o cantitate mare de marfă, închiriați un VAN. Alegând CZECHOCAR închiriere de mașini CZECHOCAR Praga, aveți posibilitatea de a închiria un VAN care se va potrivi tuturor nevoilor dvs.

Inchirieri auto CZECHOCAR în aeroporturi apropiate

CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga cu Bocubo

Daca esti in cautare CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga, vă putem ajuta să găsiți cea mai ieftină și cea mai de încredere opțiune și cel mai apropiat birou. Serviciul nostru a fost creat pentru a vă ajuta să găsiți rapid cea mai bună închiriere de mașini pentru o perioadă scurtă de timp. Cu Bocubo, puteți închiria mașini în doar câteva clicuri. Mulțumesc lui Bocubo, CZECHOCAR închirieri auto CZECHOCAR Praga a devenit și mai rapid și mai convenabil.

Pentru a utiliza Bocubo, trebuie doar să indicați locația dvs. și pentru câte zile doriți să închiriați un vehicul. În plus, puteți alege opțiunea „Întoarcere într-o altă locație”.

În câteva secunde, veți vedea toate ofertele de închirieri auto CZECHOCAR Praga. Serviciul nostru vă va arăta cele mai apropiate birouri de închiriere și cele mai ieftine opțiuni oferite de diferite companii. Nu trebuie să pierdeți timpul vizitând diferite birouri de închiriere de mașini și discutând cu managerii pentru a afla despre toate condițiile și prețurile. Am făcut deja totul pentru tine. Închirieri auto CZECHOCAR CZECHOCAR Praga cu Bocubo este o opțiune excelentă de a închiria mașini în câteva minute.

De ce să folosiți Bocubo pentru a închirieri auto CZECHOCAR CZECHOCAR Praga?

Bocubo reunește cele mai bune oferte de la cele mai de încredere companii de închirieri auto. Cu agregatorul nostru, veți găsi rapid cel mai apropiat CZECHOCAR birou și închiriere de mașini pentru ridicare într-o zi programată. De asemenea, puteți compara ofertele de la CZECHOCAR și alte companii să aleagă cele mai atractive condiții și cele mai mici prețuri.

Vă arătăm birourile cele mai apropiate de dvs. Prin urmare, nu mai trebuie să călătorești prin tot orașul în căutarea unui birou de închiriere. Selectați punctul și mașina dorite, rezervați-o și plătiți. După aceea, trebuie doar să veniți la biroul companiei de închiriere la data cerută și, în câteva minute, veți primi cheile. Fără cozi și formulare de completare lungă! Cu Bocubo, închiriezi mașina ta perfectă în câteva minute!

Închirieri lângă CZECHOCAR Praga

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în CZECHOCAR Praga Prețuri ieftine de închiriat de la CZECHOCAR