EUROPCAR Middelfart

10
00
10
00
 închirieri de mașini

EUROPCAR Middelfart

Best rental cars in Middelfart, Danemarca. No hidden charges. Free cancellation

EUROPCAR Middelfart

Închiriere EUROPCAR Middelfart

EUROPCAR în Middelfart
EUROPCAR
EUROPCAR
8.1
/10
Excelent
7.9
/10
Valoarea pentru bani
8.8
/10
Curățenie
8.2
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.7
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.9
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 500+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Middelfart

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Europcar în Middelfart au recenzii de la peste 500+ de clienți cu un rating de 8.1/10. Cea mai ieftină mașină de la Europcar în Middelfart este Toyota Aygo din categoria Mini. Prețul este de doar 46,04 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Danemarca. Cea mai ieftină mașină Compact de la Europcar în Middelfart este reprezentată de Ford Focus pentru 52,39 EUR per zi.

  Budget Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Middelfart potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.4/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental este Toyota Aygo din clasa Mini pentru 53,90 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Danemarca, Budget Car Rental, oferă în Middelfart închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Volkswagen Golf la doar 85,76 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Middelfart este Volkswagen Up oferită de Hertz Car Hire. Prețul acesteia este de doar 25,72 EUR pe zi. Hertz Car Hire are peste 500+ de recenzii cu un rating de 8/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre EUROPCAR în Middelfart

EUROPCAR
Info & Contacte
Numele companiei: Europcar
Adresa: VESTRE STATIONSVEJ 13, ODENSE C, 5000
Numărul de telefon: 45 66 141544
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 8.1/10, care este Excelent

Prețuri pentru închirieri EUROPCAR în Billund Aeroport (BLL)

Mini Economy Full Size Lux Microbuz SUV
Europcar
Europcar
de la 20 EUR de la 20 EUR de la 87 EUR de la 53 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 17 EUR de la 34 EUR de la 552 EUR de la 28 EUR de la 107 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 18 EUR de la 19 EUR de la 375 EUR de la 117 EUR de la 49 EUR de la 78 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 52 EUR de la 24 EUR de la 84 EUR de la 324 EUR de la 50 EUR
Enterprise
Enterprise
de la 39 EUR de la 93 EUR de la 247 EUR de la 19 EUR de la 85 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 36 EUR de la 42 EUR de la 53 EUR
Alamo
Alamo
de la 39 EUR de la 55 EUR de la 244 EUR de la 42 EUR de la 98 EUR
Flizzr
Flizzr
de la 24 EUR de la 33 EUR de la 36 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 50 EUR de la 53 EUR de la 67 EUR

Locații închirieri EUROPCAR lângă Middelfart

Inchirieri auto EUROPCAR în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto EUROPCAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Middelfart

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Middelfart Prețuri ieftine de închiriat de la EUROPCAR