FLIZZR Paris Gare Montparnasse

10
00
10
00
 închirieri de mașini

FLIZZR Paris Gare Montparnasse

Best rental cars in Paris Gare Montparnasse, Franța. No hidden charges. Free cancellation

FLIZZR Paris Gare Montparnasse

Închiriere FLIZZR Paris Gare Montparnasse

FLIZZR în Paris Gare Montparnasse
FLIZZR
FLIZZR
8.3
/10
Excelent
7.6
/10
Valoarea pentru bani
8.6
/10
Curățenie
8.5
/10
Servicii la biroul de închirieri
8.4
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.5
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 250+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Paris Gare Montparnasse

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Flizzr este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Paris Gare Montparnasse potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.3/10, în urma a peste 250+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Flizzr este Fiat 500L din clasa Compact pentru 61,26 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Paris Gare Montparnasse prin Flizzr este Mini, pornind de la 114,57 USD per zi pentru Renault Twingo.

  Compania de închirieri din SUA Franța, Flizzr, oferă în Paris Gare Montparnasse închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Opel Corsa la doar 125,84 USD per zi.

  Cel mai ieftin Mini în Paris Gare Montparnasse oferit de Alamo (cu scorul de 7.9/10 din 2000+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Renault Twingo, la 93,31 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de același furnizor, Alamo. Mașina este o Ford Fiesta, la 41,97 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Paris Gare Montparnasse este Ford Fiesta oferită de Alamo. Prețul acesteia este de doar 41,97 USD pe zi. Alamo are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 7.9/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre FLIZZR în Paris Gare Montparnasse

FLIZZR
Info & Contacte
Numele companiei: Flizzr
Adresa: Hall 2 Pasteur Gare, Gare Montparnasse Hall Pasteur, Paris, 75015
Numărul de telefon: +33-820007498
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 8.3/10, care este Excelent

Locații închirieri FLIZZR lângă Paris Gare Montparnasse

Inchirieri auto FLIZZR în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto FLIZZR în orașe apropiate

Închirieri lângă Paris Gare Montparnasse

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Paris Gare Montparnasse Prețuri ieftine de închiriat de la FLIZZR