DOLLAR Aeroportul Mulhouse

10
00
10
00
 închirieri de mașini

DOLLAR Aeroportul Mulhouse

Best rental cars in Aeroportul Mulhouse (MLH), Franța. No hidden charges. Free cancellation

DOLLAR Aeroportul Mulhouse

Închiriere DOLLAR Aeroportul Mulhouse

DOLLAR în Aeroportul Mulhouse
DOLLAR
DOLLAR
7.4
/10
Foarte bun
7.1
/10
Valoarea pentru bani
7.8
/10
Curățenie
7.6
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.9
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.8
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 1000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Aeroportul Mulhouse

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Dollar Car Rental în Aeroportul Mulhouse au recenzii de la peste 1000+ de clienți cu un rating de 7.4/10. Cea mai ieftină mașină de la Dollar Car Rental în Aeroportul Mulhouse este Ford C-Max din categoria Standard. Prețul este de doar 36,79 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Franța. Cea mai ieftină mașină Economy de la Dollar Car Rental în Aeroportul Mulhouse este reprezentată de Renault Clio pentru 57,60 EUR per zi.

  Keddy-By-Europcar este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Aeroportul Mulhouse potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.6/10, în urma a peste 5000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Keddy-By-Europcar este Volkswagen Polo din clasa Economy pentru 33,61 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Franța, Keddy-By-Europcar, oferă în Aeroportul Mulhouse închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Volkswagen Polo la doar 33,61 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de Europcar (7.2/10, 10000+ de clienți). Mașina este o Volkswagen Polo, la 24,42 EUR per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Volkswagen Polo. Prețul începe de la 29,81 EUR per zi la SIXT Rent A Car, al cărei rating este de 8/10, bazat pe peste 5000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Aeroportul Mulhouse este Opel Adam oferită de Goldcar rental. Prețul acesteia este de doar 17,76 EUR pe zi. Goldcar rental are peste 5000+ de recenzii cu un rating de 5.9/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre DOLLAR în Aeroportul Mulhouse

DOLLAR
Info & Contacte
Numele companiei: Dollar Car Rental
Adresa: Airport Bale Mulhouse (mlh), Mulhouse, 68300
Numărul de telefon: 389708700
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 7.4/10, care este Foarte bun

Locații închirieri DOLLAR lângă Aeroportul Mulhouse

Inchirieri auto DOLLAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Aeroportul Mulhouse

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Aeroportul Mulhouse Prețuri ieftine de închiriat de la DOLLAR