CAL AUTO Ashdod
10
00
10
00
 închirieri de mașini

CAL AUTO Ashdod

Best rental cars in Ashdod, Israel. No hidden charges. Free cancellation

CAL AUTO Ashdod

Închirieri CAL AUTO în Ashdod

CAL AUTO în Ashdod
CAL AUTO
CAL AUTO
5.6
/10
Mediu
5.8
/10
Valoarea pentru bani
5.2
/10
Curățenie
6.9
/10
Servicii la biroul de închirieri
5.4
/10
Procesul de ridicare a mașinii
4.8
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 250+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Ashdod

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Cal-Auto în Ashdod au recenzii de la peste 250+ de clienți cu un rating de 5.6/10. Cea mai ieftină mașină de la Cal-Auto în Ashdod este Hyundai i10 din categoria Mini. Prețul este de doar 19,95 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Israel. Cea mai ieftină mașină Economy de la Cal-Auto în Ashdod este reprezentată de Hyundai Getz pentru 22,90 USD per zi.

  Dollar-Thrifty este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Ashdod potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.4/10, în urma a peste 500+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Dollar-Thrifty este Smart Fortwo din clasa Mini pentru 29,32 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Israel, Dollar-Thrifty, oferă în Ashdod închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Ford Fiesta la doar 33,48 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Nissan Micra. Prețul începe de la 10,50 USD per zi la Budget Car Rental, al cărei rating este de 6.4/10, bazat pe peste 250+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Ashdod este Hyundai i10 oferită de AVIS Car Rental. Prețul acesteia este de doar 6,97 USD pe zi. AVIS Car Rental are peste 50+ de recenzii cu un rating de 5.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre CAL AUTO în Ashdod

CAL AUTO
Info & Contacte
Numele companiei: Cal-Auto
Adresa: Ad Halom Junction, Ashdod
Numărul de telefon: 972-3-7915053
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 5.6/10, care este Mediu

Prețuri pentru închirieri CAL AUTO în Ashdod

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Cal-Auto
Cal-Auto
de la 20 USD de la 24 USD de la 65 USD de la 109 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 22 USD de la 26 USD de la 70 USD de la 311 USD de la 113 USD de la 207 USD
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
de la 27 USD de la 30 USD de la 182 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 23 USD de la 24 USD

Locații închirieri CAL AUTO lângă Ashdod

Inchirieri auto CAL AUTO în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto CAL AUTO în orașe apropiate

Închirieri lângă Ashdod

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Ramla 25.47 km / 15.83 mi

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Ashdod Prețuri ieftine de închiriat de la CAL AUTO