SURPRICE Belgrad
10
00
10
00
 închirieri de mașini

SURPRICE Belgrad

Best rental cars in Belgrad, Serbia. No hidden charges. Free cancellation

SURPRICE Belgrad

Închirieri SURPRICE în Belgrad

SURPRICE în Belgrad
SURPRICE
SURPRICE
8.2
/10
Excelent
7.3
/10
Valoarea pentru bani
8
/10
Curățenie
7.6
/10
Servicii la biroul de închirieri
9.1
/10
Procesul de ridicare a mașinii
9.1
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 50+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Belgrad

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la SurPrice Car Rentals în Belgrad au recenzii de la peste 50+ de clienți cu un rating de 8.2/10. Cea mai ieftină mașină de la SurPrice Car Rentals în Belgrad este Kia Picanto din categoria Mini. Prețul este de doar 41,88 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Serbia. Cea mai ieftină mașină Economy de la SurPrice Car Rentals în Belgrad este reprezentată de Volkswagen Polo pentru 48,89 USD per zi.

  Europcar este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Belgrad potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9.1/10, în urma a peste 50+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Europcar este Volkswagen Up din clasa Mini pentru 26,20 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Serbia, Europcar, oferă în Belgrad închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Renault Clio la doar 27,24 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Citroen C3. Prețul începe de la 21,77 USD per zi la AVIS Car Rental, al cărei rating este de 7.2/10, bazat pe peste 250+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Belgrad este Toyota Aygo oferită de InterRent. Prețul acesteia este de doar 9,65 USD pe zi. InterRent are peste 100+ de recenzii cu un rating de 8.3/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre SURPRICE în Belgrad

SURPRICE
Info & Contacte
Numele companiei: SurPrice Car Rentals
Adresa: At Terminal 2 , Belgrade Airport, 11180, Serbia
Numărul de telefon: 00381602000200
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 8.2/10, care este Excelent

Prețuri pentru închirieri SURPRICE în Belgrad

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Europcar
Europcar
de la 26 USD de la 27 USD de la 82 USD de la 42 USD de la 76 USD de la 83 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 32 USD de la 36 USD de la 78 USD de la 92 USD
Enterprise
Enterprise
de la 30 USD de la 32 USD de la 64 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 28 USD de la 31 USD de la 99 USD de la 229 USD de la 119 USD de la 63 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 36 USD de la 38 USD de la 221 USD de la 146 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 31 USD de la 35 USD de la 147 USD de la 138 USD
Green-Motion
Green-Motion
de la 40 USD de la 40 USD de la 82 USD
International Supplier
International Supplier
de la 35 USD de la 43 USD de la 120 USD

Locații închirieri SURPRICE lângă Belgrad

Inchirieri auto SURPRICE în aeroporturi apropiate

Închirieri lângă Belgrad

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Belgrad Prețuri ieftine de închiriat de la SURPRICE