SIXT Hjoerring

10
00
10
00
 închirieri de mașini

SIXT Hjoerring

Best rental cars in Hjoerring, Danemarca. No hidden charges. Free cancellation

SIXT Hjoerring

Închirieri SIXT în Hjoerring

SIXT în Hjoerring
SIXT
SIXT
7.7
/10
Foarte bun
7.3
/10
Valoarea pentru bani
8.3
/10
Curățenie
7.7
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.6
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.9
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 1000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Hjoerring

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la SIXT Rent A Car în Hjoerring au recenzii de la peste 1000+ de clienți cu un rating de 7.7/10. Cea mai ieftină mașină de la SIXT Rent A Car în Hjoerring este Smart Forfour din categoria Mini. Prețul este de doar 59,78 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Danemarca. Cea mai ieftină mașină Compact de la SIXT Rent A Car în Hjoerring este reprezentată de Opel Astra pentru 71,63 EUR per zi.

  Flizzr este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Hjoerring potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.3/10, în urma a peste 500+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Flizzr este Smart Forfour din clasa Mini pentru 23,64 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Danemarca, Flizzr, oferă în Hjoerring închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Citroen C4 Cactus la doar 27,92 EUR per zi.

  Printre Compact-uri, cel mai popular model este Volkswagen Golf. Prețul începe de la 32,12 EUR per zi la Budget Car Rental, al cărei rating este de 7.9/10, bazat pe peste 2000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Hjoerring este Smart Forfour oferită de Flizzr. Prețul acesteia este de doar 23,64 EUR pe zi. Flizzr are peste 500+ de recenzii cu un rating de 8.3/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre SIXT în Hjoerring

SIXT
Info & Contacte
Numele companiei: SIXT Rent A Car
Adresa: Ny Lufthavnsvej 100, Nørresundby, 9400
Numărul de telefon: +45-32462948
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 7.7/10, care este Foarte bun

Prețuri pentru închirieri SIXT în Aalborg Aeroport (AAL)

Mini Economy Full Size Lux Van SUV
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 60 EUR de la 65 EUR de la 233 EUR de la 100 EUR
Flizzr
Flizzr
de la 24 EUR de la 26 EUR de la 37 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 54 EUR de la 44 EUR de la 91 EUR de la 215 EUR de la 54 EUR
Enterprise
Enterprise
de la 39 EUR de la 41 EUR de la 108 EUR de la 84 EUR
Alamo
Alamo
de la 38 EUR de la 40 EUR de la 217 EUR de la 83 EUR de la 66 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 25 EUR de la 32 EUR de la 273 EUR de la 213 EUR de la 50 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 28 EUR de la 31 EUR de la 44 EUR
Europcar
Europcar
de la 31 EUR de la 33 EUR de la 174 EUR de la 90 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 28 EUR de la 31 EUR de la 44 EUR

Locații închirieri SIXT lângă Hjoerring

Inchirieri auto SIXT în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto SIXT în orașe apropiate

Închirieri lângă Hjoerring

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Hjoerring Prețuri ieftine de închiriat de la SIXT