EUROPCAR Nisa Gară

10
00
10
00
 închirieri de mașini

EUROPCAR Nisa Gară

Best rental cars in Nisa Gară, Franța. No hidden charges. Free cancellation

EUROPCAR Nisa Gară

Închiriere EUROPCAR Nisa Gară

EUROPCAR în Nisa Gară
EUROPCAR
EUROPCAR
7.9
/10
Foarte bun
7.7
/10
Valoarea pentru bani
8.4
/10
Curățenie
8
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.5
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 10000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Nisa Gară

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Europcar în Nisa Gară au recenzii de la peste 10000+ de clienți cu un rating de 7.9/10. Cea mai ieftină mașină de la Europcar în Nisa Gară este Peugeot 208 din categoria Economy. Prețul este de doar 34,99 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Nisa Gară și Economy în Franța. Cea mai ieftină mașină Compact de la Europcar în Nisa Gară este Fiat 500L pentru 41,47 USD per zi. Cea mai ieftină mașină Economy de la Europcar în Nisa Gară este reprezentată de Peugeot 208 pentru 34,99 USD per zi.

  Flizzr este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Nisa Gară potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.5/10, în urma a peste 250+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Flizzr este Renault Twingo din clasa Mini pentru 86,49 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Nisa Gară prin Flizzr este Compact, pornind de la 100,83 USD per zi pentru Fiat 500L.

  Compania de închirieri din SUA Franța, Flizzr, oferă în Nisa Gară închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Opel Corsa la doar 93,16 USD per zi.

  Cel mai ieftin Compact în Nisa Gară oferit de Europcar (cu scorul de 7.9/10 din 10000+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Fiat 500L, la 41,47 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de același furnizor, Europcar. Mașina este o Peugeot 208, la 34,99 USD per zi.

  Cel mai popular furnizor din Franța este Alamo SIXT Rent A Car (scor mediu de 8/10 din 5000+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină Compact în Nisa Gară este Ford Focus, cu prețuri începând de la 93,93 USD pe zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Peugeot 208. Prețul începe de la 85,29 USD per zi la SIXT Rent A Car, al cărei rating este de 8/10, bazat pe peste 5000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Nisa Gară este Ford Fiesta oferită de Alamo. Prețul acesteia este de doar 30,74 USD pe zi. Alamo are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 7.9/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre EUROPCAR în Nisa Gară

EUROPCAR
Info & Contacte
Numele companiei: Europcar
Adresa: 12 AVENUE THIERS, NICE, 06000
Numărul de telefon: 33 0 977403266
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 7.9/10, care este Foarte bun

Locații închirieri EUROPCAR lângă Nisa Gară

Inchirieri auto EUROPCAR în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto EUROPCAR în gări

Inchirieri auto EUROPCAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Nisa Gară

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Nice 0.42 km / 0.26 mi

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Nisa Gară Prețuri ieftine de închiriat de la EUROPCAR