Inchirieri auto în Gara Cherbourg

10
00
10
00
 închirieri de mașini

Inchirieri auto în Gara Cherbourg

Best rental cars in Gara Cherbourg, Franța. No hidden charges. Free cancellation

Inchirieri auto în Gara Cherbourg, Franța

Cei mai buni furnizori în Gara Cherbourg
ALAMO
ALAMO
7.6
/10
Foarte bun
7.2
/10
Valoarea pentru bani
8
/10
Curățenie
7.7
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.3
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.9
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 2000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Gara Cherbourg

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Alamo este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Gara Cherbourg potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.6/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Alamo este Renault Twingo din clasa Mini pentru 22,27 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Franța, Alamo, oferă în Gara Cherbourg închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Opel Corsa la doar 23,94 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de Budget Car Rental (7.4/10, 5000+ de clienți). Mașina este o Citroen C3, la 26,40 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Gara Cherbourg este Renault Twingo oferită de Alamo. Prețul acesteia este de doar 22,27 EUR pe zi. Alamo are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 7.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Furnizori în Gara Cherbourg

Hertz Car Hire
8
/10
Foarte bun
Hertz Car Hire
Închirieri lângă Gara Cherbourg
1 locație: arată adresa
Locații Hertz Car Hire lângă Gara Cherbourg
HERTZ Cherbourg 0.45 km / 0.28 mi
Contacte:
43 Rue De Val De Saire, Cherbourg, 50652
02 33 234141
Europcar
7.7
/10
Foarte bun
Europcar
Închirieri lângă Gara Cherbourg
1 locație: arată adresa
Locații Europcar lângă Gara Cherbourg
EUROPCAR Cherbourg 0.45 km / 0.28 mi
Contacte:
PLACE JEAN JAURES, 4 RUE DES TANNERIES, CHERBOURG, 50100
33 0 233445385
Enterprise
7.7
/10
Foarte bun
Enterprise
Închirieri lângă Gara Cherbourg
1 locație: arată adresa
Locații Enterprise lângă Gara Cherbourg
ENTERPRISE Cherbourg 0.45 km / 0.28 mi
Contacte:
25 RUE DE VAL DE SAIRE, CHERBOURG, 50100, P
0233203420
Customers' reviews
3/5
Gave us a car with a nail in the tire
Pros: Clean, but there was a cigarette lighter in the glovebox. I assume it was from theprevious user
Cons: They gave us a car with a nail it. As soon as we started driving we got a notification that the tire pressure was low. When we got to our airbnb, I asked our host if he had an air pump. He said yes, but upon inspection he saw the nail. When I called the emergency number given to me, I was initially told someone would come within the hour to change the tire. After two hours we called back and we were told no one wanted to come out because it was late night on a saturday and they wouldnt make any money off of changing the tire. The garage said they would put the donut the car came with on. The garage knew we would be driving 4 hours the next day and said it would be safe to drive with a donut. THAT IS NOT SAFE. My airbnb host refused (he speaks french). He was very upset that enterprise would allow such carelessness. It could have been a disaster. Instead the garage sent a tow truck and took the car. Thank god we were at a house and not at the side of the road. We then came and got the car as we needed to go see Mont st. michel the next day. The car was no fixed, but the tire was fine to drive on.I am glad we were able to use the car, but very disappointed with enterprise and its affiliates. You almost sent two young girls on a four hour journeu with a donut. When we refused you TOOK the car instead of replacing the tire as initially promised, beause of money. My airbnb host filed a police report because he believes the garage affiliated with airbnb tried to con us cause I do not speak french. To be honest, I expect a full refund for having to spend an entire night figuring this out.
Alamo
7.6
/10
Foarte bun
Alamo
Închirieri lângă Gara Cherbourg
1 locație: arată adresa
Locații Alamo lângă Gara Cherbourg
ALAMO Gara Cherbourg
Contacte:
ENTERPRISE RENT A CAR, 25 RUE DU VAL DE SAIRE, CHERBOURG-OCTEVILLE, 50100 , P
0233203420
Budget Car Rental
7.4
/10
Foarte bun
Budget Car Rental
Închirieri lângă Gara Cherbourg
1 locație: arată adresa
Locații Budget Car Rental lângă Gara Cherbourg
BUDGET Gara Cherbourg
Contacte:
Gare Sncf, FR, Cherbourg, 50100
0821233953
AVIS Car Rental
7.4
/10
Foarte bun
AVIS Car Rental
Închirieri lângă Gara Cherbourg
1 locație: arată adresa
Locații AVIS Car Rental lângă Gara Cherbourg
AVIS Gara Cherbourg
Contacte:
Gare SNCF, Cherbourg, 50100
(33) 8 20 61 16 83

Alte căutări populare în Gara Cherbourg

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Gara Cherbourg Prețuri ieftine de închiriat de la ALAMO, AVIS & BUDGET