Inchirieri auto în Karup Aeroport

10
00
10
00
 închirieri de mașini

Inchirieri auto în Karup Aeroport

Best rental cars in Karup Aeroport (KRP), Danemarca. No hidden charges. Free cancellation

Inchirieri auto în Karup Aeroport (KRP), Danemarca

Cei mai buni furnizori în Karup Aeroport
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Excelent
8.5
/10
Valoarea pentru bani
9
/10
Curățenie
8.7
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.6
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.6
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 2000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Karup Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Budget Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Karup Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.5/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental este Toyota Aygo din clasa Mini pentru 15,19 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Danemarca, Budget Car Rental, oferă în Karup Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Volkswagen Golf la doar 18,00 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Karup Aeroport este Toyota Aygo oferită de Budget Car Rental. Prețul acesteia este de doar 15,19 EUR pe zi. Budget Car Rental are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 8.5/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Cele mai bune locații lângă Karup Aeroport (KRP)

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

Furnizori în Karup Aeroport

Budget Car Rental
8.5
/10
Excelent
Budget Car Rental
Închirieri lângă Karup Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Budget Car Rental lângă Karup Aeroport
BUDGET Karup Aeroport (KRP)
Contacte:
Karup Apt, LUFTHAVN, Karup, 7470
+45 33286340
AVIS Car Rental
8.4
/10
Excelent
AVIS Car Rental
Închirieri lângă Karup Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații AVIS Car Rental lângă Karup Aeroport
AVIS Karup Aeroport (KRP)
Contacte:
Karup Lufthaven, Karup, 7470
(45) 7024 7760
Hertz Car Hire
8.2
/10
Excelent
Hertz Car Hire
Închirieri lângă Karup Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Hertz Car Hire lângă Karup Aeroport
HERTZ Karup Aeroport (KRP)
Contacte:
N.o. Hansensvej 4-6, Karup, 7470
33179070
SIXT Rent A Car
8.2
/10
Excelent
SIXT Rent A Car
Închirieri lângă Karup Aeroport
2 locații: arată adresele
Locații SIXT Rent A Car lângă Karup Aeroport
SIXT Karup Aeroport (KRP)
Contacte:
N.O. Hansens Vej 4, N.O. Hansens Vej 4, Karup, 7470
+45-32-481100
SIXT Viborg 24.71 km / 15.36 mi
Contacte:
Ålandsvej 17, Viborg, 8800
+45-32-481100
Europcar
8.1
/10
Excelent
Europcar
Închirieri lângă Karup Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Europcar lângă Karup Aeroport
EUROPCAR Karup Aeroport (KRP)
Contacte:
KARUP AIRPORT ARRIVAL HALL, KARUP, 7470
45 97 101818

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Karup Aeroport (KRP) Prețuri ieftine de închiriat de la BUDGET, AVIS, HERTZ, EUROPCAR & SIXT