BUDGET Castlebar
10
00
10
00
 închirieri de mașini

BUDGET Castlebar

Best rental cars in Castlebar, Irlanda. No hidden charges. Free cancellation

BUDGET Castlebar

Închirieri BUDGET în Castlebar

BUDGET în Castlebar
BUDGET
BUDGET
7.7
/10
Foarte bun
7.3
/10
Valoarea pentru bani
7.7
/10
Curățenie
7.8
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.5
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.4
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 5000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Castlebar

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Budget Car Rental în Castlebar au recenzii de la peste 5000+ de clienți cu un rating de 7.7/10. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental în Castlebar este Toyota Corolla din categoria Standard. Prețul este de doar 13,88 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Irlanda. Cea mai ieftină mașină Economy de la Budget Car Rental în Castlebar este reprezentată de Volkswagen Polo pentru 18,75 USD per zi.

  Hertz Car Hire este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Castlebar potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.4/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Hertz Car Hire este Volkswagen Polo din clasa Economy pentru 18,77 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Irlanda, Hertz Car Hire, oferă în Castlebar închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Volkswagen Polo la doar 18,77 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Volkswagen Polo. Prețul începe de la 16,94 USD per zi la CARHIRE, al cărei rating este de 7.5/10, bazat pe peste 10000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Castlebar este Ford Ka oferită de Dollar Car Rental. Prețul acesteia este de doar 6,47 USD pe zi. Dollar Car Rental are peste 250+ de recenzii cu un rating de 7.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre BUDGET în Castlebar

BUDGET
Info & Contacte
Numele companiei: Budget Car Rental
Adresa: Arrivals Hall, Knock Airport (Meet & Greet service), Knock, Mayo
Numărul de telefon: +353 (0) 94 9367577
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 7.7/10, care este Foarte bun

Prețuri pentru închirieri BUDGET în Knock Aeroport (NOC)

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 17 USD de la 19 USD de la 178 USD de la 99 USD de la 37 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 6 USD de la 8 USD de la 55 USD de la 21 USD de la 12 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 17 USD de la 19 USD de la 100 USD de la 77 USD de la 119 USD de la 30 USD
Europcar
Europcar
de la 21 USD de la 19 USD de la 35 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 21 USD de la 136 USD de la 137 USD de la 135 USD de la 24 USD
CARHIRE
CARHIRE
de la 17 USD de la 17 USD de la 31 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
de la 17 USD de la 19 USD de la 35 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 29 USD de la 19 USD de la 107 USD de la 92 USD de la 30 USD
Payless Car Rental
Payless Car Rental
de la 17 USD de la 12 USD de la 178 USD de la 99 USD de la 37 USD

Locații închirieri BUDGET lângă Castlebar

Inchirieri auto BUDGET în aeroporturi apropiate

Închirieri lângă Castlebar

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Castlebar Prețuri ieftine de închiriat de la BUDGET